Uzun oldu ama lütfen hayriniza okuyun?

2yıl önce benden birden bire kaçarak bitiren eski sevgilim vardı Cezaevine girdiğini öğrendim 1yildir içerdeymis girmeden önce Nisanlanmiş Mektup attım ve kendi soyledi Rahmetlinin bitane kiziyimis o öldükten sonra olmuş büyükler istemiş oda yerine getirmiş Koşturmaca yaptığı adamların çevresinden onlar istedi diye Herneyse bana önceden ilişkimiz için seviyorum ama imkansız derdi Dosyalarım var derdi arkamda uzulecek biri istemiyorum demişti Hayatımız farklı derdi Şimdi ise Nisanlanmiş kapalı bir kız ile. Mektupta da söylüyor Hayatını mahvetmek istemedim çünkü ortak bir hayatımız yoktu sen kırılma diye ben zamanında bir çok şeyi kestirip attim kader birdir sadece yollar farklıdır dedi Senin benden uzak durman en hayırlısıydı Allah'ın izniylede öyle olmuş Felanlar dedi ve şuanda da uzun yatari var çıktığında da yarım bıraktığını tamamlayacak mış Benim merak ettiğim Sizce gerçekten Beni düşündüğü için mi vazgecti Yoksa yalan mı Bu arada aramızda C***ilickide olmadı Hiç o tarz muhabbetlerimizde Temizdi bana yani

Uzun oldu ama lütfen hayriniza okuyun?