Çalıştığım yerde bir iş arkadaşım bana durduk yere..
Hareketlerine biraz dikkat et, senin hakkında slk ve grzkl olduğunu düşünenler var diye bir kelime kullandı.
Ben de kim bunu söyleyen dedim, ben isim vermem ama böyle arkandan konuşuyorlar dedi.
Ben de bu yaştan sonra kimin ne düşündüğüyle uğraşamayacağımı söyledim.
Benden söylemesi dedi...
Ha bir de Bundan hariç de laf arasında kendisi benimle ilgili bana yalancısın gibi bir kelime kullandı
Sorduğum zaman bu sözleri söyleyenin kim olduğunu söylemediği için, ve sözlerindeki ciddiyetsizlik ve iğneleyici üslup sebebiyle
Ben de buna, senin hakkında da bişeyler söylüyorlar ama ben gelip sana söylemiyorum, laf taşımanın bir manası yok ayrıca kim arkamdan konuşuyor ise anasını avradını... dedim. (Tabi ki içine otursun diye)
Açıkçası birisini uyarmak isteseniz
Senin... olduğunu düşünüyorlar mı dersiniz
Yoksa, kanka bak şu hareketlerin yanlış dikkat et, mı dersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence kimsenin öyle bir şey dediği yok bu kendi uydurmuş
Ben de öyle düşünüyorum, bir insan neden birini uyarmak istese böyle konuşsun ki. Bana sence neden uydurma olduğunu söyler misin, bakalım aynı mantıkla mı yaklaşmışız olaya
Kıskanıyor olabilir
Neden kıskansın ki?
O kadarını nereden bilelim sizi mi izliyoruz ya da adamın beynini mi okuyoruz
Ben kendimde kıskanılacak bişey görmüyorum da ondan
Öylesine de yapmış olabilir morel bozmak için
Bana da öyle geldi, sen olsan böyle konuşan birine ne dersin
Boş boş dedikoduları bana getirme derim sohbeti keserim onla , sende dikkat et kuyunu kazıyor olabilirler tehlikeli
Ben de zaten laf taşıdığını düşündüğüm için öyle düşünenin anasını avradını dedim sence acısını hissetmiş midir
🤔küfür etmek hiçbir zaman işe yaramaz artık bir işlevi kalmadı
Ne yapmak lazımdı?
İnsanlarla olan bütün ilişkilerinde, kendine nasıl davranılmasını istiyorsan sen de karşındakine öyle davran. Zira insan, kendisi için arzu ettiği şeyi başkaları için de arzu etmedikçe mükemmel bir imana sahip olamaz.
İnşallah bunu karşıdaki de anlar
Hakikate ermenin alâmeti, ameli terketmek değil, amelinden karşılık beklemeyi terketmektir.
Tasavvuf bu... Her benlik kaldıramaz abla... Nefs var ortada..
Nefsin Terbiyesi kitabını okumanın zamanı gelmiş 👏🏻 arkadaşına da hediye et (yalnız çok iyi akıl ettim) 🤔💡
Kimin kitabı isim de alsam ☺😂 bir de son olarak nefsini terbiye etmesi gereken bu terbiyesizliği yapan kişi değil mi? Evet çok iyi aklettin allah razı olsun
Mehmed Zahid Kotku r. a efendi yazmıştır. Güzel gerçekten ilim sahibi insanlarla birlikte olsaydık daha güzel olurdu
Oooo mübarek adamı çok severim... Erbakanı da siyasete sokan adam
Kıskançlığında demiş olabilir özgüveni yokmak için
Sen olsan bu sözlerden ne anlardın uyarı mı? Yoksa laf taşıma ve hakaret mı, yani kendi söyleyemiyor ama sanki başkaları da hakkımda bişeyler söylemiş gibiye vurup laf dokundurmus, uyarı böyle olmaz ki
İsim söylemek doğru olmaz ama kibarca insan gibi aktarılması gerekir
Son olarak Sence gerçekten iyi niyetli bir konuşma mı olmuş sana böyle konuşsa ne yaparsın
Mesafe koyarım
Teşekkürler ☺
Rica ederim hayırlı ömürler kardeşim 😊
Size de inşallah, mesafe koyarım dediğiniz bu lafları bana getiren kişiyle olurdu dimi
Tabiki merhaba merhaba bu kadar
Teşekkürler