Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılırken son buluşmada daha önceki bütün ilişkilerim kötü bitti olmadı oldurmaya çalıştım seninle kötü bitmesini istemediğimden bu kararı almak zorundayız dedi son ayrıldıktan sonra yazdığımda bile farklı olduğumu ve kötü bitirmediğimizi ısrarla söyledi, ve son buluşmamızda ayrılırken yanımdan çok göz yaşı döktü tam masadan kalktık direkt boynuma sımsıkı sarıldı hüngün hüngür ağlayarak sonra mekandan çıktık yine dönüp bana sarıldı ağlayarak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zannetmem dönmez. Onun hayatına giren çok insanlarla aynı konumdasın. Hayatına giren çıkan diğer insanların hepsine geri dönmeyeceğine göre sanada geri dönmez. Aynı şekilde senin hayatına giren çok kızdan daha üstün özelliklere sahip değil. O yüzden boş ver üzülme.
Şöyle bir durum var ama hayatında ki önceki insanlardan farklı olduğuma kesin eminim onun hisleri den de eminim bana karşı şu an son konuşmada da bu ilişkiye kötüye getiren benim benim yüzümden bu haldeyiz diye defalarca özür diledi
Ayrılırken baya göz yaşı döktü son defa yüz yüzeyken
Bir kızın hayatına giren çıkan çok olmuşsa yani bir çok sevgilisi olmuşsa seninle ne yaşadıysa diğer geçmiş sevgilileriylede benzer şeyler yaşamıştır. Sevgililikte daha üst ne yaşanabilirki. Sen geçmiş ilişkilerine bak herhalde senin için gözyaşı döken kızlar olmuştur. Sen hepsini postaladıysan tam da senin gibi biri karşına çıkmış. Diğer sevgililerini nasıl hevesini aldıktan sonra terkettiyse senide aynı şekilde terketmesi herhalde anormal değildir. Yanlış anlama seni yargılamak için söylemiyorum. Geçmişinde çok ilişki yaşayan bir kızın sadakatine bence fazla güvenmemelisin.
Bu konuda haklısın aslında ama dışardan gözüktüğü gibi pek değil veya ben kendimi avutuyorum, ama en yakın kız arkadaşı bile benim onun için ne kadar farklı biri olduğumu onun bile hissettiğini söylüyor, kendisi saf temiz sevgiye biraz aç ve ben tamamen hiçbir kötü niyet olmadan saf ve temiz bir sevgi gösterdim herkesin hayatında üstte de belirttiğim gibi kendi için farklı insanlar girer ama gerçekten özel olan insan azdır ve ben onun için özeldim bundan eminim şu an yanımda yok evet ama her şeyi bir çırpıda silebileceğini düşünemiyorum
Seni terketmesi için bir tek mantıklı sebep söylermisin? Onu aldattınmı. Hakaret mi ettin kötü söz mü söyledin. Onu istemediği şeyleremi zorladın? Ailesine saygızlık mı ettin Cevabın hayırsa bilki seni hiç sevmemiş. Kendi aptal iğrenç egosunu tatmin etmiş. Bunu yapan erkeklere bile köpek gibi bağlanan kızlar var. Sen onunla anladığım kadarıyla kavga bile etmemişsin. Bağırıp çağırmamışsın. Eeee sonuç olarak sende bir hata kusur var mı? Belliki hakketmeyen birine fazlasıyla bağlanmışsın. Ama merak etme onuda buruşturup atan yaptıklarını burunundan getiren birisi çıkar. Etme bulma dünyası
Hocam bildiğim tek şey varsa seven insanın yapamayacağı şey yoktur. Sabırlı olun, zamanı gelince öğrenirsiniz. Ama asla umut bağlamayın. Hayatınıza o yokken nasıl devam ediyorsanız öyle devam edin. Kendinizle barışık olun, kendinizi sevin. Umarım her şey gönlünüzce olur, kendinize çok iyi bakın lütfen 😊
Birbirimiz için doğru insan olduğumuzu o da ben de biliyorum bence ama şu an kendisini yanlız hiçbir ilişki içinde olmayarak mutlu olacağını zannediyor
Bunun tek bir açıklaması olabilir kanımca. Senden önce yaşadığı ilişkiyi henüz unutmadığıdır. Aksi halde bunun bir bahane olacağını düşünüyorum.
Güncellemenizi yeni görüp birkaç bir şey eklemek istiyorum. Senden önce yaşadığı ilişkisini henüz atlatamamış gibi duruyor. Seni seviyordur muhtemelen ve unutamadığı için seni üzmek istemiyor. Sadece zaman ver derim.
Ayrılacağı zaman ona bir soru sordum kendini toplamak mı istiyorsun yoksa benden cidden ayrılmak mı, ilk önce bana belki 2 3 ay sonra ben istediğimde sen istemeyeceksin dedi sonra zorlayınca biraz, bana kendini toplayıp tekrardan iyi toplarlanmış şekilde yanında olmak dedi, eski hayatına giren kişinin hala aklında olduğunu düşünmüyorum çünkü baya kötü ayrılmış kendisi yani
Anladım. O halde ona zaman verin derim. Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır ☺️
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim umarım bir gün döndü diye yanıtlarım :))
İnşallah hocam ☺️Her şey gönlünüzce olsun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!