Merhaba arkadaşlar, nerden başlicamı bilmiyorum ama umarım derdimi anlatabilirim ben 3 yıllık evliyim ve eşimle 1 buçuk yıldır aramız pek de iyi değil zaten küçük yaşta evlendik ben 17 o 20 iken şimdi benim karakterim oturuyor onun karakteri oturuyor ve ortak bi düşüncemiz olmuyor herşeyde zıtlaşıyoruz yani sevliliğimiz zaten kötü idi ilgi sevgi saygı da kalmadı zamanında neşe dolu bir kızdım gezmek tozmak vs şeyler isterdim ama eşim istemezdi şimdi o istiyor ben istemiyorum çalışmak istiyordum izin vermedi kurslara vs gitmek istedim hep bi bahanesi oldu en son pc istedim şimdi tek yaptığım şey oyun oynamak çünkü orada en azından arkadaş edinebiliyorum sohbet edebiliyorum insanlarla ve tanıştığım konuştuğum kız olsun erkek olsun evli olduğumu biliyor eşime de zamanında gel sende tanış diyordum bana hakaret edip arkadaşlarıma hakaret edip çıkıp gidiyordu bunu nie anlattığımı birazdan anlicaksınız…ben birkaç gün önce telefonunu karıştırdım ve fake hesabı olduğunu öğrendim fake hesabına giriş yaptım ve bir kız ile msjları gördüm kıza seni çok özledim canım neden hiç yazmıyorsun demiş kız sen çok yalancısın vs demiş güya kız bundan para istemiş bu da vermemiş ondan dolayı. Peki neden kızla knşmayı devam ettirdin dediğimde de takılıyordum dedi. Ben dedim bu aldatmak sen evli olduğun halde başka bir kıza seni özledim canım cicim demişsin bende gidip arkadaşlarıma canım cicim diyim o zaman dedim bana diyor ki sende oyunda küfür ediyorsun küfürleşiyorsunuz bana göre de bu aldatmak eğer bana azıcık ilgi gösterseydin zaten ben o pc yi istemezdim bana sevdiğini sadece söylüyordun hissettirmiyordun benim şu an sevgim tamamen bitmiş durumda artı olarak güvenmiyorum da arkadaşlar yardım edin kafyı sıyırmak üzereyim ağlıyor sürekli ben seni aldatmadım diyor ama hala 1 kere bile özür dilemedi hep üste çıkmaya çalıştı bana bir akıl verin lütfen?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvcilik oynayacak yaşta, okunacak, eğitilecek, öğretilecek yaşta evlenmişsiniz.
Sizin suçunuz yok buna karar veren bunu düşünen, öneren ve finanse eden ailelerinizin suçu.
Birbirinize düşkün olacağınıza, birbirinizi büyütüp, eksiklerinizi kapatacağınıza, yaş ilerledikçe farklılıklarınız çıkmış ve ayrı şeylere yönelmişsiniz.
Her ne kadar evlilik için yaşınız çok küçükte olsa bazı nimetlerinde farkına varamayıp saçma sapan meşguliyetlerle zamanınızı harcamışsınız.
Sadece bu sitede okuduklarımı söyleyeyim. 30 hatta 35 yaşlara gelmiş bir çok kadın ve erkek, mastı şöyle yaptım, böyle yaptım, artık mastürbasyon. yetmiyor türü bir sürü soru soruyor veya görüş yazıyor. Özellikle sen nerede ise hiç mastürbasyon. yapmadan eşinle cinsellik yapacak bir konuma gelmişsin, oyunla bilgisayarla ne işin var senin. Eşinin yaşında ki erkekler daha okurken, hatta üniversite kazanmak için dershaneler de sürünürken o eş sahibi olmuş başka kızlar peşinde. Şu saçma sapan dünyanın en güzel nimetlerinden biri yasal, doğal ve düzenli seksken; siz buna çok genç yaşta sahipken birbirinizin bedenini değil ruhunu seviyor. Benim 3 dakikada tespit ettiğim şeyleri siz 3 yılda anlayamamışsanız bu nedenle size ne desem ne söylesem ben bir faydasının olacağını sanmıyorum.
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılruhunu seviyor değil seviyor, olacak.
Cevap sahibi1 yılBak ya ille yazdıracak... ikiyorsunuz.
