- göğsümdeki kılları kesmelimiyim arkadaşlar ya kesince çok tuhaf hissediyorum erkekler beni anlar normal mi uzunluk sırtımda tüy bile yok ama göğsümü görüyorsunuz. Dingil dingil cevap vermezseniz dalga geçmezseniz sevinirim

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
döş'ü kıllı kardeşimiz bence bir sıkıntı olmamalı kadınları anlamak zaten zor bağzıları göğsü kıllı olanları seviyor bağzıları ise tüysüzleri bence sen olduğın gibi karizmasın göğsünü gere gere gez bırak bi düşen bulunur elbet
kaşlara ve saçlara özen gösteriyorsun belli arkadaki dayı aynı durumdan rahatsız değil gibi ve kafama takılan tofaş kaç model? hem ayrıca yanık izi yok denize gitmemişssin yani bi bayan oralarda kıllı dedi diye bunalıma girdiğini zannetmiyorum büyük ihtimalle ormana demlenmeye gittiniz arkadaki dayılarla o ara bi resim atam dedin sosyal medyaya sonrasında bu soru kafana takıldı ya beğenen olmazsa diye sonrasında buraya yükledin fikir almak için mantıklı ama dediğim gibi sen bilirsin yiğidio benim analizlerim bu kadar
?
yok hacı merak etitiğimden sormadım hem tofaş deyip geçme bende o da yok ben sadece tespit ve kişileri okuma becerilerim biraz gelişmiş eminim passat vardır seni hakir görmek için demedim beni yanlış anlama ama bunalımlık bir şey yok kimsenin sana ne yakıştırdığı değil asıl önemli olan senin kendine ne yakıştırdığındır başkalarının dayatmasına gerek yok kıl senin kök senin ister kesersin istersen örüp ucunada kurdele takarsın 3 şahıslar anca konuşur
mesleğim gereği sadece küçüklükten ber enerji alanlarını hissediyorum ve 16 lı yaşlarımda araştırmaya başladım genellikle uzak doğu ve şamanizmde çokça bahsedilen vucut çakralarımın açık olup gepsinin nolmalden fazla enerji alabildiğini ögrendim tabi geri kalan becerilerde zamanla oluştu ve bunu meslek edinip para kazanmanın bir yolu olduğunu farkettim bende meditasyon ve sprituel enerji üzerine egitim aldım ve şu an özel danışmanlılklar yapıyorum bazende yanına gidemediğim insanlar için manevi destek sağlıyorum çünkü pisikoloji ve öz gven eksikligi başta saglık ve yaşamımızı etkiliyor en azından bu deteği sağlaya bilmek adına yorum yaptım sosyal medyaya gelince cidden kullanmıyorum
Cevap
2Cevap
Rahatsız olmasan bu soruyu sormazdın al gitsin
Lazer diye bir şey var ama sen bilirsin dkbfdkk
Yapıştırcan ağda bandını kaçıcan
Knk kış geliyor montlar pahallanmış boş ver kesme sıcak tutar en azından
Bal komasına giren ayı geldi aklıma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?