AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olur.
sevgilin var mı?
Nerde yaşıyorsun, meslek gibi banal sorular yoksa tamam.
yok tabii banane ayrıca bunlardan o zaman sen başlat madem :)
En son nasıl rezil oldun 😂
1 yıl önce mide ameliyatı oldum rahat 10 senedir de top oynamıyorum halı saha maçı yaptık 2 hafta önce bacakalrımda güç yok koşuyorum kondisyon iyi ama topu süremiyorum bırak şutu pas atarken bile o zaman fena rezil oldum.. Futbolculuk geçmişim de var ha uzun seneler..
sen peki en son ne zaman rezil oldun?
Ama aynı soru olmaz kopya çekiyorsun 😂 rezil olmamışsın ya bence anlaşılabilir bir durum o
peki öyle olsun madem :) en son dinlediğin şarkı ve en son izlediğin dizi ya da film neydi?
En son dinlediğim şarkı Fatma Turgut Hata. En son izlediğim filmi net hatırlamıyorum ama aklımda Dünyayı Ardında Bırak var.
Kolay kolay üzülebildiğin bir şey söyle
film tandık izledim sanırım da asıl ilginci şarkıyı da sanatçıyı da hiç duymamam bilmemem açıp dinlicem şimdi.. sende sıra :)
Nasıl bilmezsin ya hu Model'in solisti 🤭 Hata'yı bilmemen imkansız zaten. Sordum soruyuuuuu kolay üzüldüğün bir şey?
şarkı şimdi bitti şarkı Ebrucuğumun biricik güzel şarkısı tabii ki çok iyi biliyorum ama Model'i de bilmiyorum ki onu bileyim..
Sorunun cevabı ise; birilerinin hakkı yenildiğinde çok üzülürüm ve hemen müdahele ederim.. Sonra zulme uğrayan cinsayete maruz kalan kadın ve çocuklara çok fazla üzülürüm
sen bu hayatta en çok nelere önem verirsin (en az 6 tane lütfen) ?
Ailem, güven, saygı, hayallerim, dürüstlük, umut. Yemeğini beğenmediğin birinin hatırı için yemeye devam eder misin 😅
yani çok sevdiğim biri olursa överek de devam ederim ama normal birisiyse kırmamak için birazcık daha yer sonra bir bahaneyle bırakırım sanırım :D :D
Evlilik hakkında düşüncelerin neler? Geniş perspektiften lütfen :)
Evlilik ciddi anlamda ruh eşini bulmadıysan tam bir deli işi. Ruh eşini de herkes bulamıyor mağlum. Yorucu ve gereksiz sorumluluk. Deli divane aşık hissetmiyorsam bana zor.
En sevdiğin hobin nedir
club kopmalık müzik dinleyip dans etmek tabii ki bazen; kolbasti, Ankara havaları ve diğer oyun havaları da dahil. bu hayatta müzikle dans etmekten daha eğlenceli çok az şey var daha iyi kafa dağıtan hiçbir şey yok bence :) Bir erkekte nelerden etkilenirsin?
Bana olan saygı ve nezaketinden, isteklerime önem vermesinden, cesaretinden, sesinden, ellerinden, kokusundan... En nefret ettiğin kadın tipi hangisidir?
Çok sosyetik, çok gösterişçi takılan, insanları pek önemsemeyen havalı kadın tiplerinden iğrenirim çok net.. Ayrıca konuşmasını değiştiren, aşırı çok makyaj yapan ve gereksizce estetik yaptıranlardan da.. İnsanlarda en tahammül edemediğin ve edemeyeceğin 6 davranış şekli?
Korkaklık ve cesaretsizlik, yalan, şımarıklık, aşağılık kompleksi, saygısızlık, başarı kıskançlığı. En büyük hayalin ne?
En büyük hayalim dünya çapında hiç düşünülmemiş bulunmamış yeni bir şey icat etmek ya da bulmak var etmek oluşturmak yani. Senin hayatında neler olursa tam istediğin gibi hayat yaşıyorum dersin yine geniş perspektiften?
