Uzun ama lütfen yardımcı olun?

Arkadaşlar merhaba. Direkt konuya girmek istiyorum. Çocukluk aşkımla birlikteyim. 7 yıldır beraberiz. Bu zamana kadar bir kez olsun ayrılık yaşamadık. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. Birbirimize aile olduk. Birbirimize her zaman destek olduk, arkadaş olduk. Yeri geldi bir ekmeği bölüştük. Hiç kimseye ihtiyaç duymadık. Her kötü zamanında ben de yanındaydım. Ta ki 6 ay öncesine kadar. Babasıyla ortak lokanta açtılar. Sürekli çalışıyor. İzin yapmıyor. Görüşemiyoruz. Günde bir kez arıyor öyle konuşuyoruz akşamları da dükkanı kapatıp uyuyor. Ben dayanamadığım zaman çıkıp dükkana yardıma gidiyorum hemde görüyorum. Çoğu zaman ben gidiyorum o nadir geliyor. Çevresi çok büyüdü. Etrafında bir sürü insan var. Arkadaşları oldu. Akşamları çocuklar yanına gidiyor oturuyorlar. Öncelikleri değişti. Eskiden bana kıyamazdı şimdi sesini yükseltip bağırıyor. Saygı azaldı bana deli gibi değer veren seven adam sanki yok oldu. Hala iyi davranıyor ama eskisi gibi değil. Üzülüyorum. Evet çalışıyor anlıyorum ama buluştuğumuz zamanlar da bile telefon hep elinde. Bir yandan da beni sevdiğini sık sık dile getiriyor. Konu evliliğe gelince zamanı var bana bırak diyor maddi açıdan biraz daha iyi olmam gerekiyor beni sıkma diyor geriliyor. Artık ne düşüneceğimi bilemiyorum.

Uzun ama lütfen yardımcı olun?