Soran1 yılAbicim okuyunca yazma şeklinden bilgili biri olduğunu düşünmek isterdim ama istersen bir daha sorumu okuyabilirsin ben neden oyun oynuyorum eşim ilgi göstermediği için çalıştırmadığı için hiçbir arkadaşımı etrafımda bırakmadığı için hiçbir aktivitem olmadığı için keyfimden mi oynuyorum eşim benimle oyun oynamak isteseydi de gelip beraber oynasaydık benim mi hatam lütfen anlamadıysanız soruyu tekrar okuyun ona göre yorum yapın iyi günler
Cevap sahibi1 yılKardeşim bir suçlama bir yargılama yok yazdıklarımda, seni direk suçladığım yok, onun ilgi göstermemesi hata, senin o ilgi göstermiyor diye internet tabanlı, etkileşimli oyun oynamanda hata. Kitap oku, ders çalış, açıktan bitirmedin ise lise, üniversite bitir. Dikiş nakış öğren. Bunun ilerisi ilgi göstermedi başkası gösterdi bende insanım ne yapayım, sevişmedi başkası sevişti ne yapayıma kadar gider. Bence sen yazdıklarımı tekrar oku. Sizin derhal kendinizi geliştirecek, işlere, meziyetlere, kurslara, eğitimlere katılmanız, birbirinize vakit ayırmanız lazım. Eşin bunlara yanaşmıyorsa sonuç ilerde daha kötü olur, sen boşanmak istemiyorum da diyorsun. Hem düzelmez hem boşanmazsan sonuç nerelere gider hiç düşündün mü? Ben söyleyeyim bir kaç çocuk, aldatma, şiddet, rezillik vb vb.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılİkinizdede suç var. O başka kızla yazısmıs ve zamanla ileri gitmiş. Sende ilişkinde memnun değilsin başka insanlarla konuşma gereği duymuşsun. Seninde birinden etkilenmek çok kolay bu durumda. Şimdiye kadar yapmamış olman yarın yapmayacagın anlamına gelmiyor..
Evliliğinize gelirsek, ya oturup adam gibi konuşur bişeyleri düzeltmeye calısırsınız ya da bi yerde tamamen kopar bosanırsınız. Bosanmazsanız da sen baskasıyla o baskasıyla takılır. Çünkü ihtiyactır buda. Özellikle kadınlar ilgi için aldatır erkekler seks daha çok.
014 Yorumla
Soran1 yılBen gidip arkadaşlarıma seni çok özledim canım napıyorsun hiç yazmıyorsun demiyorum ben sadece oyunda birine hitap amaçlı kanka dedim bana demediğini bırakmadı
Cevap sahibi1 yılAma dediklerimi okumamış gibi konusuyosun. Şimdiye kadar arkadaşca olabilir ama iki gün sonra biri dikkatini mutlaka çeker evinde huzurun yok ilgisiz kalmışsın. Sende baskasına ilgi duyabilirsin. Dediğim gibi ya oturup konuşup toparlıcaksınız ya da bosanacaksınız
Soran1 yılEvet haklısınız bunu eşime de söyledim seni artık sevmiyorum başka birine ilgi duyarsam ne olucak ne yapacaksın dedim çekip gidicem dedi ama öyle biri değil beni herkese rezil eder sonra gider
Cevap sahibi1 yılÇocuk yok dimi? Bende 3 yıllık evliyim ve bizde boşanmak için gün aldık. Bi oturtamadık çok konuştuk olmuyor bi iyi iki kötü. Bence sende eğer olmayacagını biliyosan bitir daha gençsin yine evlenirsin. Bu sekılde gitmez
Soran1 yılEvet çocuk yok üzüldüm size de sizin evlilik neden bitiyor anlatmak isterseniz?
