Biraz uzun ama benim için bir bakar mısınız?

Benim 3 buçuk senelik bir ilişkim vardı ama benim ailem biraz katı bunu da en başta aslında anlatmıştım ona dedim ki çok gorusememek senin için sorunsa şu an görüşmeyi kesebilirsin anlarım dedim ama bana hayır bundan dolayı ayrılık mi olur aşarız sevgimiz oldukça falan demişti ama biz çok kavga etmeye başladık ve kavganın birinde bana zaten görüşemiyoruz yalnız hissediyorum falan demişti yani şöyle ayda iki kez falan görüşebiliyoruz biz her neyse ben buna bişeyden dolayı küsmüstüm ve biraz zaman geçince bana özledim falan yazdı ben de aklıma takıldı hiç ailemden dolayı az görüşüyoruz diye benden ayrılmayı düşündün mü dedim düşündüm ama ailenle anlasamayacsgimizi düşünerek düşündüm falan dedi ben de hani her şeyi asardik dedim böyle mi benimle birlikte karşı duracaksin dedim üşeniyorum ailene karşı durmaya falan dedi sonra ben yalnız hissediyorum beni yalnız bırakıyorsun dedim bana uzun uzun konusmandan bikiyorum yoksa daha ılımlı konusurdum falan dedi ve benim ailemle sevgilimin yaşam tarzi da pek uyusmuyordu ileride karşı çıkma durumları olabilir diye de konusmustum ve öyle bir durumda demek ki beni tek bırakacaktı diye bir cikarimda bulunarak ayrildim bana hayır yanında olurdum dese de inanmadim dediklerinden sonra ve bugün aşırı özlem duygum oluştu yani bilmiyorum acaba hata mı ettim bitirmekle acaba hangisi doğru benimle birlikte her şeye karşı durur muydu bunu ilişkideyken söylüyordu bana hep beraber aşarız her şeyi falan diyordu ama kafam karıştı işte bana yardımcı olun ne yapmalıyım çok seviyorum çok özledim

Biraz uzun ama benim için bir bakar mısınız?