4 aylık bi ilişkim vardı çok şey yaşandı kısa süre içinde en başta çok ilgiydi ve seviyordu, son bir ay içinde çok değişti hatta ayrıldık ama hala numaralarımız vardı birbirimizde ara ara mesaj atıyordu seviyorum, özlüyorum ama yolundan çıkmanı istemiyorum diye (ailesi ile tanışmıştım) son zamanlarda çok aktif oluyordu onu geçtim içime bi kuşku düşmüştü beni gördüğü yerde benden kaçıyordu, dün onu ve yanında iki kız gördüm eski sevgilisiyle barışmış 1,5 senelik ama ailesi kızı istememiş ve kız ailesi ile kavgalı. kız ile oturup konuştuk bugün yanına çağırmıştı başta, eski sevgilim kıza sarılacakken kız geri çekmiş kendini o da hayırdır dünden beri soğuk yapıyorsun demiş kızda boynuzlarım nasıl diyip bizim fotoğrafımız göstermiş, donmuş kalmış tabi o 🙂 sonrasında milletin lafına inanma demiş kızda millet dediğin iki hafta önceki sevgilin demiş, ve beni aradı o an gelebilir misin diye benim geleceğimi öğrendiği an kalkıp gitmiş bir de kıza ben onu sevmedim, aşık olmadım seviyorum dedim diye sevmiş mi oluyorum falan demiş.(bu arada maddi değeri olmayan bi saattim vardı onda, kızla fotoğraf çekerken bile hep bileğinde, fotoğraflarımızı falan silmemiş) kız ile ayrıldılar bugün Cafeden çıktığı gibi kızı instadan engellemiş ama wp de ayni beni iki taraftan da dün engelledi (kızda eski sevgilimin en yakın arkdşıyla uzun bi süre çıkmış) hiç bir zaman o kız gibi davranmadım ona hep sabırlıydım saygılıydım ama sevmedim diyor.2 hafta önce bile yanıma gelip özür diledi 😏 aklımın almadığı çok şey var be hala seviyorum maalesef 😣 iğrenç bi durum biliyorum, sizce dediği gibi midir sevmemiş midir? Ya da pişman olup geri döner mi? Şimdiden teşekkür ederim 🌼
Güncellemeler
+1 yıl
boğa Burcu erkeği bu arada
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar