Uzun ama lütfen akil verin?

selam arkadaslar, internet uzeri biri ile tanistim 6 haftadır konuşuyoruz kendisi ekonomist bende eczacıyım. ama ben tam kendisini çözemedim seni görmedim ama çok hoslaniyorum huyun felan çok güzel vs ve senle konuşmaktan çok zevk aliyorum diyo.. ikimizde londrada kalıyoruz ve tanistigimizda ben turkiyedeydim 2 hafta sonra geldim buraya ben uçaktan iner inmez ne zaman bulusucaz dedi bende kendisine tarihleri söyledim oda sana bildirim dedi. 3-4 gun gecti bildirmedi bende hani ise basliycam tarih verimisin ona gore izin alicam dedim oda unuttum dedi neyse öyle diyince bende haftaya yogunum diğer hafta olsun dedim tamam dedi sonra bulusucagimiz gunun akşamı covid testi yaptı pozitif cikti 2-3 gun boğazı agriyodu ondan testi yaptı sonra annesinin ayağı kirildi ondan sonra projesi vardi ondan sonrada annesi anjiyo oldu hani bunlar bana çok tesadüf gelmiyor acikcasi ama hani oladabilir sadece onun bu olaylara yaklaşma tarzı beni teredute dusuruyor. Annesi anjiyo olduğu icin misafirleri geliyor yoksa cumartesi bulusucaktik perşembe gunu telefonda dedi ki cumartesi görüşürüz yoksada hafta ici bigun olur bende dedim nasil yine mi görüşmüyoruz? oda sana 1-2 saate bildiririm dedi 7-8 saat gecti ben sordum dedim benimde hayatim var planlarım var bana bildiricekmisin? iste annesine sormuş misafir varmış sözde sali gününe kadar geri dedi cuma buluşalım.. bende kendisine cuma sabahı mesaj attım dedim ki sen durmadan tarih erteliyorsun hani isteyen Ucar gelir biz ne zamana kadar telefon uzerinden konusucaz ve ne olarak konusucaz bosuna birbirimizin zamanını neden alalım demeki kismet degilmis gorusmiyelim dedim.. oda iste hayatimda aksilikler oldu degilki sanki 6 aydir konuşuyoruz da seni görmemişim felan dedi iste sana olan hislerim çok kuvetli senden hoslaniyorum hatta seni seviyorum dedi bende bunu söylemek icin çok erken beni görmemişsin dedim oda sen ne anlarsın felan dedi sana söylemem gereken seyler var dedi açtım dedi bu soyliceme cvp verme Şu an ama benim seninle tek bi niyetim var oda evlilik çok tatlı çok namuslu birisin tam evlenicek bi kızsın dedi, senden çok hoslaniyorum senin düşündüğündendir fazla hoşlanıyorum dedi... bu 6 haftada 100 saaten fazla telefonda konusmusuzdur ailesinin tum problemlerini anlatıyor ama neden acele etmiyor buluşmaya anlamıyorum sizce bu cocuk napiyor? Telefonu acmasam hemen üst üste arar, çok ilgili, bi yerim ağrıyor desem üstüme titriyor ama bulusmayida yavaştan alıyor

Uzun ama lütfen akil verin?