Biliyorum çok uzun ama okur musunuz?

Erkek arkadaşımın beni aldattığı hissi var içimde ama ayni zamanda yok gibi de bilmiyorum belkide olmayabilir aşırı kuran birisi de olabilirim...
yanımdayken telefonla uçak moduna aldığını telefonu elime aldığımda farkettim sordum tabiki de yanyanayken etkilenmeyelim diye uçak moduna aldığını söyledi
Engellenenlerde yabancı hat numarasıyla birini engellediğini gördüm dolandırıcılar hayatım dedi çekik gözlü bir kadındı.
Whtsap mesajları bazen hatta bu sıralar cogunlukta tek tık olup kalıyor 5 dk sonra normal tike dönüşüp okuyunca mavi tike dönüşüyor.
Bı anda içimden arama isteği geldi ve aradım 50 dk boyunca telefonu meşgul çaldı ve karşı tarafa gitmiyor kullanıcı meşgul diye yazıyor telefonumda kimle konuştuğunu sordum yakın bir erkek arkadaşı var çok görüştüğü biri değil ama 50 dk onunla konuştuğunu söyledi olabilir bilmiyorum.
Whtsaptan veya normal telefonla konuşurken düşen mesaj sesleri hep bir cevabı var ve parmaklarindan klavyeye inceden dokunma sesi çok değil ama bazen hissediyorum
Hatta kafamdakilere girersek ikinci alanı ve gizli whtsap mesajlaşma alani olduğunu düşünüyorum
Ben iyi değilim sanırım 😂
Bu şüpheye nerden girdiğimi sorarsaniz 5 ay bir ayrılık yaşadık baristigimiz ilk gün birkaç kızı ınstagram'dan silmeni söyledim o da iki üç tanesini bıraktı ben de onlardan şüphelendim ve birine mesaj atmış olabilirim 🙈 o da daha sabah mesajlastik dedi flort uygulaması bile kullandığını orada gördüm dedi ama yeni o gün tekrar konuşmaya başladık aldatma olarak suçlayamadım onu ama o günden sonra kafamda şüpheler arttı sizce?
Biliyorum çok uzun ama okur musunuz?