Uzun bir soru oldu ama lütfen okuyun ve lütfen bana yardım edin?

Sevdiğim kız beni terketti ve haklıydı çünkü bir gün bir anda benim aslında hiç tanımadığı biri olduğumu ona anlattığım herşeyin yalan olduğunu yani onun sevdiği kişinin bambaşka biri olduğunu öğrendi acı olan gerçektende öyleydi bunları anlattıktan sonra bana yardım eder misiniz bilmiyorum içinizden geçirdiğiniz belkide yazacağınız tüm hakaretleri hak ediyorum kabul bende kendime ediyorum çünkü o zamanlar korktum söylemekten kendimi doğru tanıtırsam beni bırakır diye korktum çünkü eğer söylediğim bir doğru varsa onu seviyo olmamdı ve halâ da seviyorum unutmak istiyorum üstünden çok zaman geçti zamanla geçer dedim ama gün geçtikçe daha kötü olmaya başladım önce ben bu acıyı çekmeyi hakettim dedim kabullendim onun canını ne kadar yaktiysam iki katı canım yansın istedim ama artık bunun sadece aşk acısı olmadığını düşünmeye başladım her şeyde o var hiçbir şey yapamaz hale geldim rüyalarımda bile sürekli o var sizce ben hala acımı çekiyorum yoksa artık psikoloğa mı gitmeliyim lütfen bana yardımcı olun ben eminim ki yaptığım hatanın bedelini fazlasıyla ödedim artık bana bir yol gösterin ne olur😔

Uzun bir soru oldu ama lütfen okuyun ve lütfen bana yardım edin?