Benim ilişkim 3.5 yıl sürdü bana göre gayet huzurlu bir ilişkimiz vardı fakat son zamanlarda anlamını veremediğim bir yıpranma tahammülsüzlük durumu oldu. Ben devamlı jestler yapan taraftım çok ders çalılırdı tatlı gönderirdim. Birşeyi bozulurdu gider alır sürpriz yapardım. Bir kere makyaj malzemesi çakma gelmişti onu bile o mutlu olsun üzülmesin diye gittim aldım. Doğum günlerinde hep çok özel hediyeler aldım. Bu çabalarıma karşılık maalesef sadece o an ki duygusal cevaplarla yetindim. İş arkadaş ve ilişki ortamını karıştırmayı sevmeyen bir insandı bende iş arkadaşlarını ( mühendis olduğu için genellikle erkek) dışarı çıkmasını sorun etmezdim ama tanıştır benide dediğimde tanıştırmazdı herhangi bir aldatma aklınıza gelmesin lütfen böyle bir durum yok çünkü. Ben bazı şeyleri istedikçe o yapmadı sonuç olarak baskıcı oldum ve bana nefes aldırmıyorsunlar boğuluyorumlar denmeye başlandı ve benden ayrıldı. 2 ay önce iletişimi kesmeyi bilmeme rağmen şu kalbimd bir türli dur diyemedim ilk başlarda bende seni özlüyorum bende sana duygular besliyorum şu dönem değil barışamayız desede iki gün önceki aramamda artık içimde sana karşı en ufak bir his kalmadı ben bu ilişkiye asla ama asla dönmicem, şu an hayatımda birisi yemin ederimki yok ama buda sana geri döneceğim anlamına gelmez dedi. Bu konuşmadan 2 hafta sonra tekrardan iletişime geçtim lütfen bana saygı duy konuşmak görüşmek istemiyorum engellerim seni dedi ve bende engelle beni dedim. Kalbim ve gururum çok kırık sizden tavsiye almak istiyorum. ( bu arada 2 aydır değiştirmediği tek şey sen benim için değerlisin ve çok iyi bir insansın bunları hep söyledi)
birbirimizin ilk ilişkisiydik aklınıza gelen her ilki beraber yaşadık. Sizce geri döner mi…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer