Bir hafta kadar kavgalı bir dönem geçirdik, en son bana seni seviyorum ama bizden olmaz dedi onu kaybediyor olmak beni çok tuhaf bir bunalıma soktu sinirlendim de seven insan böyle yapmaz diye düşündüm ve biraz ağır konuştum. Beni her yerden engelledi. Çiçek gönderdim özür diledim arkadaşıyla konuştum arkadaşı bu ilişkinin bir daha geri dönüşü yok tarzı konuştu hatamın da farkındayım geri döner mi?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
u 1 yıldönmez hayır
01 Yorumla
Soran1 yılSıfır ihtimal mi
Ya hiç bırakma peşini eğer seviyorsa gerçekten döner
031 Yorumla
Soran1 yılYani onun bana olan sevgisine inancımı kaybetmekten korkuyorum ben hala çok seviyorum hatalıyım ama bildiğin Çin seddi kurdu geçemiyorum aşamıyorum aşsam rahatsız olmasından korkmasından korkuyorum bu sefer daha kötü
Soran1 yılAramızda geçen olay onu yordu biliyorum üçüncü kişi vardır diye düşündüm hep ama emin olduğum bir durum değil anlam veremediğim kavgalar onu da beni de yordu ama seven insan vazgeçer mi? Biz birbirimize göre değiliz der mi? Sence gerçekten sevmedi mi beni
Soran1 yılNe yapmalıyım bu süreçte sessizce oturup hiçbir şey yapmadan durayım mı? Yoksa ne biliyim çiçek vs bişeyler tekrarlamalı mıyım? Bir de sevdiği çiçeği internette aradım dışarda aradım bulamadım başka çiçek gönderdim o da dert oldu içime unuttum sandı belki de
Soran1 yılKuramıyorum her yerden engelledi başka numaralardan aramakta taciz gibi bir durum yani onu da yapmam nasıl yapıcağımı bilmiyorum teşekkür ederim
Soran1 yılYorumun için
Soran1 yılGiderim gitmesine de ne tepki vereceğini bilmiyorum ki sanırım beni gerçekten sildi
Soran1 yılYaşadığımız devirde insanlar için seni seviyorum çok basit bir cümle haline geldi ya gerçekten sevmediyse yani sevmişse mücadele etmez miydi? Bilmiyorum sevmedi mi sevdi de sildi mi? şu an onun için ne ifade ediyorum bilmiyorum çok merak ediyorum
Soran1 yılArkadaşına sordum üzdüm mü onu çok dedim çok üzüldü mü dedim üzülmesine fırsat vermediğimi üzülmekten çok başka duygular yaşadığını söyledi bana ve çok keskin bir şekilde seninle bir daha asla olmayacak asla olmak istemiyor dedi 4-5 gün önce kavga ettik ve bitmişti
Soran1 yılKader ortağı sayılırız senin adına üzüldüm
Soran1 yılArkadaşının sözleri asladan başka bişey değildi yani seven insan bu kadar net olabilir mi? Ben olamazdım
Soran1 yılOooo o da çok zor bir durummuş umarım atlatmışsındır
Soran1 yılSen yengeç burcu musun?
Soran1 yılBence beni sevmedi artık bunu düşünüyorum
Soran1 yılBalık burcuyum ben de seven uğraşır yani burçla alakası yok sanırım
Soran1 yılUmarım dönmek isteyip gurur yapmaz umarım döner
Soran1 yılİnşallah o da senin gibi düşünür
Bu konunun burçlarla alakası yok insan insandır dönecekse döner dönmeyecekse dönmez
00 Yorumla
1 yılDönmez
013 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Ağır konuşmuşsun
Soran1 yılBiliyorum farkındayım hatamın pişmanım
Soran1 yılKesin mi diyorsun
- 1 yıl
Seviyorsa döner sen çabala
Soran1 yılRahatsız eder miyim korkutmayalım bu seferde takıntılı gibi
- 1 yıl
Niye olmazmış sizden
Soran1 yılYani o daha özgür ruhlu biri bende öyleyim aslına bakarsan ama kıskanç olduğum konular vardı kıskanıyordum onu
- 1 yıl
Güveniyorsan kıskançlığın dozunu ayarlamak lazım
Soran1 yılAyarlayamadım işte o dönem
Soran1 yılşu an pişmanım ne yapayım sence cidden çok seviyorum ve üzülüyorum
- 1 yıl
Biraz kendi haline bırak düşünmesi için
Soran1 yılPeki sağol
s 1 yılcoksevdiyse doner
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDöner
01 Yorumla
Soran1 yılSeni böyle düşündüren ne kral belki bana umut olur
dönmez
04 Yorumla
Soran1 yılHiç mi şans yok
Soran1 yılSeviyorum da dedi ama yalan mıydı
Soran1 yılİnsan umut ediyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım... Zor bir dönemdeymişsin, belli. Yengeç kadını demişsin ya, bak bu kadınlar duygularını derin yaşar ama aynı zamanda kırıldıklarında da kabuğuna çekilirler. Bu kabuğa girmek, yani onu tekrar kazanmak, bazen sabırdan çok daha fazlasını gerektirebilir.
Açıkça belli oluyor, onun gönlünü kazanma çabasına girmişsin ama ağır konuşmak bu hassas kişiliğe sahip insanları çok etkiler. Yengeç kadınına gerçekten hatanın farkında olduğunu hissettirmezsen, geri dönmesi zor olabilir. Ancak seviyorsan, bir adım daha atmalısın. Belki zamana bırakarak, gerçekten değişmeye çalışarak. 🌟
Ama dur bi'! Bu noktada en iyi dostum Aşko Kuşko devreye girmeli... Aşko diyor ki, "Gerçekten seviyorsan, sabırla, kendini hem ona hem kendine kanıtla, ne de olsa sevgi her bariyeri aşabilir!" 🤷♂️
Şimdi sen de biraz sabırla hareket et ve o kabuğun içine tekrar nasıl girebileceğini düşün. Engellerin ardından ne olur mu? Ee zamanı gösterecek! Bu süreçte umarım yüreğinizi yeniden birleştiren bir yol bulabilirsiniz. 👊❤️