• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Hakaret ettiğim kadın döner mi?

yakisikliartist123
yakisikliartist123 Takip Et
Xper 4 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Ailesine ve kendine hakaret edip nişan attığım kadını geri nasıl döndürebilirim geri dönüş sözleri attım ama umursamadı tepkide vermedi?
Hakaret ettiğim kadın döner mi?
Nişan Soruları Kadın Soruları En İyi Sözler
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • -DLR-
    -DLR- Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 51%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı.

Çoktan o kadının gözünde küçüldün sen. Bir kadının hep şahsiyetine hemde ailesine hakaret edersen ben bırak geri dönüş sözlerini yüzüne bile bakmam. Kadın sana az bile yapmış

1
    70 Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Dönmez mi şimdi valla aşkından geberen kadın yok şimdi tepki de vermiyor görüp sözleri felan dikkatini çekmek için herşeyi yaptım

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Dönmez kusura bakma. Sen o kadın sana aşık diye agzina geleni soyleyemezsin. sana asik diye istedigini yapamazsin. Bak yapinca noluyormuş oh olsun

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Dönmesini istiyorum ama onun yazması lazım benim ailem kadını istemediği için yazamam annem izin vermiyor

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Hahaha 😄 sen daha annenin kuzusu olmuşsun. Annesinin dediğiyle hareket eden, annesinin dediğiyle sevdiği kadina ozgurce yazamayan bir adam birak evlenmesin bile. kadinin yakisini birak bence sen. O kadin sana fazla.

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Ama beni seviyordu hatta terk ederken bir daha deneyelim dedi şimdi ne değişti bu umursmaamazlık niye

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Sen gel kıza hakaret et, ailesine söv sonra deki neden geri donmuyor. şaka falanmisin sen? Birde neden diye soruyorsun? Seni sevmesi ona saygisizlik yapacagin anlamina gelmez!

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Ama o dönerdi bensiz yapamazdı nişanlılık döneminde her türlü hakaretlerimi sindirdi ben terk edince ne değişti ya bu kadında

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Aklı başına geldi, Kusura bakma senin her istediğini yapacak boyun eyecek biri olmamaya karar verdi. Eşeğin gozu acildi akillandi yani. bak demekki sensizde yapabiliyormuş

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Bunun yazma olasılığı yok mu

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Hayır yok kusura bakma. Annenle sen başka bi eşek seçin kadinin yakasini rahat birak

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Ben bir kaç kadınla görüştüm ama hepsi ya ortamcı ya da beni beğenmiyorlar ben kimseyi bulamadım ortada kaldım yani

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

İyi olmuş sana. Birde utanmadan baska kadinlarla konuşup reddedilip geri eski nişanlina donuyorsun. Kendini ulaşilamaz zannetme. Bak ne oldu? ortada kaldın.

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Ya ben devlet dairesinde çalışan oldukça olgun konuşan yüzü güzel fiziği güzel elinden her iş gelen temizlik gerekirse annemin evini de temizleyecek bize saf ve temiz dışarıya karşı uyanık olan ve bu altın bilezik bohça bu gibi nişan adetlerini düğün kına vs. İstemeyen bir bayan arıyorum

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Yani kısaca enayi arıyorsun sen? oyle bir enayi varsa bul bende evleneyim. Sen ne kadar cok kendini beğenmiş ve ustune ustluk istekleri bitmeyen bir insansin ya? ayyy kadin senden ayrilmis iyi yapmis bune be 🤢🤮

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Yok kadın bize de saftı çevreye de saftı kamuda çalışmıyordu bir de istekler istedi ailesi ama benim o da gözüme baktı başkalarının eşlerine imrendim hatta ona da söyledim o da değişmeye çalışıyordu benim için değişmeyince şutladım

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Tamam bak şimdi kopek gibi sen pesinde kosuyorsun. O kiz oyleyse oyle kabulleneceksin. Oyle degilse kizin karakterinide degistirmeye kalkisma ve kizdan ayril. Sana uygun biri degilse kizi ne diye degistiriyorsun ayril kendi kafa dengi birini bul. Bir kadini ya oldugu gibi kabullen ya da ayril pesindende kosma. O kadin senden ayrılmış yemin ederim o kadar iyi yapmişki. hic bir kadin senin gibi erkek istemez

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Ama ben seviyordum onu sadece ben uyumlu değildim bunu da değiştirebilirdi çok sevdim onu

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Seviyorsan oldugu gibi kabulleniceksin onada ailesinede kufur etmeyip saygili davranacaksin gidip baska kadinlara imrenip sevdiğin insani degistirmeye kalkmicaksın baska kadinlarla konusmicaksın ana kuzusu olmicaksın. Senden koca moca olmaz

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Ben evlenmek istiyorum bacım

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

sen enayi arıyorsun 😄 dengini bulursun inşallah.

