Biraz uzun olabilir ama okuyun?

4 yıllık bir ilişkim vardı o İstanbul'da yaşıyor ben bursa da. 6 ay ayrı kaldık ama hep bi şekilde konuşuyoduk benim hatam yüzünden bitmişti özür diledim herşeyi unutup tekrar deneyelim dedim baya zor ikna ettim. Sonra yanıma geldi bursaya konuşup çözücektik. 6 ay süre içinde biriyle konuştum beraber patene gidelim muhabbeti geçmişti yanımızda bi kız arkadaşım daha olacaktı arkadaşıma şöyle bir mesaj atmıştım "Serkan buz patenine tamam dedi bi gün ayarlayıp gidelim" sonra ilişki beklentisi olduğunu söyledi bende benim sevdiğim var arkadaşca konuşuyoruz daha fazlası olmaz dedim ve böyle bir beklentisi olduğu için konuşmayı kestik buz patenine falanda gitmedik. Yanıma geldiğinde herşeyi konuştuk güven vericektim o kız arkadaşıma yazdığım mesajı gördü anlattım ne olduğunu sadece bi kaç defa karşılaştık aramızda bişey geçmedi o ilişki istediği için konuşmayı kestik dedim sana güvenmek istiyorum dedi ama hep buruktu suratı yanlış düşündüki haklı. Sonra İstanbul'a döndüğünde lütfen kafanda kurma bidaha toparlayamayız dedim tamam denerim dedi. İstanbula döndü konu tekrar açıldı sen mi istedin patene gitmeyi dedi hayır dedim sinem istedi sinemde yakın kız arkadaşım ona yazmıştım o mesajı onda gördü. Yalan söylüyosun dedi konu daha önce aramızda geçti gidelim dedim ben istedim dedim neden başta yalan söyledim hani söz vermiştin dedi tartıştık bitirmek istediğini söyledi 1 ay konuşmadık Instagram hesabını almaya çalıştım ona kod gitmiş tekrar o bahaneyle konuştuk ve bana dediki seni çok seviyorum ama güvenmiyorum başka bi erkekle yerimi doldurmaya çalıştın dedi böyle bişi olmadığını söyledim. Ben seni kıskanıyorum başka bi erkekle bu planı yapmış olman zoruma gidiyo dedi ben yokken başkasıyla konuşman ağrıma gidiyo dedi ben yapamadım seni düşünmediğim tek bir gün olmadı sen nasıl yapabildin dedi bambaşka yerlerde olabilirdik dedi yaşıtlarım nişanlanıyo içim cız ediyo dedi. Ben bursaya herşeyi unutup geldim baştan başlamak için geldim dedi. Sen benim artık imkansızım oldun dedi çok severken ayrı kalmak zorunda olmak kolaymı sanıyosun dedi artık bizden olmaz dedi. Sadece şunu bil seni çok seviyoeum hayatıma kimse girmiycek kimseyle konuşmıycam dedi eminmisin dedim benim sana olan bağım çok farklı dedi bidaha olamıycaz ama başkasıda olmıycak dedi sizce ne yapmalıyım nasıl düzeltebilirim bende onu çok seviyorum yaptığım doğru değil arkadaşca bile olsa bu şekilde anlaması ve öyle düşünmekte haklı nasıl yapıcam nasıl güvendirebilicem tekrar

Biraz uzun olabilir ama okuyun?