Çok uzun ama lütfen okuyun?

Bugün yaşadığım birşeyi anlatacağım size. Sabah saatleriydi ve benim canlı dersim vardı. Anneme bana birşeyler hazırlayabilip hazırlayamayacağını sordum. O da yumurta pişirdi. Ablamla eniştem ayrı olduğu için yeğenim ( 8yxşında ) ve ablam bizde kalıyor. Annem yumurtayı paylaştıracağım dedi ve ben kendi payımı aldım birden kavga çıktı yeğenimin "O neden benden daha çok alıyor" demesiyle. Ben de fazla uğraşmadım ve kahvaltı yapmadan girdim dersime. Sadece birkaç çubuk kraker yedim. Her neyse sonra saat akşam 8 oldu ve benim canlı dersim hâlâ bitmedi. Bu arada annemler çoktan akşam yemeğini yemişlerdi. Dersim bitti ve yemek yemeye gittim. Annem benim ne kadar et sevdiğimi bilir. Ben de yemeğimi koyarken biraz etini de seçiyordum. Annem çok bağırdı bana ve "Bxk ye boğazında kalsın inşallah" deyince zoruma gitti ve yemek yemekten vazgeçtim. Ve 20 dakika önce falan da yengem tost yapmış. Yeğenim neredeyse hepsini almıştı. Benim parçam zaten küçük birşeydi. Onun da ablam yarısını aldı, küçücük birşey kaldı. Ben de "Ben yemiyorum zaten aç değildim" dedim bana "Sırf o parçayı aldım diye mi böyle yapıyorsun ne cimriymişsin" dedi. Ben artık böyle şeyler yapmalarına alıştım fakat hâlâ arada üzülüyorum. Ya siz ne söylemek istiyorsunuz?
Çok uzun ama lütfen okuyun?