AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
Hiç öyle düşünme yaşın daha genç dul çocuklu bir adam bulursan iyi olur Allah gönlüne göre versin
senide seven olur ilerde canım. üzme kendini.
Sorun olmaz, olmaması gerekiyor çocuğun olması için illaa senin doğrunman mı lazım.
Bende 22 yasındayım bir kez daha hic bir kıza cıkma teklifi etmedim
Böyle düşünme seni seven biri çıkacaktır karsina sen bile şaşırsin sadece karamsar olma
Sakin olduğun için öyle erkekler kasar sever
Çocuğun olmayacağı için sevmiyorlar büyük ihtimalle
Evet zaten öyle
Biliyorsan niye soruyorsun
Kendini acındırmayarak başlayabilirsiniz
Hayır acındırmadım olayı anlattım sorumda fikir almak için
Genellikle acılarından ve sitemlerinden bahsetmeşsin. O yüzden ben acındırma yaptığını düşündüm
ben seni birkaç kere daha gördüm sanırım yıllar öncede mi soru sordun?
Birkaç kez sordum ama farklı fikirleri de bilmek istiyorum çok üzülüyorum çünkü
üzme kendine uygun birini bulabilirsin benimde bazı şeylere canım sıkılıyor
erkek sevgisine ihtiyacın yok boş ver
Evet ama hiç evlenememek aile kuramamak çok üzücü
Acaba dışarıya çok mu kapatıyorsun kendini?
Yani evet biraz öyle. Çok fazla kız arkadaşım var onlarla çok görüşürüm ama hiç erkek numarası yok rehberimde hatta sosyal medyada bile erkek takip etmiyorum ama 2 tane üniversite okudum birçok erkek beni gördü ama kimse sevmedi ben erkeklerle pek iletişim kuramadığı için böyle oluyor galiba
Sen erkeklere bu kadar yabancıyken hayatında bir olmaması çok normal :) Önce birinin hayatına girmesine izin ver kendini hayata karşı kapatma bu kadar bence.. 2 üniversite okumuşsun bilgili aklı başında bir kadınsın
Çok haklısın ama erkekler çok şımarık hareketli kibirli kızların peşinde koşuyorlar ben biraz durgun bir karakterim bu yüzden de sıkıcı geliyorum erkeklere
Dört dörtlük kimse yok maalesef önce bunu kabullenmek lazım.. Durgunsun ama bence bunu kırmak istiyorsun. Erkeklerin çoğu dediğin gibi kibirli abuk sabuk kızların peşinden koşuyor ama öyle olmayanlar da var iyi görmek lazım :)
Evet haklısın tabiki sakin biri olmak hiç iyi bişey değil hep yalnız kalmak zorunda oluyor insan. Yapı meselesi ama kırmak lazım
Ben de çok sakin biriyim ve durağan.. Hiç faydasını göremedim :) kırmaya çalışıyorum.
Ne ameliyatı neden çocuğun olmayacak ki
Bence sorumu detaylıca oku istersen öyle daha iyi olur
Pardon geçmiş olsun
Geçmiş olsun, zor bir yaşam olmuş
Teşekkür ederim. Hiçbir zaman evlenemeyeceğim çocuğum da olmayacak. Ve maalesef ki kardeşim de yok. Tamamen yalnız kaldım. Ama keşke tek bir kere sevilmek ne demek yaşamış olsaydım
Nerde yaşıyorsun?
Bencil insanlara denk gelmişsin hep
Evet zaten vicdanı kalbi olan biri hiç karşıma çıkmadı. Ömür boyu da yalnız yaşamak zorundayım. Bu negatif düşünce değil, gerçekler bunu da farkındayım ama yine de hiç evlenememek, evlat sahibi olamamak çok üzücü
O kadar negatif olma ya illaki herkes evleniyor. Önemli olan hayırlısı ile karşılaşman. Kimse almazsa ben alcam seni söz
Bunun belli bir kriteri yok ya
maalesef ki tüm erkekler onları aldatan duygularıyla oynayan kızlarla evleniyorlar hatta ailelerine saygısızca davranan sürekli para yiyen Kızlar
Kadınlarda aynı tip erkeklere aşık maalesef 😂
sosyallik durumun nedir peki?
Aslında şöyle ben erkeklerle vadelere falan giden biri değilim hatta inanmazsın belki ama telefonumda yaşıtım erkek bile yok rehberimde yani. Sadece akrabalarım var. Erkeklerle o kadar konuşmuyorum yani. Ama üniversitede iş yerinde birçok alanda yılışık biri olmadığım için erkeklere sıkıcı geliyorum
büyük ihtimalle dediğiniz gibi çok aktif olmadığınız için insanlar size seviyeli yaklaşıyor ve o yüzden belki tanımak isteyen bile geri adım artıyor olabilir.. biraz aktif olmak sizi tanımalarına iizn vermeniz belki erkeklerin bakış açısını değiştirebilir mi?
Ben evet belki tanışmıyorum seviyeli mesafeli duruyorum ama itici kötü davranışları olan biri de değilim ama çok üzülüyorum😰
bak senin kesinlikle kötü olan bir tarafın yok.. bunu düşünme sadece sosyalik konusunda geridesin ve insanlar seni tanımıyor hatta varlığından haberleri bile olmayabilirler.. biraz aktivite lazım
Evet varlığımdan haberleri yok gerçektende. Ama ben de biraz çekingenim beni yılışık basit sanmalarını istemiyorum çünkü çoğu kız öyle
merak etme herkesi o şekilde düşünmüyor kimse.. bir kafede oturup muhabbet etmek gayet normal olan bir davranış ve bu seni yılışık yapmaz.
Düşünceleriniz çok güzel gerçektende çok teşekkür ediyorum çünkü ben hep kendimi suçluyordum neden böyle oluyor diye üzülüyordum hep
teşekkür ederim.. umarım bundan sonrası için bir tık daha aktif olursun ve dilediğin gibi birileri ile tanışabilirsin )
inan sevşyorlar fakat csaret edemiyorlare
Neden cesaret edemiyorlar onu anlayamadım. Kötü kalpli duygularla oynayan aldatan kızların peşinden koşuyorlar ama benim gibi vicdanlı biri hak etmiyor mu sevilmeyi mutlu olmayı
yok kızım senin o dedğin kızlar zaten ka**r oluyor onlsrın üstünden herkes geçiyor ama siz biraz utangaç soğuk oluyosunuzz , pas vermeyecek gibi
Ahhh ahhh keşke gerçeği bilsen. Erkeklerin genetiği iyice değişti bu devirde. Erkekler onları aldatan kızları daha çekici buluyorlar
beni aldatan kızı hayatta sevmem 1 kişi beni aldatmıştı sadece onda da kızı en son s*tim öyle gönderdim.
ihaneti sevmem
Çevren yoktur
Yani evet aslında biraz da böyle ama yine de tam da anlattığım gibiyim ama yine de kimse sevmiyor istemiyor beni
Artık kolay kolay kimse kimseye sokulmuyor. Kucuk yerde yaşamak daha da sıkıntı
Hayır İstanbul'da yaşıyorum küçük yerde yaşamıyorum
Internetten bul
Sevenleri de sen sevmiyorsun demi?
Hayır beni seven biri hiç olmadı ki bu yaşıma kadar
ilginç, bizde sevilecek kız kalmadı diye sitem ediyoruz :)
Anladığım kadarıyla sadece gözlerin güzel 🤔
Ama yazımı tam oku istersen karakterimden bahsettim
Evet biliyorum okudum ama fiziken de müsait değilsin ki sevgili yapmaya
Kendini aşağlama fiziğin güzelse her türlü beğenir seni. Nerelisin peki İstanbulluysan arkadaş olabiliriz
Çocuğun neden olmayacak dostum
Kalp ameliyatı geçirdiğim için
Anladım yani acaba bundan olabilir mi
Evet zaten bu da var tabi
Sıkma canını boş ver imkansiz diye bir şey yok illa ki olur
neden evlenemeyesinki
Hem ameliyat geçirdiğim için hem de çocuğum olmayacağı için evlenemiyorum.