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Dengim nasılmış bacım bir anlat Allah için ona göre yorum yapim

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Sen senin istediklerini yapan annenin istediklerini yapan düğünsüz telsiz duaksız evleneceğin pizza sipariş eder gibi kadin tarif edip o kadini istedigin gibi uzup aşkina guvenerek kullanabilecegin ve ayni zamanda o varken baska kadinlarlada konusabilecegin birini arıyorsun. Evlenmek icin evleniyorsun. Bu buyuk sorumluluğu kaldirabilecegi e inaniyorsan bu gelenek gorenekler olmali. O kizin ailesi enayimi telsiz duaksiz kizlarini elin adamina versin

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Evet bacım yok ihanet etmem karıma bacım da mümkünse devlet memuru olsun e şöyle güzel de olsun ama uyanık olsun çevreye karşı yüzü de güzel olsun manken gibi istiyorum yok bir türlü denk düşmüyor

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Oyle bi kadin seni napsin be 😂😂

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Bişey dicem bacım şimdi ben buna yazsam tükürdüğümü yalamış olucam bunun yazması lazım ama yazmıyor yazmıyor niye ya niye

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

her şey tamamda bi gururunumu dusunuyorsun birde? Daha istedigini dile bile getiremeyen adami hicbi kadin istemez. Sana yazmazda. O kadinin hayatina daha kulturlu bir erkek girer onunla evlenir seni ne yapsin ki? Neden yazsin sana bu kadin? Enayimi? o kadar kufur etmissin hem ailesine hem kendisine kadini degistirmeye kalkmissin baska kadinlarla konusmussun. Yahu napsin bu kadin seni?

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Zaten bana göre sıkıntı yok bacı nişan attıysam ben attım onun ismi nişan atıp ayrıldı oldu onun tek çıkış bileti benim

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

O kadının çıkış bileti falan sen değilsin. İnsanlar anlaşamadiklari zaman ayrılırlar ve bunda hor gorulucek bir durum yok onuda geçtim kadın insanlarin ne dediğini umursamıyor bak. Nişan atip ayrildi etiketi Sanada kaldı kusura bakma. O kadin kendi hayatini kurucak ve onu başka bir kültürlü erkekle evlenicek. Sende orada sap gibi kalıcaksın. O kadın sana muhtaç değil kendini bir şey sanma

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Bende mutlu pozlar veriyorum işimdeyim gücümdeyim bunları görünce içi yanmıyor mudur sence ayrıca benim geri dönüş sözleri ve sosyal medyadan dikkat çektiğim şeyleri umursamıyor belkide elalem ne diyor ona

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

İnan ki sen o kadının umrunda bile değilsin. Sen ona kötü davranmışsın bir kere birde utanmadan hala geri gelmesini bekliyorsun. O kadinin içi ne için yansın? aksine senin gibi bir erkekten kurtulduğu için mutlu olmustur ve kafası yerine gelmiştir. O geri dönüş sözleri falan hiç bir işe yaramaz. Kusura bakma ama o iş artık olmaz. Hem istiyorsun hemde onun yazmasini bekliyorsun ne değisik birisin sen ya? duygularina sahip cikamayan adam kadininada sahip cikamaz. sen o kadinin umrunda bile degjlsin. hem hatali sensin hemde o kadinin icinin acimasinimi bekliyorsun?