Cevap sahibi1 yılSeverek evlendik ama anlam veremiyorum basından berı hep bi anlaşmazlık. Saçma sebeplerle çıkan kavgalar, yanlıs anlamalar. Cinsel çekimde yok tuzu biberi oluyo buda. Onun psikolojik sorunları, ikimizinde dik kafalı inat olusumuz
Soran1 yılBizde aynı şekildeyiz bilmiyorum neden böyle oluyor
Soran1 yılÇok üzüldüm Allah herşeyin hayırlısını versin
Cevap sahibi1 yılAmin. Bilmiyorum sizin yaşlar daha genç. Aslında cinsellik yoğun olmalı buda biçok sorunu aslında ortadan kaldırır. Ama günümüzde erkekler ilgisiz, kadın ilgiye aç kalıyor. Buda kadını bozuyor çünkü ilgiyle yaşar bi kadın
Soran1 yılEvet maalesef
Cevap sahibi1 yılHemen yarın konuş. Oturt karsına kendinden emin bi şekilde. Ya adam gibi bu evliliği yürütülür, ya da ben artık bosanıcam de. Eğer düzelmezse sonunda ölümde olsa bosanırım de. Muhtemelen düzelicek ama hem aklında soru işareti kalmaması için hemde kararlılığını görmesi için bunları yapmalısın. Bu şekilde her geçen gün yıpranıyosun. İlerde bitse bile kalıcı hasarları olacaktır. Özgüven sorunu, güvensizlik, karamsarlık gibi. Beni dinle yap bunları. Daha 20 yasındasın belki ıkı yıl sonra bambaşka bi hayatın olacak. Bazen akısına bırakmak gerekir bunu çok tavsiye etmişimdir ama senin bu lüksün yok şu an. Konuş ve gerekeni yok. Göster ona kararlılığını. Hadi bolşans
Soran1 yılAma bende sevgi kalmadı ki nasıl devam ettiriyim
Soran1 yılArtı gğven de kalmadı
Cevap sahibi1 yılO yüzden yap bu konusmayı zaten düzelecek durumda değil. Konuş ki benden günah gitti dersin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılKarşılıklı konuşup güzelce bu konuyu düzeltmemiz lazım sen PC birakacaksin eşine şöyle o hesabi kapatsın ve seninle ilgilensin sende gezme isteği olmasa bile bi kaç kere dene esinle gez alisverise gidin beraber vakit geçirin aklınız başka yere kaymasin yani zamanla düzeleceğine inanıyorum ben ama ikinizin de hoşgörülü davranması lazım bunları esinle güzelce konuş herşeyi unutalım yeniden başlayalım de evlilik kolay kurulmuyor boşanmak da kolay değil sonrası falan. Benim dediğimi deneyin zararı olmaz bence
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Erkeklerin kafası hep öyle ama , illa cinssl bir birliktelik olacak ki aldatmak olsun diye anlasın.
Ayrıca senin durumun ise biraz daha konus olmadı kendini biraz geliştir aysklarinin üstünde durabilecegini ekonomik olarak o zaman ayrilirsin. Baktın hiç olmuyor geçirmiyorsabiz bir türlü ayrılmak herkes için mantıklı olan olur.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım ya, gerçekten zor bir durumdasın, ama böyle zamanlarda açık iletişim çok önemli 🫂. İlişkide iki tarafın da mutlu ve tatmin olması gerekiyor, aksi halde çatışmalar kaçınılmaz hale geliyor. Eşinle açık bir şekilde hislerini ve beklentilerini paylaşmaya çalıştın mı? Bazen iletişim eksikliği yanlış anlamalara yol açabilir. Ayrıca, bir çift terapistine gitmek de bir çözüm olabilir. Duygusal yaralar zamanla iyileşebilir ama bunun için her iki tarafın da çaba göstermesi şart. Kendi mutluluğunu ve huzurunu da ön planda tutmalısın. Kendine zaman ayırmayı, hobilerine ve arkadaşlarına yer vermeyi unutma. Eminim ki bu süreci daha da güçlenerek atlatacaksın. Nasıl hissettiğini anlamak için kendine bu alanı tanı ve gerekirse profesyonel destek almakta tereddüt etme. Unutma, bu süreçte yanındayız 💪💜.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
Çoktan bitmiş bir evliliği sürdürmeye çalışıyormuşsunuz gibi geldi bana. Belki düzeltmenin bir yolu vardır ama iki tarafında çok dikkatli ve ilgili davranması gerekiyor. Sevgi, saygı ve güvenin geri gelmesi gerekiyor. Hemen olacak bir şey değil tabii bu. Eğer boşanmak istemiyorsan ve bir şeyler düzelsin istiyorsan ona bunu açık açık anlat. Çabalamanı istiyorum ve güvenmek istiyorum de. Sonrası ona bağlı oluyor. Eğer gerçekten çabaladığını ve seni sevdiğini hissedersen evliliğinize bir şans daha verebilirsin.
