Evet arkadaşlar terkedilmiş bir kız tekrar döner mi eski sevgilisine? Dönerse eskisi gibi sever mi? Erkeğin heyecanı bittiği, kıza karşı ilgisi ve sevgisi tükendiği için erkek bırakmış artık, terketmiş kız ayrılmak istemiyorken fakat artık kızda unutmak istiyor bunun için çabalıyor? Lütfen yorumlarınızı merak ediyorum teşekkür ederim.
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Terk ediyorsan geri dònmeyeceksin kardesim, bırakmayacaksın seviyorsa geri dònebilir ama eskisi gibi asla sana gúvenmez ve bunu devamli ister istemez yuzune vurabilir belkide intikam icin geri doner oda belli olmaz sonucta kız aklı canı yandiysa can acıtîr senin yaptigini sana yapabilecek kadar gucu vardir.
016 Yorumla- Soran+1 yıl
Yani kız güvenini kaybetmiş bir kere artık asla eskisi gibi olmaz diyorsun öyle mi? Şu anda erkek başka bir kızla flört ediyor o kızı seviyor. Bu kız bunu öğrenirse erkekten soğur mu?
- +1 yıl
Ben olsam asla affetmezdim ve ona guvenmezdim olması gerekende bu ikinci sans verilmemeli yine aynisi olucak bir kitabi ikinci kez okursan bunalirsın cunku icinden ne cikacagini bilirsin hayat ayni seyleri yasamak icin cok kisa degilmi insanlar degismez. ve cevabım sogur bide sogumasamiydi genislik olur dimi ama
- Soran+1 yıl
Çok haklısınız aynen dediğiniz gibi olur. Peki kız ne kadar sürede unutur veya vazgeç ondan. Çok süre alır mı yoksa hemen unutur mu?
- +1 yıl
sevgisine ve ciddiligine baglidir bu unutma suresi ama nefret ettiyse unutur fakat intikam olanagini mutlaka dusunur benden soylemesi...
- Soran+1 yıl
Bela okuyor, lanetliyor, ömür boyu mutsuz olsun diyor, başı hiç dertten çıkmasın söylüyor bu nefret midir sizce?
- +1 yıl
bunlarda dogru seyler degil ama yapilanin karsisinda o psikoljiyle bunlari sòylemesi normeldir ve normel karsilayin nefret evresinde şu an ama tehlikeli bir hal almaması gerekir bu hem kendisine hemde karsisindakine ciddi boyutta zararlar verebilir.
- Soran+1 yıl
Her iki taraf içinde ne gibi zarar verebilir ki? Mesela kız kendi için ne gibi bir zarar edenilir ki?
- +1 yıl
şöyleki o psikolojiyle intikam almayı kendine gòrev edinir veya bunu saplantı haline getirebilir buda zarar verir sagliksiz olur
- Soran+1 yıl
Peki bunun için kızı seven başka bir erkek olarak ne yapması lazım?
- +1 yıl
kıza destek olmasi ve gúven vermesi bu konuyu hatirlatmaması lazım bu sekilde toparlanabilir bu olay
- Soran+1 yıl
Peki bu süreçte bu erkek duyguları belli etmeli mi kıza yoksa bir süre arkadaşça mı konuşmalı destek olmalı? Kız erkeğin duygularını biliyor bu arada.
- +1 yıl
Destek olmalı mutlaka cunku yarınlardada bu destegi gormek isteyecek ve bu destegi asla kesmemeli bu erkek onun bu hayatta iyiki var oldugunu devamli hissettirmeli
- Soran+1 yıl
Özelden yazabilir miyim size rahatsızlık vermezsem eğer?
- +1 yıl
bu konu hakkındaysa burdan yeterince zaten anlasildıgini dusunuyorum burdan yine sorabilirsiniz insanlarda bunlardan bir ders cikarabilir tesekkurler
- Soran+1 yıl
Destek olmalı dediniz ne yapmalı mesela? Onun için ki kendisini özel hissetsin ve iyi olmasını sağlasın?
