Soru biraz uzun ama lütfen cevaplayın Yardımınıza çok ihtiyacım var?

Ben 18 yaşında bir erkeğim. Lisede okuyorum. Benim sorunum kız kıyafetleri giymekten hoşlanıyorum. Bu kendimi bildim bileli böyle. İlk hatırladığım 4-5 yaşındayken kuzenimin eteğini giymiştim gizlice. Ama bunu neden yaptığımı bilmiyorum. Sonraki zamanlar annemin eteklerini denemeye başladım. 12-13 yaşıma geldiğimde bu duygularım iyice belirginleşti ve evde yalnız kalınca hep annemin eteğini giyiyordum. 15-16 yaşımda ise artık durdurulamaz bir hal almaya başladı. Artık sadece etek değil; ince çorap, bluz, elbise, iç çamaşırları ve hatta sütyen giymeye başladım. Son bir yıldır da makyaja merak sardım ama Allah'tan annem makyaj yapmıyor da o yüzden ben de yapamadım. Neyse size şu anki durumumu anlatayım. Fiziksel olarak dış görünüsum yüzüm hariç kız gibi. Bacaklarim kollarim incecik, omuzlarım filan küçük belim incecik. Sadece boyum bir kıza göre oldukça uzun: 1.92. Hormonal bozukluk filan yok cinsel manada iyiyim. Sevdiğim bir kız da var. Zaten şimdiye kadar hiç erkeklere karşı da bir şey hissetmedim. Ama nedense hep kendimi kız gibi görmek istiyorum. Evde yalnız kalınca hemen gidip tepeden tırnağa annemin kıyafetlerini giyiyorum. Aynada kendime bakıyorum. Yüzümü görmese biri kesin kız sanar. Öyle güzel oluyorum. Makyajla yüzümde güzel olacaktır eminim. Elverişli gözüküyor. Neyse sonra annemler eve gelmeden önce tekrar kendi kiyafetlerimi giyiyorum. Ama hiç istemeyerek. Annem babamdan çok korkuyorum yakalanırım diye. Babam zaten bu tür şeylere çok kızar. Ögrense beni öldürür. Ama zaten normal zamanlarda tamamen bir erkeğim. Yani bu yazıyı en yakın arkadaşım okusa inanmaz. Bu durum artık beni rahatsız etmeye başladı çünkü bu sene üniversite sınavına giricem ve cok çalışmam lazım. Ama aklımda sürekli bu var. Sabah kalkıp aksam yatana kadar bunu düşünüyorum istemsizce. Bu aynı zamanda büyük günah hadis-i şeriflere göre. Ben de İslam'a iyice bağlı biri olmak istiyorum. Devamını guncellemeye yaziyorum lütfen devamını da okuyun...
Güncellemeler
+1 yıl
Böyle giyinme isteğimin sebebi bence şu: biz iki erkek kardesiz ve annem kız olmamızı çok istemis ama olmamisiz iste ama bunu sürekli söyler bana. Sonra evde kız olmadığı için ev işlerine hep ben yardım ederim temizlik, bulaşık gibi. Misafir gelince bile kaç kere "kız gibi hizmet ediyor" filan dedi misafirler. Annemin anlattigina göre de küçükken beni hep kız sanıp severlermis. Saclarim da uzunmus biraz. bir de hep evde babam baskın. Ben de o yüzden biraz kız gibi suspus utangaç büyüdüm.
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce bu büyüme tarzimdan dolayı mı böyle oldum. Ha bir de annem küçükken üsumeyim diye Külotlu Çorap giydirirdi. ... ben artık bundan kurtulmak istiyorum ne yapcam yardım edin lütfen :(
Güncellemeler
+1 yıl
Offff
Soru biraz uzun ama lütfen cevaplayın Yardımınıza çok ihtiyacım var?