Biraz uzun ama okur musunuz?

Merhaba ben sürekli aklimda olan dusuncelerimi yazmak istedim. 20 yasindayim ve flörtüm dahi olmadi. Bunu soyleyince cok sasiriyorlar hatta inanmiyorlar. Nedeni ise okudugum bolum dis yani basarili sayilirim, sanati cok seviyorum ve keman caliyorum, yabanci dil biliyorum, arastirmayi cok severim ve kulturlu olmaya calisiyorum kendi capimda, eh guzel de bulurlar beni. Yani kisaca goz onunde biriyim. Sevgilim olmama nedeni benim dogdugum yerdeki dusunce tarzi ve ailem. Cografya kaderdir sozu ortaya cikiyor bu noktada. Sevgilinin olmasi cok kotu bi seymis gibi davraniyorlar. Tabii gencler sevgili oluyor aileden gizli ama iliskilerini anlatim. Gizli saklı, cinsel birliktelik yok ya da kizlik zarina zarar gelmeden her turlu seyi yapiyorlar (durust olmak lazim eger ki senin kizlik zarina zarar verme sansin yoksa yapma o zaman hic. Sonra baska sevgilin olunca bakireyim deme yani. Boyle dusunuyorum.) iste bu tur iliskilerde yaptigim gozlemlere gore erkekler kaba, dusuncesiz, sacma sapan insanlar oluyor. Ben ise kibar, dusunceli, sanattan anlayan, medeni, beyefendi erkekleri seviyorum. Karsima boyle bi erkek cikarsa bu tur bi iliskiyi kabul etmez diye dusunuyorum. Hadi diyelim kabul etti ne kadar surecek iliskisiz. Kisa bi sure olur anca yoksa sonu olmaz diye dusunuyorum. Ben ciddi iliski insaniyim. Okulumun bitmesine daha 4 yil var. Bu yuzden de hayatima kimseyi alamiyorum. Diyorum ki anca okulun sonlarina dogru olsun ki bi sonu olsun. Dusunuyorum da sirf bu yuzden belki de cok asik olabilecegim ve cok mutlu olabilecegim biriyle anlasamicam. Bu beni cok uzuyor. Iste boyle sizce sacma mi dusunuyorum? Bu tarz bi insan uzun sureli boyle bi iliskiyi surdurebilir mi?
Biraz uzun ama okur musunuz?