Bu sene mezuna kaldığım için dersaneye gidiyordum. Bizim dersaneye bir tane esmer tatlı bir kız geldi ve şansıma yakın arkadaşlarımın sınıfındaydı. Işte her gün ben sırf o kızı görebilmek için sınıflarına giderdim. O dersaneye geldikten 1.5 ay sonrasında ona hislerimi itiraf efme kararı aldım ama nolur nolmaz diye sınıfta bulunan kız kankamdan ona ondan hoşlandığımı söylemesini istedim ama beni tanıtmamasını istedim. Iste kıza söylemiş bir arkadaşım senden hoşlanıyor diye kızda böyle şeylerle ilgilenmediğini ve en fazla arkadaşca takılabileceğini söylemiş. Nedense bende bundan umutlanmıştım. Ben de bundan cesaret alarak o her tenefüse çıktığında sırasına ingilizce olarak ( her gün sıra arkadaşına ingizlice çalıştıran sayısalcı bir kız) 3 not yazdım. 1nci notta güldüğünü gorunce mutlu oldum ama sonrazinda fark ettim ki notu sıra arkadaşının yazdığını zannetmiş. Sıra arkadaşıyla notu kimin yazdığını bulmaya çalıstilar teneffus boyunca. Iste 2. nci notta da cevap vermedigi için ona kırildığimi yazdım ilk başta bir şeyler yazdı sonra kağıdı çöpe attı. 3. ncüde de arkadaşlarım kızın zeka oyunlarını sevdiğini söyledigi için bulmacalı bir şekilde telefon numaramı verdim ve bana mesaj atmasını bekledim. Ve attı da. Ilk başta böyle merhaba merhaba yaptık daha sonra o direk konuya girdi notları sen mi yazdın diye bende korktum nedense yok ben yazmadım yanliş anlamışsın. Yalan söylediğini biliyorum dedi ve numaramı sildi. Meğersem kız kankam ona söylemiş. Şimdi kız yüzume bile bakmıyor ve beni görmezden geliyor duyduğuma göre bu duruma biraz sinirlenmiş. Kiza nispet yapmak için başka kızlarla takılıyorum ama genee yüzüme bakmıyor yolunu değiştiriyor
KURBANINIZ OLAYIM SIZCE BEN BU KIZA NE YAPARSAM ONU GERI KAZANIRIM?
KURBANINIZ OLAYIM SIZCE BEN BU KIZA NE YAPARSAM ONU GERI KAZANIRIM?
Güncellemeler
+1 yıl
Millet tamam, kızın sevgilisi varmış. Gül gibi kızı kaçırdım :(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hata yapmışsın keşke cesur davranıp ben yazdım deseydin. işin zor yanına git ve ikinci bir şans işte.
İşte kızla konuşucam da kız habire benden kaçıyor ya da merdivenlerde karşılaşırsak yüzüme bile bakmayıp hiçbir şey olmamış gibi geçiyor
Bir kızı Kıskandırınca kollarınıza koşarak gelecek mi zannediyorsunuz asla yüzüne bile bakmam
Ya ne bileyim belki olur dedim aptallik ettim
Dahada olmaz o iş hem yalan hem başka kız
Sadece son cümleyi okudum büyük harfle yazmışsın az sonra kalkar.
Bacım şurda aşk acısı çekiyorum dediğine bak hele
Kıza beyefendi birisi olduğunu ispatl başka kızlarla takılma senden soğur
Sen üstüne tüy dikmişsin yalnız
Nasıl yani?
ilk ödlek olduğunu düşünmüştür. Kizin ilgisini cekmek icin kizlarla takilarak üstüne tüy dikmişsin anladin?
Üstüne tüy dikmek: Münasebetsizlik üstüne münasebetsizlik yapmak yani, kötü bir durumu yeni ve kötü bir davranışla daha da kötüleştirmek.
Sence bu kızı kazanmak için ne yapmalıyım yüzüme bile bakmiyoe çünkü ve benden soğudunu düşünüyorum
Valla bana bir adam öyle salak seyler yapsa anca bu soruyu görünce inanirim belki dürüst erkek her zaman kazanir
Zamana bırak
Zamana bıraktım ve her şey bombok oldu
Düzelir üzülme
Kız benden kaçıyor nasıl düzelticem bunu :(