Şu an bir hayalimi gerçekleştirdim sayılır. Ona bağlı bir tane daha var. O da oldu mu gerisi gelir diye umut ediyorum 😂 Ama bunu söylemeyeyim biraz özel oluyor. Onun yerine sana yeni soru hakkı tanıyorum.
hayır olmaz özelse özelden yaz sonra sorunu sor lütfen :)
😂😂 istediğim parayı kazanıp istediğim her işi yapabiliyor olduğumda ve aynı zamanda huzurluysam evet budur derim o zaman. En inatçı özelliğin ne?
o söylemediğin cevabı da söyle lütfen özelden :) En inatçı özelliğim herhangi bir şekilde ağır ya da hafif adaletsizlik karşısında sonuna kadar inat ederim her yönden.. Sana göre kaliteli insan diyebileceğin insanların 6 ortak özelliği nelerdir?
Dedikodu yapmaması, ikiyüzlü olmaması, sözünün arkasında durması, korkakça kaçmaması, nezaketli olması, kültürlü olması. Yalan söyler misin?
Hayatım boyunca hiçbir şekilde yalan da söylemedim, sahte de davranmadım yalakalık yaranmak yani ben ikisini aynı kefeye koyduğumdan ve çok nefret ettiğimden onu da ekledim. Ve bence bu hayatta hiçbir şey bu ikisini yapmaya da değmez, yaşamaya devam etmek bile.. Hayat görüşüne dair 6 tane cümle söyler misin senin cümlelerin?
1) Bu da geçer ya hu.
2) Allahım, sen öyle uygun gördün, benim kabulüm.
3) Her şey kontrolüm altında ama kontrolüm de dötüm altında.
4) Akıllısı beni bulmaz, delisi dibimden ayrılmaz.
5) Beni bi salsanız mı artık.
6) Kadınları harbiden trafiğe salmayın.
7) Benden olsun. Başkası yaptığında takdir edeceğin bir şeyi kendin yaptığında da takdir etmeyi unutma.
Sonunu göremediğin bir şeye devam eder misin?
Ya sen gerçekten bir harikasın, çok saygı duyarak hayran oluyorum sana gerçekten :) Sonunu görmediğim bir şeye devam etmek istemem etmem de.. Hayatta son 1 ay ömrün kaldı deseler en çok yapmak isteyeceğin 6 şey neler?
1) Kalbini kırdığımı bildiğim herkesin kırgınlığını telafi etmeye çalışırım.
2) Sevdiğimi söylemediğim herkese sevdiğimi söyleyip bol bol sarılırım.
3 ) İşi bırakır en çok görmek istediğim yeri görmeye giderim.
4) Küfür edemeyip içimde kalan herkese ilgili küfürleri bildirir ve iletirim.
5) Kendi bacağımdan asılmadan önce Allah'tan onu kırdığım için çokça özür dilerim.
6) Dinlenirim...
6-6 gitme artık zor oluyor bak 😂
Birisinin senden istediği en saçma şey neydi?
Nasıl gitmeyeyim 6-6 mümkün mu bu ya, cevapların da sen de çok harikasınız.. Hayran olmamak da mümkün değil sana iyi ki varsın ve gerçekten muhteşemsin.. Cevap; Bir erkeğin bana çok aşık olduğunu söylemesi, onunla sevgili olmamı istemesi..
Çok sevdiğin birisine aşk mektubu yazacak olsan, öncelikle yazacağın en etkili 6 cümle neler olur?
1) Aynı kişiyi iki kez bulamazsın, aynı kişide bile.
2) Kokun olmadan nefes alamıyorum.
3 ) Yalnızlığımı seviyordum, seninle daha çok sevdim.
4) Neden kimseyi sevmediğimi seni sevdikten sonra anladım.
5) Gitme diyemem, sen gitmeye kalkma.
6) Oturup saatlerce salonun ortasında oyun oynasak iyi olmaz mı?