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Evet bende çok şey yaşadım ailesi benim arkamdan neler söyledi biliyor musun sırf ailem ilgisiz diye aileme çok önem veriyorum diye tabiki önce anneme babama önem vericem sonradan hayatıma giren kız benim annemden babamdan öteye geçmemeli dimi ailesi laf söyleyince o da bana söyledi benimle paylaştı laf taşıdı benimde psikolojim bozuldu hakaret ettim sürekli ne yapabilirim ben dedim ben bu adetleri geleneksel işleri sevmiyorum diye onlara onlar kendileri kaşındı

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Kusura bakma ama yine ve yine hatalı olan sensin. O kızında hakkı düğün istemek nişan istemek bohça istemek. onlar oyle bir aileyse o zaman git kendine başka birisini bul kizin yakasini birak. Zaten sen evlenmek için evleniyorsun belli. Birde utanmadan yok devlet dairesinde calissin fizigi guzel yuzu guzel cart curt. Oyle bir kadın seni ne yapsın be adam? Evleniceksen bu yukun altinada gireceksin kardeşim. Hem ailenide evlenecegin kadinida siralama, ikisini ayni yerde tut. Yok oncelik ailem sonra karım olmaz. Senin ailende karın olucak. Annen baban ve karın senin onceligin olmalı. Bu sekilde seni hic bir kadin istemez. sen o kadinin aşkına guvenerek geri donmesini beklemissin ama kusura bakma o aşk bitmiş kadinin gozu acilmis

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Ben anneme bile karşı çıktım başta bu iş olacak dedim annem bu kızdan olmaz dedi bu kız çalışmıyor işi gücü yok sen nasıl geçineceksin dedi sonradan kadın haklı çıktı kızın ailesi sürekli lafa başladı yok bizim aile büyüklerimiz var yok bizim aranmamız gerek ben canım istedim mi ararım saygı ölçütü bu mu yani aile büyüklerini aramak saygı mı ben anlamıyorum bunlar nasıl adet ve nasıl gelenek benim annem de böyle düşünüyor bir defa çalışmayan kızı ben ne yapim ben çalışıyorum o da çalışsın kendini geliştirsin yetiştirsin ben ne yapim saf bir şeyden anlamayan sohbet edemeyen kızı ben bunu ona söyledim çabalıyorum dedi ama yapamadı işte suçlu ben mi oldum

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Madem o kadın oyle bir kadin, Yahu kardeşim ne için istiyorsun o zaman sen bu kadini biraksana yakasini?

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

İşte onun tek bu eksikleri vardı ama diğer yönden tamamdı ve şu an bu özelliklere de sahip ayakta durabilen güçlü bir kadın olduğunu anladım beni umursamaması ondan beklenecek bir şey değildi ve istiyorum seviyorum kalbe söz geçmiyor dimi

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

ama o artık seni sevmiyor? onun hatasi oldugu kadar seninde hatan olmuş? bence sen bu kadina asik falan degilsin kendini kandiriyorsun. Sen evlenmek icin evleniyorsun yasında epey bi geçmiş zaten. O kadin senden olmaz birak boş ver o baska bir erkekle evlenir mutlu olur sende kendi dengine bi kadin bul

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Benim dengime ait kadın özellikleri nedir peki bunları saysana bacım

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

İşte her istediğini yaptirabileceğin düğününü nişanini bohcasini yapmayacagin , Fizigi guzel yuzu guzel bir kadin hem annenin evinide temizlettiricek bir kadin ariyorsun. İstedigin her sozu soyleyecegin ve tekrar geri donmesini bekleyecegin bir kadın istiyorsun.. oyle kadin seni napsin ki?

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Bana düşen kızlar hep eskort tarzı anlatabildim mi bacım böyle eğlenmelik takılmalık ya doğru düzgün biri yok mu bu memlekette gerçekten bak ya ben beğenmiyorum ya onlar beni beğenmiyor

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Oyle duzgun bir kadin ariyorsun ama once bak bakalim sen bi duzgunmusun? surda iki cift lafinla bile bir kadini deli edebiliyorsun sen. Simdi kadinlar seni ne yapsin? dogru duzgun kizlar napsin seni. Sen evlenme boş ver annen sevsin seni anne kuzususun sen

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Sen sevdiğin adam için değişmez misin mesela bana onu söyle bacım onun istediklerini yapmaz mısın

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Kusura bakma ama beni seven bir insan olduğum gibi kabullenir beni. Ne için kendimi değistireyim? Tamam ufak tefek kusurlarım varsa bunları tabiki düzeltirim. Fakat baştan aşağiya neden kendi? i değiştireyim? o zaman gitsin kil hamurundan bi kadın yapsın kendine? Beni seviyorsa zaten beni olduğum gibi kabullenmeli beni oldugum gibi sevmeli. Dediğim gibi birkaç kusur duzeltilir zaten bunlari ben duzeltirim. Fakat ne icin bastan asagiya degiseyim onu anlamadim? Beni gelip degistiricekse sevmesin daha iyi.

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Peki bu nişanlılık döneminde sensiz yaşayamam seninle kaçarım gerekirse lütfen beni bırakma seni seviyorum diyen kadın için 1 ay hayatından çıkmam neyi değiştirdi de böyle umursamaz hale geldi

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

İşte diyorum ya gozu acildi artık herşeyin farkında. Hayatina başka bir hayat arkadaşi bulup devam edicek kadınlarin sol yanini daha kulturlu erkekler doldurur. Yani sen yoksan bi baskasi gelir

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Benim annemin bulduğu bir kadın var ama onu da ben istemiyorum ben dediğim gibi birini istiyorum hem annemin gönlü olsun hem de benim istiyorum

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

O kadin sana olmaz onu rahat birak o kadinda kendi istedigi gibi birini bulur onla evlenir sen git kendine baskasini bul

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Ben nasıl biriyim biliyor musun ben eskiden aldatıldım ve artık herkesten şüphe duymaya başladım şüpheci yaklaşıyorum sürekli bir hareketi sorguluyorum ama dibini deşince karşımdaki insan sinirleniyor ben dibini deşmeden yapamam kendimi garantiye almam lazım

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

o zaman sende senin gibi bir kadın bulucaksin boyle saf kizlar sana gelmez kendin gibi kurnaz sec kendine

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Bende öyle istiyorum ama dışarıya karşı öyle olsun bana ve aileme karşı temiz düşünsün ama uyanıkta olsun şeytan gibi olsun

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Ketçap mayonezde istiyon mu

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Öyle deme ama bak ben bir kız için çok emek verdim ama aldattı artık bunları istemek benim de hakkım ya ben böyle özelliklere sahip biriyle evlenemezsem eğer ben evliliği yürütemem ki

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Tamamda konu şu an o aldatti bu aldatti ben aldattim konusu değil. Senin oyle bir kadini istemen icin seninde oyle olman lazim? şimdi soruyorum sana öyle bir kadın seni ne yapsin? Yani oyle bir kadin seni aldatmiyacagi anlaminami geliyor anlamadim? Bumu senin acılarını ve güvensizliğini törpüleyen şey? Öyle bir kadın istiyorsan sende ona gore davranacaksin

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Ama ben ortam içerisinde düzgün konuşuyorum olgun konuşuyorum her ortama ayak uyduruyorum işte çalışıyorum onunda çalışmasını istiyorum merhametli vicdanlı anneme babama saygılı giyimine kuşamına dikkat eden bir bayan istiyorum benim gibi erkeği bulmuşta öpsün tepesine koysun

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

asil sen oyle bir kadin bulduysan al öp tepene koy. bence kendini biraz fazla önemsiyor ve beğeniyorsun. egolu birisin. boş ver evlenme sen 3. ayindan sonra ayrilirsiniz kadin bikar senden. Bunlar olgun konusmakla falan olmaz. Kendini cok fazla begeniyorsun sen

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Bacım kendimle gurur duyuyorum çünkü ben kimsenin yapamayacağı şeyleri yaptım uyanığım nerden ne geleceğini biliyorum böyle bir kadın istemem suç mu

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Tamam umarim dengini bulursun

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Sen nasıl bir erkek istiyon ya da kadınlar nasıl bir erkek ister mesela ben karışmam mesela aldığım kadına hatta gece gündüz çıksın gezsin sadece kamuda çalışsın 35 yaşında olgun bir kadın gibi konuşsun bir de güzel olsun tamam bitti

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Benim erkeğim anlayışlı olmalı. Ana kuzusu olmamalı. Beni sıraya koymamalı. Ailesi ve ben onun önceliği olmalıyız. şefkatli ve kendini beğenmiş egolu olmamalı aileme ve bana küfür etmemeli. Beni biraz kısıtlamalı bu cikip gezme konusunda. Cunku ben onun karisiyim. eşimden başka hickimsenin yaninda acik secik giyinmem. Eşim baska kadınlarla küs oldugumu zaman konuşmamalı öyle olursa zaten boşaniriz. Bana sadik olmali ayni sekilde bende ona. Beni değiştirmeye çalişmamali

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Sen nasıl bir olgunluğa sahipsin bacım peki

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Nerde nasıl konuşulması gerektiğini bilen bir olgunlğa sahibim. İleride eşime sadık ve çok sevicek olan bir olgunluğa sahibim. Sorunları görmezden gelmek yerine cözmye çalışma taraftarındayım. Ortamcı kadınlarıda erkekleride sevmem.

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Bacım işte bende böyle birini arıyorum hah bu kadın nasıl desem neşeli kadınlar olur ya onlardandı ben ciddi olsun istedim hep

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Fazla ciddiyette iyi degilki. İnsanin hayatında bi neşe olsun ister. Ben şahsen erkeğimin mahkeme duvarı gibi hergun oyle gorunmesinide istemem. Ben aslinda neseli bir kadınım bilmiyorum. ciddi olmam gereken varsa olurum ama genellikle neşeli bir kadinim. Neşe iyidir bu hayatta.

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Mesela benimki güldüğünde sakin ol derdim ben arkadaş ortamım olduğu zaman çok fazla gülmesi abes kaçabilir diye

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Ya tabi ortam içindede bir insanin cıyak cıyak gülmesi hoş değil tabi

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

bazı hareketleri vardı böyle çocuksu onlar hoşuma gitmedi benim de ama son zaman törpüledi bunları ama benim hevesim kalmadı başlarda yapıyordu bu tarz şeyleri sonradan düzelttiydi şu an görsen çok farklı oldu

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Ee sende hakketmişin kusura bakma. Sen istemiyorsan oda seni istemiyor bak. Bende çocuksu olmayi severim bazen. kadinlar biraz boyledir.

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Yok ben bir konuştu mu tam konuşsun istedim ama o da pek başaramadı öyle bir kadın istiyorum yani

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Nasil yani konusmak hangi anlamda?

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Yani 35 yaşında kadın gibi konuşsun öyle ciddi konuşsun toplantı da gibi

Yorumla
    • -DLR-
      -DLR-
      +1 yıl

Yani her zaman her zamanda oyle konuşulmaz. ben şahsen cok ciddi olan ve surati mahkeme duvari gibi olan bi edkek istemem. Surekli sureklide toplantida gibi konusulmaz insan sıkılır. ben şahsen istemezdim

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

1

Cevap

• ally1234
    ally1234 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.

Özür dilersen zamana birakip severse dönebilir

0
    1 Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

3 aydır geri dönüş sözü atıp dikkatini çekmeye çalışıyorum bir gram tepki vermedi

Yorumla
  • Johndeere
    Johndeere Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı.

O iş bitmiş geriye dönmez

0
    2 Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Nerden anladın çok seviyordu hatta terk ettiğim zaman bir daha deneyelim dedi

Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Ne değişti

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bir haftadir aynı soru.

0
    2 Yorumla
    • yakisikliartist123
      yakisikliartist123
      +1 yıl

Kafayı yedik bacı kadının ahı tuttu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Geçmiş olsun kardeş

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Aklı varsa dönmez.

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hakaret ettiğim kadın döner mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aldattığım kadın geri döner mi? 9 cevap verildi
Terkeden kadın döner mi? 2 cevap verildi
Terk eden kadın dönermi? 9 cevap verildi
Giden kadın geri döner mi? 9 cevap verildi
Giden kadın geri döner mi? 10 cevap verildi
Terk eden kadın döner mi? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Manüplasyon yapar mısınız?
  • Benim tosunum nasıl maaşallah?
  • Sevgiliniz “Bana pahalı hediye almak zorundasın” dese tepkiniz ne olur?
  • Kilit ekranınızda hangi fotograf var?
  • Bir ilişkide açık iletişim mi daha önemli, mahremiyet mi?
  • Kek harcıma ne koysam?
  • ​Güvenilir biri misiniz?
  • ​Eski aşk özlenir mi?
  • Gitmek isteyip de gidemediğiniz bir tatil rotası var mı?
  • Eğitim diplomalarının aslı nerede duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