yani belki cocuk istemiycek karsidaki
Beni ben olduğum için seven biri hiç olmadı ki
yani yalniz degilsinki cok insan böyle
Neden olmasın ne amelşyatları
Mesela aynı üniversitede aynı sınıfta okuduğum bir erkek vardı hatta aynı servisle gidip geliyorduk okula. Kocaeli üniversitesinden İstanbul’a. Ben ona gerçek anlamda çook çok aşık oldum. Çünkü o kötü kalpli kibirli kızlara asılan biri değil aksine mütevazi efendi bir çocuktu bu yüzden çok aşıktım. Ama o bana karşı hiçbir şey hissetmiyordu emindim. Sadece aynı sınıfta olduğumuz için birbirimize dersle alakalı şeyler atıyorduk bide serviste yan yana oturduysak da notlarımız hakkında konuşuyorduk normal arkadaşça. Ben onun gülüşüne bile hayrandım ama onu sevdiğimi söyleyemezdim. Çünkü yapmacık kızlardan nefret eden basit kız olduğunu düşünen biriydi. Zaten onu sevdiğimi söylesem bile beni istemeyeceğine emindim. 1 yıl oldu okul biteli zaten numaralarımızı da sildik bir daha onu hiç görmeyeceğim ama ben 1 yıldır ağlıyorum çok aşıktım çünkü ama tertemiz olduğum halde hiçbir şekilde beni sevmedi
Evlenmeme sebebin çocuğun olmaması bumu sebebi
Kendını seversen senı herkes sever
Keşke dediğin gibi olabilseydi ben ne yaparsam yapayım erkekler beni sevmiyorlar
Kendini sevv
Ameliyatla evlenmeme arasındaki bağ ne?
zamanı gelince umarım
Seninle sevgili olmak isterim bende yanlızım🌺💐🌹
Ulas bna lütfen
Neden evlenebilme şansın yok? Onu nerden çıkardın?
Çok ciddi duruyorsundur belki
Sen sev. Onlardan bekleme.
ben severim seni öyle düşünme
Gerçekten samimi bir arkadaş olmak istedim yaş kaç senin 🙂
Evlenme
Çok matah bişey sanki
Seninle daha önce karşılaşmış olabilir miyiz?
Daha öncede sordum evet
Hayatında birinin olması şart mı? Nasibini bekle derim herseyde vardır bi hayır
Bende bunu diyorum işte sevgilim olmadı diye üzülmedim ki hiç evlenemeyeceğim anne olamayacağım için çok üzgünüm
Neye göre kime göre.. tip gelişmiş sen sabır ve dua ile bekle derim
Göz rengi ile ne alaka
Bende yalnızdım ve muhtemelen de öyle kalacağım.
Sevgilin olmaması kötü değil aslında sevgilisi olmamış kadın bulamıyorum bende
Sevenin olacak pes etme aşka sevgiye
Sevilebilecek herkesi severim
Kısmetin geldiğinde seni bulacak emin ol
Maddiyat nasıl
Maddiyatım iyi ama bununla alakası yok ki sağlık sorunlarım ile alakalı
Konuşkan değil içine kapanık ortamdan uzak biriysen belkide pek insanlarla vakit geçirecek şansın olmadığın için talep görmemişsindir. Bu arada çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
bu isler nasip kısmet
Evet nasip kısmet ama göz göre göre seni aldatan duygularınla oynayan biri ile evlenmek de kader değil. Evet kader var ama Allah akıl da vermiş irade de vermiş.
orası öylede sınav olacaksa yapacak birsey yok
Ameliyat olman çocuk olmamasi evlenmene engel dgil
Haklısın ama erkekler bana karşı hiçbir şey hissetmiyorlar çok çok üzülüyorum hiç sevilmedim sevdiğim biri oldu ama ona da söyleyemedim sevgilisi vardı zaten.
