Lütfen yardım eder misiniz çok uzun ama lütfen okuyun?

Merhaba arkadaşlar, nerden başlicamı bilmiyorum ama umarım derdimi anlatabilirim ben 3 yıllık evliyim ve eşimle 1 buçuk yıldır aramız pek de iyi değil zaten küçük yaşta evlendik ben 17 o 20 iken şimdi benim karakterim oturuyor onun karakteri oturuyor ve ortak bi düşüncemiz olmuyor herşeyde zıtlaşıyoruz yani sevliliğimiz zaten kötü idi ilgi sevgi saygı da kalmadı zamanında neşe dolu bir kızdım gezmek tozmak vs şeyler isterdim ama eşim istemezdi şimdi o istiyor ben istemiyorum çalışmak istiyordum izin vermedi kurslara vs gitmek istedim hep bi bahanesi oldu en son pc istedim şimdi tek yaptığım şey oyun oynamak çünkü orada en azından arkadaş edinebiliyorum sohbet edebiliyorum insanlarla ve tanıştığım konuştuğum kız olsun erkek olsun evli olduğumu biliyor eşime de zamanında gel sende tanış diyordum bana hakaret edip arkadaşlarıma hakaret edip çıkıp gidiyordu bunu nie anlattığımı birazdan anlicaksınız…ben birkaç gün önce telefonunu karıştırdım ve fake hesabı olduğunu öğrendim fake hesabına giriş yaptım ve bir kız ile msjları gördüm kıza seni çok özledim canım neden hiç yazmıyorsun demiş kız sen çok yalancısın vs demiş güya kız bundan para istemiş bu da vermemiş ondan dolayı. Peki neden kızla knşmayı devam ettirdin dediğimde de takılıyordum dedi. Ben dedim bu aldatmak sen evli olduğun halde başka bir kıza seni özledim canım cicim demişsin bende gidip arkadaşlarıma canım cicim diyim o zaman dedim bana diyor ki sende oyunda küfür ediyorsun küfürleşiyorsunuz bana göre de bu aldatmak eğer bana azıcık ilgi gösterseydin zaten ben o pc yi istemezdim bana sevdiğini sadece söylüyordun hissettirmiyordun benim şu an sevgim tamamen bitmiş durumda artı olarak güvenmiyorum da arkadaşlar yardım edin kafyı sıyırmak üzereyim ağlıyor sürekli ben seni aldatmadım diyor ama hala 1 kere bile özür dilemedi hep üste çıkmaya çalıştı bana bir akıl verin lütfen?
Lütfen yardım eder misiniz çok uzun ama lütfen okuyun?