Uzun ama okur musunuz?

Dün nişanlımla eltim yüzünden tartıştım biz ayrı şehirlerdeyiz eşimle de eltimlerle de neyse görümcem ve kaynanam eltimin arkasından geldi konuştu bana onların eşiyle araları düzelince de biz nişanlımla kavga ettiğimizi vs duyan kaynanam biraz altın gibi ol oğlumun sğzının içine bakıyor diyor şimdi durumlar şu benim bir mesleğim var rltim lise mezunu köyden kocasıyla tanışınca çıkmış kaynımda görgülü gezdiriyor ediyor vs ama ben zaten kendimi geliştirdim doydum yani eltim eşini idare etmek sğzının içine bakmak zorunda köye geri dönmek istemiyor ama ben nişanlımı çıkış kapısı olarak görmüyorum şükür neyse benim düğün arefe m'de görümcem vs hiç sormuyor nadıl gidiyor vs ben bunu dile getirdiğim de eltimi söylüyor o istememiş ondan ağızları yanmış şimdide böyle iyi olmuşlar ve eltim telefonda benimle konuşurken görümcem bana elbise attı bilmem ne diyor bende bunu eşime söyledim iyi taltıflıyorsunuz dedim annesine beni söylemiş nişanlım kıskanıyor diye onlar beni aradı hiç bu konuyu açmadılar sohbet ettik nişanlıma dedim niye böyle diyorsun vs annen böyle dedi dedim eltimi kaynım kovdu ben bunlsrı yaşamadım dedim bende seni kapıya attım dedi bana bende dedim ki gitmeyim diye kapılarda yatıyordun beni eşit kefeye koyamazsın dedim neyse beni engelledi bende onu engelledim akşam babamla konuşuyorlar babamı aramış diyor ki Baba benim zoruma gıden yengem kardeşime mecburmuş ama ben evde kaldım da kızın beni aldı o bana mecbur ddeğilmiş elinde kızını eziyor diyor neyse akşam engelimi açmış ben açadım yazmadım da kendi yazacak ams bu nedir ya

Uzun ama okur musunuz?