Çok uzun oldu ama lütfen yardım edin :')?

Merhaba bi sevgilim var 5 ay önce tanıştık 4 aydır da sevgiliyiz. Ortak arkadaş vasıtasıyla çalıştık işinde gücünde kötü alışkanlığı yok çok sosyal medya sevmiyor hesapları var bakıyor falan ama paylaşım vs yapmıyor. Ben tüm sosyal medyaları aktif şekilde kullanıyorken o hoşlanmıyor diye bişey paylaşmıyorum. Ben şehir merkezinde yaşıyorum o köyde yaşıyor. Aramızda 3 yaş var o büyük. Kardeşlerinden de en büyük olan o annesinin gözdesi bi tanesi ailesiyle henüz yüz yüze tanışmadım ama köyde yaşıyolar işte telefonda konuştum bikaç kez de mesajlaştım. İkimiz de lise mezunuyuz. Köyde kendi işletmeleri var orada çalışıyor kardeşi ile beraber işletiyor. Benim ailem de okumamı istiyor sadece annem biliyor bu çocuğu onaylamıyor. Bunun ailesi de yaşının geldiğini (22) evlenmesi gerektiğini söylüyor bu yaz mesela evlenelim diyor. Benimkiler asla okeylemez. Aşırı kıskanç arkadaşlarına çok düşkün biraz da kısıtlayıcı şu an çok belli etmiyor bu huylarını ama evlenince değişmekten korkuyorum seni sıkmaktan korkuyorum diye söylüyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum annem ayrıl diyor ama aşırı çok seviyorum çok bağlandım. Arkadaşlarına düşkün kısmına gelirsek her gün işten çıkınca arkadaşlarıyla oturdukları bi yer var oraya gidiyor zaten işten 8 9 gibi çıkıyor gece 12 lere kadar orada gün içinde de çalışıyorum bahanesiyle yazmıyor sadece gece 2 saat konuşuyoruz zaten onda da uyuyup kalıyor. bende evdeyim hep doğal olarak bununla konuşmak istiyorum hep de dile getiriyorum ama ne bi değişme var ne başka bişey çok yoruldum tükendiğimi hissediyorum. Önceden sürekli ağlamazdım bunun yüzünden her gece ağlayarak uyuyorum akıl verin lütfen
Güncellemeler
1 yıl
Ve evlenirsek köyde yaşamamız gerekiyomuş bikaç sene ailesinin merkeze dükkan açma düşüncesi varmış o olana kadar köyde ailesiyle yaşicam bi de erkek kardeşi var benimle yaşıt o da bizden hemen sonra evlencekmiş 2 yıllık sevgilisi var hep beraber bikaç sene yaşicakmışız
Güncellemeler
1 yıl
Ve köyde yaşadığı için kızlar çok dışarda falan olmazmış orada sürekli annesigille oturup kalkıcam akrabalarıyla falan ve açık biriyim çok açık giyinmiyorum ama tesettüre girmemi istiyor benden babası falan aşırı muhafazakar resmen kapanmazsan babamdan ötürü evlenmeyiz demeye getirdi
Çok uzun oldu ama lütfen yardım edin :')?