Terkeden kadın döner mi?

10 aylık bir ilişkim oldu ve kendisi benim için gerçekten çok farklıydı hayatıma çok insan girdi ama hiçbirinde böyle hissetmedim gerçekten hissetmedim ve o da aynı şekilde hayatına çok insan girmiş ama benim gibi saf ve temiz seven hiç olmamış ve gerçekten onun için de çok farklıydım bundan kesinlikle eminim, benim için farklısın lafı çok klişedir ama bunu gerçekten anlayabiliyorsunuz bazen ve herkesin hayatına sayılı böyle insan giriyor, çok güzel giden ilişkinin içinde herhangi tek bir sorun bile yoktu gerçekten her şey çok güzeldi ilk 6 ay deli divanem gibiydi bana göre son 3 4 ay ben deli divanesi oldum son 1 ayımız da kendi birtakım problemleri vardı ve yanlız kalıp bunu çözmesi gerekiyordu ama benden de cidden kopamıyordu her ayrılık konuşmasına geldiğimizde ayrılamıyorduk benden kaynaklı hiçbir sorun yoktu onu gerçekten dünyanın en değerli insanı hissettiriyordum sonra bitti ve 15 gün sonra doğum günümde güzel bir mesaj attı barışma sinyali verdi ve çok sevdiğini söyledi ve bu süreden 5 10 gün sonra ben yazıp darladım biraz ve onu hiç kafa dinlemesine izin vermediğim için bana sinirlenip bir daha düşünmek istemiyorum bir şey dedi daha sonrasında 15 gün sonra beni her yerden çıkardı ama hesaplarına hiç kimseyi eklemedi beni hesabından çıkardıktan sonra yazdım ve gerçekten benim farklı olduğumu ama ilişki yürütecek gücü kalmadığını ve ilişki istemediğini söyledi ve böyle mutlu olduğunu söyledi yani geçmişine baktığı zaman ben de o da gerçekten birbirimizi çok güzel hatırlayacağız hiçbir kötü bir şey yaşamadık önceki hayatına giren insanlardan gerçekten çok farklıydım bunu o da biliyor yakın çevresi bile beni eski flört sevgilileriyle aynı kefede olmadığımı söylüyor sizce bu kadın pişman olup ilerde döner mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılırken son buluşmada daha önceki bütün ilişkilerim kötü bitti olmadı oldurmaya çalıştım seninle kötü bitmesini istemediğimden bu kararı almak zorundayız dedi son ayrıldıktan sonra yazdığımda bile farklı olduğumu ve kötü bitirmediğimizi ısrarla söyledi, ve son buluşmamızda ayrılırken yanımdan çok göz yaşı döktü tam masadan kalktık direkt boynuma sımsıkı sarıldı hüngün hüngür ağlayarak sonra mekandan çıktık yine dönüp bana sarıldı ağlayarak
Terkeden kadın döner mi?