Giden kadın geri döner mi?

Buna cevap vermeniz için önce nasıl bir ilişki yaşadığımızı ve nasıl bittiğini bilmeniz gerekiyor. Biz birbirimizi arkadaş ortamından duyan iki kişiyiz yıllar sonra tanışıp birkaç ay içerisinde sevgili olduk pek birbirimize benzeyen karakterler değiliz buna alışmamız biraz zaman aldı alıştıktan sonra bence çok tatlı bir ilişki yaşadık. Ben onun ikinci ilişkisiydim. Kendisi ilişki konusunda çok tecrübeli biri değil. O duygularını çok dile getiren ve gösteren biri değildi. Arkadaşlarından duyduğum kadarıyla kaç yıllık arkadaşları bile ondan o kadar uzun ilişkilerine rağmen çok duyamamış. Bana dediğine göre çok temas insanı değilmiş. Ama ilişkiniz ilerleyen zamanlarında hani dışarda olmasak bana dokunsan sarılsan diyordu. Kendimden bahsedeyim ben sevgimi dile getirmeyi sevdiğim insanlarla ilgilenmeyi seven biriyim. Benim hayatımda değerli olan insanları çok önemserim. Teması çok severim. Özel günler hediyeler sürprizleri severim ve yaparım. Çünkü bence hayat yeterince yorucu böyle şeyler hayatı yaşanılası kılıyor. Hanımefendi benim hayatıma girdiğinde merkezime yerleşmesi çok uzun sürmedi benim hayatımda en değer verdiğim insanlardan ikisi onun girdiği zamanda yurt dışına çıkmıştı böyle olunca benim ilgim ve alakam çoğunlukla ondaydı. Flört zamanlarımız çok eğlenceli geçti. Sevgili olduktan sonra kendisi çalışmaya başladı ve işi ilişkimiz boyunca stresli ve sıkıntılı geçti. Biz birkaç ay boyunca bu durumdan dolayı sıkıntılı geçirdik sonrasında bu durumu aştık ve uzun bir süre her şey mükemmel gitti. Tabi sorun yaşadığımız zamanlar oluyordu ama sonucunda çözüyorduk önemli olan bu bence. Benim hayatıma bu zamana kadar öyle biri girmemiş tavırları garip geliyordu. Onun ikinci ciddi ilişkisi çok stresli bir iş hayatı var bundan dolayı arada sorunlar olabiliyordu. İlişkimiz toplamda 1 yıl 3 ay sürdü bizim 8-9 ayımız çok iyi geçti. Birlikte tatillere gittik. birlikte bir ev tutup birkaç gün kaldık. Her şey iyi giderken sonra ilişkimizin son 2-3 ayında yavaş yavaş benden uzaklaşmaya başladı. Ben ilk başta fark ettiğimde çok küçük uzaklaştığı için durumu işi kaynaklı sandım. Sonra adımlar büyüdü ve sordum benimle mi alakalı diye hayır dedi. Sarıldık öpüştük düzeldik. Ama bu süreç böyle giderek büyüdü ben aralıklarla sordum ve hep hayır dedi. En sonunda mesafe o kadar arttı ki artık reddedemezdi ve ona sana neden ulaşamıyorum dedim. Oturup konuşmamız lazım bir sorun var belli dedim o da kabul etti. Buluştuk konuştuk. Beni seviyor musun diye sordum. Sevdiğini söyledi. Sevgisinin azalmadığını söyledi. Sorunun sevgi olmadığını ama bana ilişkide haksızlık ettiğini söyledi. Ben bizim için bir şeyler yaparken ya da onu ararken hep içimden geldiği için yaptığımı ama onun için öyle olmadığını söyledi. 1-2 kere aramak onun da içinden geldiğini ama üçüncü aramanın içinden gelmediğini bunu yapmak için düşünmesi gerektiğini sevgilim bunu ister diye düşünüp yaptığını söyledi. Olay tek arama değil ama siz anlarsınız. Bu seviyeye gelmiş ilişkiniz böyle olmaması gerektiğini. Karşılıklı olarak daha eşit duygular beslenmesi gerektiğini ve bu zamana kadar olmadıysa ya olmazsa bu süreç benim için haksızlık olacağını düşünüyormuş ve bu konuşmanın üstüne ayrıldık. Kendisi bir süredir bu durumu düşündüğünü zaten ondan dolayı bu soğukluk girdiğini söyledi. Ben ona sadece önemli olanın sevgi ve partnerin için çabalamak olduğunu söyledim. Ama o olmaz dedi ve bitti. Kendisi bu konuda biraz bencil arkadaşlarına davranışından biliyorum 26 yıldır genel olarak hiç bir ilişkisinde çabalamamış. Bence onun için bu durum zor geldi öğrenmesi gereken bir şey. Ayrılalı 3 ay oldu

Giden kadın geri döner mi?