Son zamanlarda seni en mutlu eden şey ne?
sen de böyle maddeler isteyerek sorsan ben de uzunca anlatsam ifade etsem nasıl olur, çünkü sen çok iyisin ve aşırı memnunum bu akşam senle konuşmaktan.. Son zamanlarda beni en mutlu eden şeyler diye cevaplayayım; bazı arkadaşlarımın beni daha doğru anlayım tanıyıp çok daha fazla sevmesi ve özümsemesi, gerçek dostlarımın sayısının hayli artması, hayatımda birisi varken beni çok seven bir kızın bana uzunca mektup yazması eskide kalan ama içinde de kalan duygularını bana herşeyiyle açıklaması bütün yazdığı herşeyle övmesi onure etmesi ve bu akşam seninle çok kaliteli bir sohbet geçiriyor olmak.. Çok ciddiyim bugün ve son 5 gündür diyelim en çok mutlu eden seninle yollarımızın kesişmesi ve çok güzel kaliteli şekilde sohbet ediyor olmak diyebilirim.. İyi ki varsın hep ol lütfen :) Bu hayatta seni en çok üzen içine en çok dert olan 6 şey?
Teşekkür ederim güzel sözlerin ve senin de kaliteli sohbetin için.
1) Çok sevdiğim birinin çok hastalanmış olması.
2) Yalnız ağlamaya terk edilmem.
3 ) Sevdiğim iki insana ölmeden önce gerekli ilgiyi göstermemiş olmam.
4) Değersizlik hissini yaşamak
5) Hsrşeyle tek başına mücadele etmeye çalışmak.
6) Sevdiğim insanların beni üzeceğini bilmesine rağmen istemediğim şeyleri yapmaya devam edecek kadar beni kaybetmeyi umursamıyor oluşu.
Hayatında istemediğin insanlara nasıl set çekersin?
Ben de çok teşekkür ediyorum ve her akşam bu kaliteli sohbeti senden rica ediyorum çok isteyerek :) Oo cevapların yaktı be bunları uzunca konuşmamız dertleşmemiz lazım özelden çok müsait geniş bir zamanda eğer istersen bu gece de olur ben müsaitim yani de senin açından dedim.. Gerçekten konuşalım bunları derinine.. Cevap; Pek çekemiyorum sanırım, beni rahatsız edebilen arkadaşlar (lafın gelişi) olabiliyor çok sevdiğim arkadaşlarımın olduğu aynı yerlerde ortamda çevrede.. Mesafe koyuyorum da anlamıyorlar sanırım değişik bir durum biraz da yüzsüzlük kendi hatalarına bakmama kendini beğenme gibi şeyler olduğundan sanırım karşı tarafta.. Duygusal ilişkilerde ise; hiç kırmadan, yormadan, huyuna suyuna giderek, kendimi iyice ifade ederek ve nabzına durumuna göre bir yolunu bularak yavaş yavaş mesafe soğukluk koymayı tercih ederim. Gönül kırmamaya özen gösteririm.. Valla bu soru zorladı beni ne yalan söyleyeyim :)
Bu hayatta en çok zevk aldığın 6 aktivite?
Gözüm yollarda kaldı :)
Masumları katleden Yahudiler hakkında ne düşünüyorsun
Canları cehenneme ki ruhları da canları da ebedi oraya gidecek de nefret ediyorum lanet ediyorum, elimden birşeyler gelse de engelleyebilsem keşke.. Onlar hakkında düşünülecekler hissedilecekler belli de işte, bütün bu tepkisiz susan dilsiz şeytanlara ne demeli? Sen neler düşünüyorsun peki?
Bende aynı şeyleri düşünüyorum
Oynayalm
Ülkede yetki sende olsa ilk neleri değiştirmek isterdin?
Dünya barışı
Çok erken yazdın sağol ya
Evet ya
hadi bakalim
sevgilin var mı?
Hayir yok
sıra sende 1 ben 1 sen
Nasil?
bildiğin soru cevap işte. sevgilin var mı?