Lütfen uzun ama okuyun?

Gerçekten aşırı kötğ hissediyorum umarım biri bunu sıkılmadan okur benim 8 aydır bir sevfilim var ve kendimden çok seviyorum onun için ölebilirim gerçekten ona hiç olmadığı kadar değer veriyorum ve sadığım fakat okul zamanında bir olay oldu bir arkadaşım vardı erkekti ve ben hoşlanıyodu sanırım ve bunu anlamıştım uzaklaşmıştım ama olmuyodu hoşlanması hoşuma gidiyo ama sevgilimin olduğunu söyleyince çok iyi hissediyodum ve bir sorun daha söyleyeyim ben o kadar düşüncelerimde kayboluyorum ki ilaç alıyorum geçmiyor hiçbir şey olmamasına rağmen ben aklımda onu kötüleştiriyorum yok ondan önceden hoşlandın diye ve emin olun takma demekle geçmiyor asla geçmiyor asla bu duygulardan kurtulamadım ve kafam çok yoğun artık beynim patlıcak düşüncelerden tek çarem artık intihar gibi geliyor ben cidden çok üzülüyorum bu kadar sadıkken ya hoşlandıysam diye ama hoşlanmadım işte yakın olmamın nedeni benden hoşlanıyor mu diye anlamaktı hepsi bu başka bi kızlayken benden hoşlanmıyo muydu ya diye düşüncelere kapılıyodum işte bunlar beni bitiriyo asla hoşlanmadım hoşlansam o zamanlar anlar ayrılurdım sevgilimden ama hayır her teneffüs sevfilimin yanında en güzel zamanlarımı geçirdim ve geldiğimde herkese onları anlattım o kadar içten seviyorum ki umarım hoşlanmamışımdır çok canım bi cümle biliyorum ama lütfen beni anlayan biri çıksın ben bıktım usandım bu olanlardan bıktım bu sonsuz geçmeyen düşüncelerden buraya kadar gelip okuyan varsa çok teşekkür ederim

Lütfen uzun ama okuyun?