22 Yorumla
Soran1 yılBen çok söyledim çok çabaladım şu 3 yıl içerisinde kaç defa aileme döndğm her defasında düzelcem dedi ama asla dğzelmedi şimdi ağzıyla kuş tutsa umrumda olmaz ama boşanmak da istemiyor ne yapacağımı bilmiyorum
bende buyuk degilim ama ayril yazanlardan daha farkli olarak acik iletisime gecin derim konusarak cozebilirsiniz bunu tartisarak hakaert ederek degil. aldatmis oluyor mu evet aldatmis oluyor asla kendine oz saygisizlik yapma bitmesi gereken bir iliskidesin zaten aldatmasaydi da yaptigi ve kiskandigi seyler cok kotu resmen seni kucuk duruma dusurmek icin elinden geleni yapmis. kucuk durumdan kastim okumamis bilgilenmemis calismamis biri olarak kalip hep ona sahip kalmani istemis gerek yok bence boyle bir iliskiye yine de karsina alip konus dedim🙃🙃🙃
11 Yorumla
Soran1 yılBeni anlayıp direk yargılamadığınız için teşekkür ederim ancak bir kadın bir kadını daha iyi anlar teşekkür ederim 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Para isteyen dolandıran insanı mı özlemiş? Eşin kendi yaptığı şeyin vicdan yükünü sana yüklemeye çalışmış ne halt yemiş bilmem ama sana sevgiyi bırak saygısı bile yok sen bir araçsın sadece.
031 Yorumla
Soran1 yılBende bu şekil düşünüyorum ama öyle bir konuşuyor ki kendimi suçlu hissediyorum
Soran1 yılEvet kafayı yemek üzereyim
Soran1 yılPeki ne yapmalıyım?
Soran1 yılBian önce bitsin istiyorum
Soran1 yılEvet çünkü dediğim gibi sevgi saygı hiçbir şey kalmadı içimde
Soran1 yılBenden soğusun istiyorum çünkü daha fazla acı çekmek istemiyorum bana zarar veren insanları daha fazla hayatımda tutmak istemiyorum
Soran1 yılVicdan yaptırıyor :-(
Soran1 yılÖyle bir şey yok diyor yemin ediyor ağlıyor sızlıyor bana da kafayı sıyırttırıyor
Soran1 yılBende kanıyorum m4lım çünkü
Soran1 yılBilmiyorum kafam susmuyor delirmekten korkuyorum
Soran1 yılKuralları ne peki
Soran1 yılYa bir şey sorucam bu aldatma değil mi Allah aşkına peki bunu neden kabullenmiyor
Soran1 yılher şey göz önünde neden ısrarla hayır yapmadım diyor
Soran1 yıl20 yaşımda düşündüğüm şeyleri gördükçe kendime acıyorum
Soran1 yılİnkar nereye kadar yaptıysan yapmışsındır bu ne ya bunaldım artık
Soran1 yılMaalesef
Soran1 yılAynen öyle zorluğunu yaşayan bilir
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İçindeki seni öldürmüşler sizin aranızda nikah dışında bir şey yok
09 Yorumla
Soran1 yıl20 yaşımdayım anaannemden daha çok sağlık sorunlarım var bu hayatın …
Soran1 yılEvet
Soran1 yılKesinlikle aynı fikirdeyim
Soran1 yılHayırlısı olsun
sen onunla beraber yaşlanabilirmisin? by the way insanlar değişmez
01 Yorumla
Soran1 yılBen istemediğim için bitirmek istiyorum ama bırakmıyor
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok sorunlu bir evlilik ve kurtuluş yok gibi, çocuk var mı? Yoksa eğer kaza ile olmadan bu durumu bitirmek.
16 Yorumla
Soran1 yılYok çocuk bende bitirmek istiyorum ama eşim istemiyor bırakmıyor bekle diyor ben sevgim kalmadı diyorum ama hala ısrar editor
Cevap sahibi1 yılAsla böyle hata yapma, aynı durumu yaşıyorum sevgim tamamen bitti ama çocuklar var hemen bitmiyor ama midem almıyor artık, senin çocukta yok şansın bu…
Soran1 yılEvet farkındayım ama neden kimse anlamıyor bırakmıyor vicdan yaptırıyor kolay manipüle oluyorum beceremiyorum ayrılalım diyorum olmaz diyor sevmiyorum tiksiniyorum senden diyorum bekle diyor bekliyorum ortada bir şey yok
Cevap sahibi1 yılKimseye kulak asma ya tiksindiğin bir insanla yaşamak kolay değil
Soran1 yılHaklısın da kendimden sığutmaya çalışıyorum ne yapmalıyım
Cevap sahibi1 yılKesin kararlıysan davayı aç soğutmana gerek yok, zorla eve bağlamaz herhalde
1 yılBosanması icin ikna et evliyken evi terk et
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. eğer hayatt guvencen varsa geçine bilirsen
get devayi sen aç ve boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOyun oynamaya devam edersen iş senin aldatmana da gider.
