Biraz uzun ama lütfen okuyun ve yardım edin?

Yaklaşık 4 aydır evliyim. Eşimle severek evlendik ve şu son aya kadar gayet iyiydik. Balayında kilo aldık ve kendimizce diyete girdik ve işten kalan zamanlarda yürüyüş yapmaya çalışıyoruz. Son 1 ayda cinsel olarak benden uzaklaştı. Dün sabah konusu olunca ne yapayım istek gelmiyor görevimmiş gibi de yapmak istemiyorum hiç kilo vermedin falan dedi tartıştık. 162 boy, 58 kiloyum. Sevgiliyken de bu kilodaydım ama hep yanaşırdı bana. Düğün zamanı 53 kilo olup balayından sonra yine 58 oldum, çok kötü durduğumu düşünmüyorum. Kendisi biraz kiloluydu hiç veremeyip üstüne daha çok aldı ama bir kere bile lafını etmedim. Böyle demesi çok kalbimi kırdı. Instagram'da aratma geçmişinde birkaç tane çok takipçili, estetikli, açık saçık giyinen kadınlara baktığını gördüm. Bunu da dün sabah söyledim hepten sinirlendi bakıyorum ne var diye. Bütün gün ağladım nerdeyse. Ne yapmam gerekiyor sizce? Kendime bakmayan bir insan değilim, sadece biraz göbeğim var. Kendisi benden çok daha kötü duruyor ama hiç kendine bakmıyor. Sadece bu değil kendi hiçbir kusurunu görmüyor. Seni çok seviyorum ama sevgi ve istek aynı değil diyor. Önceden çok istekliydi inanın. Dün akşam başka biri mi var diye sordum dalga mı geçiyorsun benimle, seni aldattığımı nasıl hemen düşünüyorsun falan dedi kızdı salona gitti yatmaya. Çok çıkmazda kaldım nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme yapmak istiyorum. Bugün en sevdiğim çikolatadan almış, pizza ve şarap da almış. Özür diledi. Şu an daha iyiyiz.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayy arkadaşlar bizim aramız iyi şu an hala şükür. Ben az önce o zamanki durumunun benimle alakalı olmadığını öğrendim. Bir canım yapmış aldatma falan değil ama ne olduğunu söylemeyeyim, kızarım ve ilişkimiz bozulur diye bana söyleyememiş kendi başına halletmeye çalışmış ve bu da davranışlarına yansımış. Şimdi taşlar tam olarak yerine oturdu.
Biraz uzun ama lütfen okuyun ve yardım edin?