Biraz uzun ama ihtiyacim var yardim edin?

Benim 8 aylik iliskim oldu gercekten gercek askti cok seviyoduk birbirimizi son donemlerde tartismalar artti benim hatalarim yuzunden ama hatalarim ince dusunmemem cogu seye gec kalmamdan kaynakliydi hakliydi kendimi duzeltemiyordum cabalasamda bi sure sonra ben cevrim ici olarak yakaliyordum onu ama mesajima gec bakiyordu bu durumun beni rahatsiz ettigini soyledigimde kavga ediyorduk sacma sapan bi anda bitirdi herseyi 3 ay aramizi duzeltmek icin cabaladim yazdim aradim konusmaya calistim yuz yuze konusmak istedim ama istemdi 3 aydan sonra yazmadim aramadim cok agir kelimeler konustu bana cunku 4 ay ben cok ozlemistim nefsime yenildim yazdim goruldu yedim aradan bi kac saat gecti bi numara aradi yeni sevgilisiymis benim yazmamin yanlis oldugunu Şu an bi iliskide oldugunu soyledi bende hersey koptu tamam diyip kapattim aldatildim diye yorumladim ama hala aşığım yapamiyorum hayattan zevk alamiyom hersey bitti gelecek pilani yapamiyom kendime bisi yapamiyorum calistigim her gunun sonunda iciyorum alkol almadan uyuyamiyom kabuslar goruyom kendi kendimi cikmaza soktum ciddi iliskisi olanlar bilir o kisiyle ilgilenmekten ortamlardan cikiyosun hic bi tane arkadasim kalmadi tek basima git gide kendimi kaybediyorum lutfen akil verin
Biraz uzun ama ihtiyacim var yardim edin?