Uzun soru ama cikmazsayim bi gorus atsaniz?

Uludag Universitesi'nde psikolojiye yerlestim bu sene. Yasim 22. ailevi sorunlarim vardi, yeni yerlestim. Calistigim zamanlar olmustu para biriktirmek icin ama aileme vermem gerekti elimde olani da. Bazi calistigim yerler de parami vermedi. Ankara 'dan geldim. Sizofren hastasi ve kriz geciren, hastaneden doktorlarin taburcu ettigi abim var, evde kalamiyorum. O yuzden sehir disi istedim.
Burada psikiyatri doktoru teyzem var. Sulalede bircok insana yardimi dokundu, bana da etti. Ilk gunlerde onda kaldim, sonra yurda yerlestirdi. Ama yurt cemaat yurdu gibi bir sey.
Son giris saati 21. Kyk'da bile 23.30. Gitmezsin bir yere nolacak ki dedi. Parasini o odeyeceginden bir sey demedim.
Ama sonra her bir sey oldugunda ondan para almak istemedim isteklerimi ozgurce yapmak istedim.
Markette ise girdim. ama 21'i geciyor yurda varmam. Yurt bunu cok sorun ediyor. Part calis diyorlar, part calismak icin de birkac cafeye gittim kasiyerlik yapmissin garsonluk degil deyip almadilar, zaten part kazanci yetmez ailem de istiyor.
Aniden oda baskini yapip esyalara bakiyorlar.
Din sohbetlerine katilmazsak disariya cikinca ya da gec gelince izinsiz sayilacagimizi, o zaman da atilacagimizi ve atilirsak da sozlesme geregi kalan parayi odeyecegimi soyluyorlar.
Teyzeme soyledim katilsaydin sohbetlere yurdun mudurunu niye zora sokuyosun ki diger cocuklar da gec girmek istese nasil basa cikacak o isini yapiyor ozur dilemelisin dedi.
Okulu mokulu s... edip full calisip eve ciksam mantikli mi? Okulu bitirmeyi cok istiyodum ama biliyonuz parasiz yasanmiyo. Uludag puani cok yuksek degil ozel burslar cikmadi, kyk yurdu da cikmadi, kredi de almak istemedim borc diye cikmazdayim
Uzun soru ama cikmazsayim bi gorus atsaniz?