Haklı değil miyim? Uzun ama lütfen okuyun?

Önce müthis ilgi dolu sözlerle davranışlarla kalbimi kazanıp ona güvenmem için her şeyi yaptıktan sonra yoruldum ara verelim dedi. Ama asıl sebebi (onun kabul etmediği sebep) ben söyleyeceğim. Beni evine çağırdı ben de bunun için çok erken olduğunu söyledim sonra soğuk yapmaya başladı aynı ortamda bulunduğumuz halde orada olduğunu söylemedi, mesaja bakmadı kısaca günlerce benden kaçtı. Ben de fake hesaptan istek atıp denemek istedim ve cevap verdi baya flörtöz biçimde konuştu fake olduğunu anladığını söyledi o yüzden öyle konuşmuş yerseniz :d sonra bana yazdı işte senden beklemezdim bilmem ne bunun çocukça olduğunun farkında olduğumu söyleyip özür diledim. Ama uzattı da uzattı ben hiçbir şeyi affetmem dedi ama alaylı konuşmaya devam etti sanki hala sevgiliyiz gibi. Sonra bir anda ara verelim dedi bana mantıklı bir sebep sun diyorum yoruldum diyor. Kendisi de bu son olandan bağımsız böyle düşünceleri olduğunu ve zaten benimle konuşacağını söyledi. Ben olsam bana güvenmem haklısın vs vs. Sinirden ağladığımı anladı telefonda dalga geçer gibi neden ağlıyorsun diye sordu. Sonra suçluyk3n beni suçlu duruma düşürüyorsun kolpası sıkıp işim var sonra konuşuruz diye kapattı. Yani şu durumda gerçekten sebebin yorulduğu olduğunu sanmıyorum

Haklı değil miyim? Uzun ama lütfen okuyun?