Soru uzun ama sonuna kadar okuyun?

Arkadaşlar ben 7 aydır arcelikte çalışıyordum
Dün acayip bi yoğunluk ve biz elemanlar yetişmekte güçlük çektik. orada 20 yıldır çalışan 51 yasinda bi kadin var benimle birlikte. Ben yan magazadayken bi müşteri gelmiş. Bu ona bakmis. Daha sonra başka müşteri gelince ona bakmis. Ilk müşteriye patron devam etmiş. Ben gelince beni çağırdı ve ben baktım. Kadin ocakla firini almaya karar verdi işlemi yapacam. Diger eleman "Buna sen mi baktın. Ben baktım. Kendi adını yazmissin"dedi. Bende "5 dk bakmayla senin olmuyo"dedim. Kizdi. Ardindan ikimizinde müşterisi çamaşır makinesi bakti. Ayni makineye bakarken bu benim müşterime"Cekilir misiniz surdan bakamiyoz"dedi. Benim müşterimiz biraz saygılı ol deyip çekip gitti. Ardindan kavga ettik. Bana "Sen benim mustetilerimi üstüne geciriyon"dedi. Buyuk bi kavga çıktı. Halbuki oyle birsey yok. Kendi başından beri senin satisin benim satisim kavgası yapıyor. Toparlandim. Bana engel olmaya kalktı. Cektim eve geldim. Bugunde patrona şikayet ettim onu. Ayrilmak istedigimi söyledim. Beni emek hırsızlığıyla suçladı dedim. Patron gitmemi istemedi. Sonra bu eleman müşteriye bakti. Arkasindan tekrar müşteri geldi."Arkadaşım baksın"dedim. Hemen patron geldi."Sıra sende. Musteriye diğer arkadas baksın diyemezsin. Ya bakarsın ya gidersin. Ben burada calismani istiyom"dedi. Bende "Gidiyorum"dedim. Kavga ederek çıktım ordan.1 saat sonra Vestel de iş buldum. Yarin iş başı yapcam. Hicbir zaman kendimi eleman gibi hissettirmediler, ayrımcılık vardı. Hemen beni gruptan çıkarmışlar. Wp durumu atiyom. Hemen bakıyorlar. Hakkimi asla helal etmiyorum. Cok ağlattılar çünkü. Siz bu durumda napardiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Tek üzüldüğüm sey;Artık her kapı önüne ciktigimda baklavaciyi goremiyecem:((
Soru uzun ama sonuna kadar okuyun?