02 Yorumla
Soran1 yılAynen tüm sorun benim oyun oymamam dımı sizin gözünüzde o aldattı bişi olmaz ben aldatırsam adım o… ya çıkar nasıl insanlarsınız nasıl bir zihniyetsiniz
Cevap sahibi1 yılBen öyle bir şey demedim ki. Şunu diyorum: artık potansiyel tehlikesin. Bu yaptığı yanlışlardan sonra başkalarına meyletme ihtimalin arttı
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılsiz nasil geciniyorsunuz?
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani?
- 1 yıl
Gelir gider?
- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
1 yılÇok uzun okumaya üşendim
06 Yorumla
Soran1 yılTamam abi
- 1 yıl
Hangi şehirde yaşıyorsun
Soran1 yılMalatya
- 1 yıl
Gizlisin ekler misin peki özelden instanı yazsan ses atsam yazmaya üşeniyorum konuşabiliriz öyle burada ses atma yeri yok malessef
Soran1 yılTabi efendim başka isteğin numaramı da veriyim mi?
- 1 yıl
Numaraya gerek yok Instagram kâfi
İlgisizlik sizi ne hale getirmiş vay be
010 Yorumla
Soran1 yıl:(
Soran1 yılMaalesef
Soran1 yılAnnem hep iyiye kötü denk gelir kızım derdi haklıymış..
Soran1 yılSağol
Soran1 yılteşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bitmiş evliliği uzatıyorsınuz
02 Yorumla
Soran1 yılHemfikirim ama uzatan ben değilim eşim
Karakter oturuyor çocuk var mı
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sizin olay coktan bitmis ki
00 YorumlaDertleşmek ister misin
00 YorumlaMutlu olamazsın bu kafayla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Boşan bu kadar basit
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyrılmak tek cozum
020 Yorumla
Soran1 yılAyrılmak istediğimi söylüyorum ama istemiyor bekle diyor
Soran1 yılBiz kaç defa ayrılık aşamasına geldik her defasında değişicem dedi ama hiçbir zaman değişmedi
Cevap sahibi1 yılBeklicek bir şey yok evden ayrıl ve davani aç bence olmaz böyle
Soran1 yılŞimdi de çok ciddiyim diyor ama benim güvenim sevgim sabrım kalmadı
Cevap sahibi1 yılDeğişmez kızım o insan neyse odur anlamadınız mi
Soran1 yılAnlamıyor ki istemiyorum diyor ağlıyor sabaha kadar vicdanım rahat etmiyor
Cevap sahibi1 yılSevmediğin insanla birlikte olmak çok zor bence
Soran1 yılEvet çok çok zor istemiyorum zorlama diyorum anlamıyor soğutmaya çalışıyorum kendimi ama birgün iyi birgün kötü davranıyor benim de psikolojim bozuldu
Cevap sahibi1 yılDinlerim istersen seni
Cevap sahibi1 yılAma Ayril ne aglarsa ağlasın
Soran1 yılBen garip bir insanım ya biri ağlayınca tamamen kendimi suçluyorum
Cevap sahibi1 yılSuçlayacak bir şey yok hanimefendi
Cevap sahibi1 yılKendini savunmak için bunu yapmalısın
Soran1 yılHaklısınız ah şu vicdanım olmasa
Cevap sahibi1 yılDinlerim sizi konuşmak isterseniz baya dolmuşsunuz :(
Cevap sahibi1 yılNe oyun oynuyorsun pcde bu arada konudan farklı oldu ama
Soran1 yılValorantta birkaç arkadaş var genelde valo devour the forest ranch dyligh light miydi öyle bişi de vardı yani neyden sıkılsak başka oyuna geçiyoruz
Cevap sahibi1 yılÇoğunu bende oynuyorum. d
Soran1 yılAnladım
Cevap sahibi1 yılGel sohbet edelim?
1 yılAyrılmalısın
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!