ÇÇok uzun ama nolur bana fikir verin?

Benimle aynı yaşıt dayımın kızı var. Kardeşim gibi her şeyimi paylaştığım hiç birbirimizden kopamayız. Saatlerce hiç bıkmadan dinleyebileceğim tek insan aynı şekilde onunda öyle. Ablası var 2 evlilik yaptı 2 cocugu var boşandı sonra adamın birine kaçtı geri geldi ailesinin yanında duruyor ikimiz merkeze gidecek olduk benim ailem onunla gitmeme izin vermedi çünkü küçükken kaçtı 2 ciye evlendi sonra hiç bilmediği bir adamla yine kaçtı doğal olarak izin vermediler. Oda kendi gitmiş ben olmadan yengem de buna kızdı tek gittin diye. Oda siz beni çok sıkıyosunuz diye 1 aydır bir adamla konsuyordu ona kaçmıs bu sefer. Kimse duymqsın dediler bende anneme söyledim kadın anladı zaten hareketlerimden Neyse geri geldi söz yapılacaktı 1 gün öncesi bize gelecek oldular bende yalan söyledim yokuz dedim. Çünkü hep kaçınca bize gelip söylenip duruyolar. Kafam zaten götürmüyor anlamdan dolayı oda bozuk plak gibi. Benimle yaşıt olan kuzenim Aradı beni anladı yalan söylediğimi bağırdı bağırdı kapattı telefonu. Bu sefer kaçan kuzenim bana Allahından bul benim senin gibi bir kuzenim yok ben ne yaşadıysam aynısını yaşa Allah büyük senin de başına gelir inşallah dedi. Çok ağrıma gitti bide bizi söz takılcakmıs oraya çağırdılar o kadar lafı duydum gidermiyim hiç bi gururum var. Annem de söyledimm diye bana bağırdılar. Annem kimseye söylememz ki zaten. Konuşmuyorum kuzenimle kimse kimseyi aramıyor. Bugün aradım aramıyosun beni dedim işim var benim dedi kapattı telefonu. Çok zoruma gitti böyle yaptığııı
ÇÇok uzun ama nolur bana fikir verin?