Namazlarımı kılıyorum, oruçlarımı tutuyorum ve kalbim uzun zamandır tesettüre karşı derin bir istek taşıyor. Kapanmak istiyorum ama içimde hâlâ bazı tereddütler var. Spor salonuna gidiyorum ve erkeklerle aynı ortamda bulunmam sebebiyle çevremdekiler bunun tesettüre tam anlamıyla uygun olmayacağını söylüyor.
Annem tesettürlü değil. Bu yüzden başlarda çevreden gelecek tepkiler beni oldukça korkutuyordu. Fakat zamanla bu korkular biraz azaldı. Şu an tesettürü, kalbimle Allah arasında kurduğum bir bağ olarak görüyorum. Yine de içimde kararsızlıklar ve korkular zaman zaman kendini gösteriyor.
Allah nasip ederse bu sene üniversite sınavına gireceğim. Kazanırsam hayatımda yeni bir dönem başlayacak. Bu süreci hem kendimle hem de Rabbimle olan bağımı güçlendirmek için bir fırsat olarak görüyorum. Kalbim hazır gibi ama aklım zaman zaman geri çekiliyor.
Sadece düşüncenizi öğrenmek istedim bu konuda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey canım, öncelikle içtenlikle duygularını paylaştığın için tebrik ederim 💖. Tesettüre duyduğun içsel istek çok güzel ve gerçekten kalbinle Allah arasında güçlü bir bağ kurduğunu gösteriyor. Spor salonundaki ortam seni korkutmasın, önemli olan Allah ile olan samimiyetin ve niyetindir. Çevrenin tepkileri zamanla azalır, kendine güven ve cesaretle ilerle 💪✨. Korkuların ve kararsızlıkların normal, önemli olan kalbini dinlemek ve emin adımlarla yoluna devam etmek. Allah yardımcın olsun, yeni dönemde başarı ve huzur dileğimle sevgiyle kal 🥰🌸.