Biraz uzun ama lütfen okuyup yardımcı olun?

Yaşım 27 bu zaman kadar bir erkeğin elı elime değmemiştir 2024 için kpss sürecine başladım ve hiç yapmam dediğim bir şeyi yapıp telegr. biriyle tanıştım başta birbirimize hep ders anlattik sadece sesımızı duyarak sonra o benim çok iyi biri oldugumu ve benden etkilendiğini, bende bu zamana kadar kimseden güzel söz duymayınca ondan etkilendiğimi farkettim sonra görüntülü konuştuk birbirimizi beğendik ama kendisi çok küfür eden biriydi bende konuşmayı kestim lisans sınavına yakın içim rahat etmeyince helalleşmek istedim oda bende helal ettim nasıl oldu anlamadım tekrar konuşmaya başladık bu sefer numaralarımızıda aldık hatta sınav bittikten sonra ilk defa yüz yüze görüşmek için ağustosta yanıma geldi piknik yaptık dışarıda onun gözlerinden çok begendiğini hissettim benim içinde durum böyleydi ama kalbim küt küt olmadı sonra bana dışarıda değilde otelde olsaydık dedi çok sinirlendim sen beni ne sanıyorsun dedim yeminle seni sinirlendirmek hoşuma gidiyor asla öyle niyetim yok dedi sonra dizinde biraz uyuyabilir miyim dedi yok mok dedim ama saçma biliyorum o kadar yol gelince iyi tamam dedim dizime kafasını koydu sakallarımla oynarmısın dedii 5 dakka oynadım otobüse bindirdim gitti sonra gene biz telefondan konuşuyoz gittikçe başka insanlara karşı küfürleri arttı sinirlenince senin kafan basmıyormu gibi hakaretler etmeye başladı birden soğudum ona durumu anlattım bırakma beni düzeltecem kendimi diye ağlayınca dayanamadım tekrar başladık ama onunlayken hiç huzurlu değildim en son tartışma çıkardım engelledim gitsin uzaklaşsın diye bu sefer ablasından ulaştı gene bırakma etme yaşayamam nefes alamam dedi gerçekten üzüldüm ama ona karşı duygusal hiç bişeyim olmadığını deneyeceğimi söyledim bu arada azaltsada küfürlere devam etti neyse en son dün aradı en son benim için ne zaman dua ettin dedi bugün dedim ne dedin dedi benden uzaklaşmanı iyi birinin karşına çıkmasını dedim bir daha böyle dua etme dedi bende eninde sonunda gidecem dedim sonra niye neden deyince dünden önceki gün normal konuşurken birden mastürbasyonla ilgili soru sorunca tepem attı o konuyu açıp sen kimsin ki benimle böyle bir konuyu konuşuyorsun dedim asıl sen kimsin yeter lan s. g dedi bende onu diyince teli kapattım sonra whatsaptan bu sefer sinirle söylediğini dedi bende o s... Bana çektin ya hadi Allah yolunu açık etsin dedim bundan sonra gebermem için dua et dedi cevap vermedim neyse son görülmemi hepsini kapttıydım bana sabah mesaj atmış birde yemin etmiştin numaramı silmiycem diye ne güzel sözünde durdun dedi numaranı silmedim ama değiştircem dedim oda numaranı değiştirmene gerek yok bilseydim bu kadar nefret ettiğini yazmazdım dedi en son bende nefret etmiyorum istemediğimi söylediğim halde zorladın sırf sen üzülme diye devam ettim ama artık uzatmayacağım dedim gördü cevap vermedi sizce doğru mu yaptım

Biraz uzun ama lütfen okuyup yardımcı olun?