- +1 yıl
iyi kotu zamanlarında yaninda olabildigi kadar yanında olmalı ve ona suprizler yapmalı gezdirebilir ona espiriler yapip guldurebilir ve negatif dusunceleri kafasindan atmasi konusunda karsisindaki dik durabilir ve bunlarla ona gayet iyi destek olabilir :)
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Duruma göre değişir. Eğer geri dönülemez hata yapmadıysan affeder eğer seviyorsa. Ama peşinden koşup kendine inandırman lazım onu. Hemen güvenemez sana. Once istemiyor gibi görünecektir cünkü terk edilmiş bir kere. Ama seviyorsa döner sana.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Erkek ilgininin, heyecanının, hatta kıza olan sevginin bittiğini söylüyor kıza ve bunu gerekçe olarak gösterip ayrılıyor hatta kız ayrılığı kabul etmiyor bunu fakat erkek terkediyor kızı.! Buna rağmen döner mi yine de? Ve şu anda erkek başka bir kızla flört etme aşamasında ( erkek bu flört ettiği kıza seni seviyorum diyor) bu kız bunu öğrenince soğur mu?
Adamın kıza karşı ilgisi ve sevgisi yok ise terk edilen bir kadın geri dönse ne yapacak? Bence dönmez, hiç bişey eskisi gibi olmaz tekrar terk edilme korkusuyla yapamaz.
24 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet adamın kıza olan sevgisi ilgisi heyecanı bitmiş, tükenmiş artık ve bunu gerekçe olarak gösterip terketmiş kızı. Şu anda erkek başka bir kızı seviyor zaten. Kız bunu öğrenirse adamdan soğur mu sence?
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için sağolun 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
0Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kolay kolay bitirememistir içinde. Ama bir kez başarmış ise bir daha asla dönmez.
00 Yorumla- +1 yıl
Hiç birşey eskisi gibi olmaz
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne gibi mesela? Eskisi gibi derken? Şu anda erkek başka bir kızla flört ediyor, kız bunu öğrenirse soğur mu?
- +1 yıl
Soğur tabi ki. ben olsam asla yüzüne bakmam
- Soran+1 yıl
Sahi mi? Niçin öyle düşünüyorsunuz ki? Sevdiğiniz adam bir başka kızla beraberken canınız yanmaz mı?
- +1 yıl
Canım yanmaz. Sevdiğime pişman olurum.
- Soran+1 yıl
Pişmanlık duymanız onu hala seviyor olmanız anlamı taşır mı peki? Yoksa sevginiz biter mi?
- +1 yıl
Hayır sevgim biter.
- Soran+1 yıl
Peki teşekkür ederim yorumlarınız için 😊
- +1 yıl
Erkek fikir mi değiştirmiş yani?
09 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır erkek şu anda başkası ile flört etme aşamasına girmiş bile fakat kız unutamamış ama umutmak için çabalıyor emekliyor.! Bu kızın vazgeçmesi ve unutması ne kadar zaman alır. Bu arada kız erkeğin başka bir kızla konuştuğunu bilmiyor.!
- +1 yıl
Öğrendiği an soğur. Umarım öğrenir.
- Soran+1 yıl
Cidden soğur mu? 😊 Başka bir kızla konuştuğunu.! 😊
- +1 yıl
Soğur evet. Hemen olmasa da soğuması kolay olur
- Soran+1 yıl
Bunu kızın bilmesi iyi bir şey o zaman sanırım.! Hemde ayrıldıktan 3 ay sonra bir kızı bulmuş bu durumda ne hisseder bir kuz olarak düşüncenizi merak ediyorum.!
- +1 yıl
Ünlem e gerek yok. Evet o zaman canı da çok acımaz.
- Soran+1 yıl
Neden öyle düşünüyorsun? Sevdiğiniz adam bir başkasını seviyor onunla birlikte bu canınızı yakmaz mı?
- +1 yıl
Onu da kendimi de mutsuz düşünmek yakar. Hemencecik sevgili bilmem ne yapıyorsa, ya da sonuçta yoluna bakıyorsa doğru ya derim.. Benim de aynını yapmam gerek
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim fikirleriniz için
Dönse bile eskisi gibi olmaz
00 Yorumla- +1 yıl
yokluğuna alıştım ise bir kere dönüşü yok.
01 Yorumla- +1 yıl
alıştı*
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar