Biliyorum uzun ama lütfen napabilirim sizce?

pandemiden önce anadolu lisesinde okuyodum durumum iyidi dersler biraz kotuydu sadece neyse pandemide piskolojik bitiktim nakil aldim meslek lisesine Şu an 18 yasindayim 12 ye gidiyom arkadas gurubum var ama kendimi oraya aitmiş gibi hissetmiyorum eski arkadaslarimla Şu an gorusmuyorum daha dogrusu onlarla aramizdaki bag koptu mesela arasam telefonu acip bi gun ayarlar yapariz bisi diyip geneli cevresinden uzaklastirdi ortada sorun yokken neyse eskiden mutlu bi insandim aslinda eglenceli biriydim Şu an ise hersey cok farkli geliyo kimseye güvenemiyorum gecmisi silemedim kafamda arkadas gurubum okulda var ama real hayatimda disari cikcak param yok bu durum beni zorluyo sosyallesemiyorum icime kapandim resmen bi yandan okul sıtaj vs o bus su dereken yetisemiyorum ustune ileride ne yapiyim ediyim onuda bilmiyorum uni okumak istesem param yok calissamda yetemem kendime tek basima ailem destek vermez bi yandan derdimi anlatabilcegim insan yok ustune sosyal ansitye mi ne oldu disari cikiyorum insanlar bana bakiyomus gibi hissediyorum rahat olamiyorum insanlarin yaninda sohbet donuyo mal gibi bakiyom ne diycem diye sosyallesemedigimden kaynakli ne yapabililirim?
Güncellemeler
+1 yıl
gelecege dair ne yapabilirim onuda bilmiyorum uni okumak isterdim de sartlar cidden uygun degil ve kaybetcek biseyimde kalmadi acikcasi ne yapcam onuda bilmuyorum tek bildigim gunu gecirebilmek
Biliyorum uzun ama lütfen napabilirim sizce?