Terk eden kadın geri döner mi?

9 aylık ilişkimde herhangi sorun yoktu birbirimizi çok seviyorduk hâlâ da seviyorum oda seviyor eminim Instagramım onda vardı erkeklerle olan konuşmaların bazılarını sildim küfürlü diye sonra bi kız arkadaşın annesi vefat etmişti rahmet okudum sonra sildim amacım gizlemek veya başka bişey değildi doğrusu gereksiz bi hareketti yaptım bundan rahatsız olmuş bana bir şey söylemedi soğuk yaptı 1 hafta bende anlamadım hep sordum neyin var diye bişey yok dedi 2. Hafta oldu sordum ilişkide bi problem mi var diye bunu söyledi ben kırmak istemedim keşke en başta sorsaydın sebebini içine atmak yerine dedim özür diledim ama bişey ifade etmiyor dedi o sıra yanımda da değildi 1 ay bana soğuk yaptı 2 gün önce yanına gittim öptüm sarıldım el ele gezdik ama bana karşılık vermedi hep soğuktu bende sinirlendim bişey demedim evlere geçince yazmadım sabahına kendisi yazdı konuştuk bana günlük planlarını anlattı o an ne yaptığını falan normalde konuşmayan kız anlatmaya başladı bende herhalde düzeliyor düşüncesine kapıldım soğuk yapmadım üzmemek için otobüse binince haber verdi inince verdi eve geçince geçtim dedi mutlu oldum açıkçası sonra bugün buluşalım dedim yok uyuyacam dedi tamam dedim bende sonra da zaten bir şey değişmiyor buluşunca ben görüşmek istemiyorum dedi bende artık açık açık konuşulması gerektiğini söyledim 1 aydır çabalıyorum hiç mi önemi yok dedim ikimize de zarar veriyor dedi yıpranmaya gerek yok dedi bu kadar ben ne yapmalıyım sizce hediye almıştım bunlar yaşandıtan 1 saat sonra teslim oldu açmadım almak ister misin yazdı onu çok seviyorum o da seviyor gelmeden önce kavgada bile seni çok özledim çok seviyorum diyip kavga sürdü.
Terk eden kadın geri döner mi?