Biraz uzun ama okuyun lütfen napıyım ben haksız mıyım?

Arkadaşlar ben üç yıldır evliyim. Görümcem bazı özel şeylerini bana anlatıyordu. Evden kaçmak istediğini erkek arkadaşlarını vs. En son esc hesabı açıp birilerini dolandırmak istediğini söyledi ben mecburen artık bazı şeyleri eşime ve kaynanama söylemek zorunda kaldım. Ondan sonra olaylar başladı. Görümcem yengem bana iftira atıyor kendi annesinin oraya gidecek o yüzden abimi dolduruyor demiş. Bizi aylarca aramadılar en son eşim aradı konuştu sonra iftira olmadığını kanıtladım. Sonra tekrar yalanlar dolanlar falan kimse gelip benimle konuşma gereği duymadı. Biri iftira attı defalarca öbürü de sırf kızını haklı çıkarmak içi sustu bana tavır aldı. Eve kızı sevmeye geliyor benim yüzüme bakmıyor hoş geldin diyorum cevap bile vermiyor. Benim evimde beni dışlıyor. Görümcem bize hiç gelmedi o arada sonra birden bize gelmeye başladı. Bugün de bize geleceklermiş aradım o gelmesin istemiyorum onu dedim. Sonra aradım birşeyleri yüz yüze konuşalım gelin dedim gelmem gelme dedin falan dedim ki bana iftira attınız ispatladı tekrar iftira attınız benimle konuşma gereği bile duymadınız. O da dedi ki biz sana iftira atmadık ben bu söylenenleri bilmiyorum dedim oğlun yalan mı söylüyor sonra başladı sen bana çocuğu öpme dedin (kızım hastayken öpmeyin demiştim) babanın evinden mi getirdin o bizim çocuğumuz sana aslanlar gibi yiğit oğlunu verdim o da sana yeter dedi. Konuştu konuştu beni dinlemedi bile sen kaynana görmemişsin ben kötü değilim bi daha da gelmem evinize dedi zaten oğlumu da dolduruyorsun benim söylediklerimi farklı anlatacaksın dedi hakkımı helal etmiyorum size dedim kapattı telefonu suratıma. Eşimi aramış ona da demiş ki senin karın öğretti benim kızıma benim kızım böyle cahillikler yapmazdı o geldikten sonra yaptı. Ben kızımı kimseye ezdirmem zaten o da her sene bi kavga çıkarıyor demiş ben napjyım şimdi bu söylediklerine mesajla cevap vereyim mi ben haksız mıyım. Kendi evimde dışlanmaktan saygısızlık görmekten bıktım. Bi de tahmin edersiniz ki bunları söyleyen biri benim çocuğumu benden kıskanıyor kendi çocuğu gibi davranıyor sinir oluyorum kızıyla bir olunca bi de iyice üstüme geliyorlar ikisi bir eşimde başından beri bana sus sus dediği için hiç bişey dememiştim ama şimdi onu dinlemeden yaptım yoksa artık onu boşayacaltım artık

Biraz uzun ama okuyun lütfen napıyım ben haksız mıyım?