Xpr var mi varsa banq ywzr msn
Hayır ben gerçektende uzunca yazdığım sorum için fikirler arıyorum
Gerçekten seninle sohbet etmek isterim yanlış anlamda değil sadece yani bi insanin hayatını merak etmek degilde yani insani bu kadar uzun bi cümle yazmasini sebeb olan şey ne diye merak ettim
Hemen cevaplayayım. Ben böyle biri olduğum halde işte üniversite okurken birine aşık oldum benimle aynı sınıfta ve aynı servisteydi. Ben Sakarya üniversitede okudum İstanbul'da yaşadığım için hergün servisle gidip geliyordum. Sevdiğim çocuk benim böyle biri olduğumu bildiği halde hiçbir şey hissetmedi bana karşı. Çok çok üzüldüm ve hep kendimi suçladım o yeşil gözlü kızları beğenmiyor bu yüzden yeşil gözlü olduğum için hep üzüldüm. Ama yapacak bişey yok üzüldüğümle kalmak zorundayım. Beni uzunca soru yazmaya iten şey buydu
Anlıyorum seni yeşil gözlerin herkesde yokk fake ig varsa ordan kossk olur mu
Gözler*
Nasip kısmet isi bu isler
Evet maalesef bu yüzden ömür boyu yalnız yaşayacağım
Yeşil gözden degildir o
Detaylıca yazdığım yeri okuyabilir misiniz aslında çok başka bir üzüntüm var
Hayatın getirdigi zorluklara karşı yapılması gereken yapılıyor öyle düşün. Sana bi sey olsa annen baban cok uzulurdu
Evet ama işte erkekler beni hiç sevmiyorlar Saygılı vicdanlı olduğum halde ama kibirli kızlara değer veriyorlar seviyorlar
Kendini şartlama kesinlik yok hayatta
Kim sevmiyomuş
Hiçbir erkek yeşil gözlü kız beğenmiyor sen beğeniyorum diyebilirsin ama beğenmiyorsunuz hep kahverengi gözlü kız seviyorsunuz
Yalan
Yeşil göz > mavi göz
Keşke bütün erkekler yeşil göz sevse hep kahverengi gözlü kızları seviyorsunuz
La benim gözüm de yeşil neden yesil gozluleri sevmeyeyim xd
Benimle Çıkar mısın? 💐
Sever biri
Sevmemekle ne alakakı çıkar karşına
zamanı var her şeyin dua et
Ne kadarda umutsuz bir kadın 🤔
ne ameliyatı oldunki
Seni anlıyorum bende de var aynı hastalık
Bende çok çektim kalpten 3 yaşında ameliyat oldum bir sürü anjiolar oldum ama halne geçmedi🙄
o zaman Merhaba :)
severiz nerden çıktı
Benim gibisin 😞
Yanlış düşünüyosun
Ama gerçektende sevilmeyi çok hak ettiğim halde kimse beni sevmedi Saygılı vicdanlı olduğum halde sevilmedim
Biraz çevren biraz da seninle alakalı bir durum. her şey nasip kısmet
Çok fazla kız arkadaşım var ama erkeklerle sohbet edemiyorum hiç konuşamıyorum çünkü erkeklere karşı hep çekingen biriyim ama zaten onlar da bana karşı hiçbir şey hissetmiyorlar sevmiyorlar. Soğuk ya da şımarık değilim ama yine de olmuyor
Sabırlı ol. Biri çıkar
O kadar çok imkansız ki. Ama saol fikirlerin için
Asla imkansız değil. Gözlerin yeterr
Erkekler sevmiyorlar gözlerimi maalesef ki. Ya aslında beni tanıyan samimi olduğum ve olmadığım bayanlar kızlar ablalar sen çok güzelsin gözlerin yüzün çok güzel diyorlar hatta çıkarı olmayacak kızlar bile bunu diyorlar ama yine de erkekler asla beğenmiyorlar
Sen yaklaşmadığın için olmasın sakın
Ama ben yaklaşırsam da basit kız derler.
Senin gönlün zengin o o bile yeter
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim