Benim canımdan çok sevdiğim bi sevgilim vardı benden ayrıldı 2 hafta ayrı kaldı o dönemde sanaldan bir sürü kişi ile flörtleşti sonra geri dönmek istedi çok uğraştı kabul ettim ama affetmedim affettirmek için 1.5 ay katlandı bana sonrasında wp den aşağıda gördüğünüz mesajı yazdı. Bende ona kalmasını gitmemesini söyledim ama kararlıydı bende fazla ısrar etmedim Güzel bi şekilde veda ettim istediği zaman araybileveğini söyledim oda bana veda etti engelleyeceğni tamamen bittiğini hesapların şifresini değiştireceğini söyledi ve yaptıda Onu çok özlüyorum artık bi rayına oturmuş şekilde karşılıklı anlayışlı bi ilişki yürütmek istiyorum ama sadece onunla benden 1000 km uzakta yaşıyor normalde ayrıldığımız günden 5 gün sonra buluşacaktık ama olmadı Yanımda anlamlı bi hediye ile onun yanına gitmeyi düşünüyorum sizce bana bi şans daha verirmi
Açıkçası bu mesajlardan aranız ne kadar iyiydi çok net konuşamıyorum ama ben de bunun benzeri olaylar yaşadım sınav senemde. Sevgilimle çok iyiydik ancak sonra ilişkide boğulmaya başladım sürekli kavga eder olduk. Onun da hataları vardır benim de sonra ayrılmak istedim. O da ayrılmamamız için çok ısrar etti. Ama insan bir şeyi kafaya koyunca onu yapmak istiyor. Aradan bir kaç yıl geçti ben hayatımı topladım o hayatını topladı. Şimdi geriye dönüp baktığımda onu özlüyorum. Geri dönmeye de çalıştım ama olmadı. Yani kadınlar dönmez genellemesi biraz saçma kişinin ne kadar sevdiğine bağlı. Burdan sana önerebileceklerim şeyler yatışana kadar yazmaman. Çünkü karşı taraf kararını sana kabul ettirebilmek için daha fazla uğraşıcak ve daha fazla senden geri çekilecek. Ona özlemesi için vakit ver. Belki geri döner belki geri dönmez bilemiyorum ya da belki hemen döner belki yıllar sonra. Bu süreçte kendine odaklan. Hayatın ne getireceği belli olmaz.
Dün ayrıldık hiç bi şekilde iletişime geçmedim onunla yanına gidesiye kadarda aramayı düşünmüyorum biraz dinginleşmesini bekleyeceğim mantıklı olur mu sence bide sence gerçekten barışırmıyız
Merhaba Yahya, yaşadığın durum gerçekten zor ve hissediyorum ki senin için bayağı anlamlı. İrem'le olan ilişkiniz, bir dizi karmaşık duyguyu barındırıyor. Ancak mesajlardan da anladığım kadarıyla o, bu durumu bir süredir düşündü ve ayrılmanın ona iyi geleceğini hissediyor.
Bir ilişkiyi yeniden canlandırmak ciddi bir çaba ve karşılıklı istek gerektirir. İrem'in kararlı görünmesi, şu anda kendisi için en doğru olanı yaptığı anlamına gelebilir. Tabii ki, sırf bir mesafeyle veya hediye ile değişebilecek bir durumda olmayabilir.
Bazen sevgi, birine alan tanıyarak da gösterilebilir. Onun seçimlerine saygı duyman ve kendi iyiliğine odaklanman iyi olur. Zaman her şeyi gösterecektir ve belki de her iki taraf için de daha iyi bir yerdesinizdir. Kendine iyi bak ve hislerini anlamaya çalış. 🌟🫂