Biraz uzun ama fikirlerinizi merak ediyorum yazarsanız sevinirim?

yıllar önce lisede aşık olduğum biri vardı ilişkimiz 2 sene devam etti benim hayatımda çok iz bıraktı o kadar saf ve temizdi ki bizim sevgimiz tarif edemem. Daha sonra o dönemde çocuktuk tabi ayrıldık ama sevgimiz devam etti. Biz ayrıyken ben okul değiştirdim sonra üniversite öyle devam etti ama kopmuştuk tamamen. üç sene sonra mesaj attı bana çok kısa konuştuk sonra takipleştik daha sonra yine farklı sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldık ama düşmanca değil. Şimdi üniversite bitti uzun zamandır birbirimizi görmüyoruz 9 sene önce başlayan bi aşktı zaten ama ben onun sevgisine ihtiyaç duyuyorum zor bi dönemdeyim psikolojik olarakta zor günler geçiriyorum yılbaşında yılın ilk gecesi onu rüyamda görünce tekrar hatırladım çünkü son 2 senedir unutmuştum ama hala ama bana geçmişimi de hatırlatıyo. Ne kadar zaman geçerse geçsin onunla yarım kalan her neyse onu tamamlayacağımıza inanıyorum hep. Sanki o da bende o yıllardan sonra yarım kaldık ben onu görmüyorum ama böyle hissediyorum. Son bi kaç gündür tekrar ona yazsam mı diyorum bi sebep yokken sizce doğru olur mu? çünkü o da beni hatırlamıyodur belki. bitmiş tamamen kapanmış bi şeyi üstelik ben bu durumdayken tekrar açmak saçma mı olur?
Biraz uzun ama fikirlerinizi merak ediyorum yazarsanız sevinirim?