Ayrılalı 3 ay oldu. Aslinda dönmesini beklemiyorum dönsede kabul etmem sadece meraktan soruyorum. Ayrilma sebebimiz eski sevgilisinin aldigi hediyeyi saklaması ve bana fotograf attiginda eski sevgilisinin aldigi cicegi arkada gozukmesi eski sevgilisine kiyamamsi adini zikretmesi oldu. İlk başlarda uzun bi ilişkiden çıktığı için sabrettim ama olmuyordu sabirda bir yere kadar. Ayrildiğımız gün bana severek ayrılıyoruz dedi ve ayrilirken oyle kavga da etmedik. Bana surekli beni unutcan mi falan dedi. Ayrılık hediyesi olarak da tokasını vermişti.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dönmez. Senide gerçekten sevdiğine inanmıyorum hala izi kapanmamış yarası var sen sadece yara bandı olmuşsun. Seninleyken aklı onda ama ilgisizde kalmak istemiyo verdiğin ilgide hoşuna gidiyo unutma diyede iz bırakmaya çalışmış tokasıyla... Ayrılmanız sağlıklı olmuş
Valla kardeşim ilk başlar o bana takilmaya falan başlamisti benim kafamda tek atama oldugu icin sevgili iliski falan yapmak istemiyordum ama ne yapti etti kendini sevdirdi ilk baslarda iyi gidiyordu sonra sebepsiz yere tartismalae basladi sonuc bu iste
Bi kaç gün sonra sahilde oturuken annesinden mesaj geldi eski sevgilisi buna ayakabi almış zamanında ve onu halen daha saklıyor bu sefer bildigin yuzume karsi o çocuğun ismini soyledi sonra ozur falan diledi ama benim içime bi şüphe düştü ve tekrar açıldı konu. Ve ben ona o gün o masada neden furkanla yoluma bakıcam falan demedin de benim gidişimiz sesiz sesiz izledim dedim.
Diyorumya sadece bi boşluk doldurmaya çalışmış. Hoşlanmıştır ama olurya kimseyi onun gibi sevemiyorum mevzuları.. seveceğini sanmış ama yok o hala silememiş diğerini
Benim önceki çalıştığım otelde bir kadınla tanıştım. İlk başlarda ilgili falandı ilerleyen zamanlarda benle konuşmaya başlamadan 1 ay önce 6 yıllık bi ilişkiden çıktığını öğrendim. Bunu öğrendiğimde konuştum ayrildik bitti artık ona karşı bi' hisserinin olmadığını beni sevdiğini söyledi. Aklımda ne kadar şüphe olsada o kadar ilgiliydi ki inandım. (1)
Ancak ilerleyen zamanlarda aklıma geldikçe duygusal boşlukta olduğu için benimle birlikte olduğunu düşündüm.
Onunla da bu meseleyi konuştuğumda öyle bir şey yok ben yoluma seninle bakıcam deyince inandım. Ama bu mesele sürekli aklımdan çıkmıyordu sürekli bu meseleyi dile getiriyordum kalp kırmadan. En son ayrılmak istedi bende uzatmadan anlayışla karşılayarak "Tamam bitsin ama son kez görüşelim" dedim. Kabul etti ve bi Ağustos'un cuma günü buluşma kararı aldık. Ben onu kafede beklerken eski sevgilisi eve çiçek göndermiş ve peşine kendisi de eve gitmiş konuşmak için annesi konuşması için müsade vermiş.
Kız bittiğini hayatında başka biri olduğunu söylemiş. (2)
orada tartışmışlar ve kız telefonunu kırdı bende bunlardan habersiz kafede defalarca aramama rağmen bakmıyordu bende ona ulaşamayınca ortak arkadaşa yazdım ama o da nerde olduğunu bilmediğini söyledi. Aradan 10 dk geçtikten sonra eski sevgilisi benim numaramı almış beno aradı o gün. "Gel tek konuşcaz falan" dedi. Bende "tamam geliyorum bekle" dedim. Ve çagırdığı yere gittim orada kızın ablası, eski sevgilisi ve kız vardı. Önce eski sevgilisiyle konuştum bana "Sana açık söylim o beni seviyor ve duygusal boşluktan dolayı seninle" dedi ve şöyle de devam etti " ben bugün eve gittiğimde annesi bana sen kızımı benden çok daha iyi tanıyorsun " dedi ablası geldi bana " sen bu kızla konuşman çok saçmaydı onla sen bir olamazsınız zaten" dedi ablası bunları derken o da ordaydı sadece sustu hiçbir şey demedi ve bana daha öncd ben ablamla herşeyi tum cıplaklığıyla konuşurum falan diyordu ama orada sustu bende kulandıldığımı anlayınca " benim karşıma sakın çıkmayın " diyerek ordan ayrıldım. 3
Ertesi gün arkadaşlarla sinop'a kafa dağıtmak için gidicektik sabah 5-6 sularında bana mesaj atmış. "Furkan iş sandığın gibi değil herşeyi anlatıcam biticekse de böyle bitsin " dedi. Bende "sen beni kulandın daha ne konuşcaz boş ver kaldın" dedikçe buluşmak istedi ben kabul etmedim. Akşamüstü beni aradı sana bir şey dicem bana net ol dedi. " sor" dedim.
"Beni sevdin mi?" Dedi. "Sevdim" dedim. "Peki sen beni sevmişmiydin" dedim.
"Sevdim" deyince ertesi gün otele gittim ve konuştuk barıştık. Güzel gidiyordu ilk başlarda yine ilerleyen zamanlarda buluştuğumuzda bana " senin karını elinden alırlar, boş yapma, hadi ordan git " falan diyordu. Sonra özür dilerim bi anlık sinirle azımdan çıktı falan diyordu. Her neyse biraz daha ileri zamanlarda telefonla konustuğumuzda bi anda o çocuğun ismini zikretti ilk başlarda dili sürtü heralde dedim. Bi kaç gün sonra sahilde oturuken annesinden mesaj geldi eski sevgilisi buna ayakabi almış zamanında ve onu halen daha saklıyor bu sefer bildigin yuzume karsi o çocuğun ismini soyledi sonra ozur falan diledi ama benim içime bi şüphe düştü ve tekrar açıldı konu. Ve ben ona o gün o masada neden furkanla yoluma bakıcam falan demedin de benim gidişimiz sesiz sesiz izledim dedim. Furkan karşındaki adam beni seviyor kendine zarar verir diye dusundum falan dedi. Ulan benim kaldışımdaki yüz ifademi gordun ben senin için bi hiçmişim dedim. Bi aksam iş cıkısina gittigimde orada son kez yine bu meseleyo konuştuk. Bana furkan o beni çok seviyor ne kadar sevdigini bilemezsin falan diyordu. sürekli ona bi kıyamamazlık vardı ve aldığı hediyeler halen daha dururyor. En sonunda bitti ve bittikten sonra bana tokasını ayrilik hediyesi olarak verdi anlam verelemedim. Ben anlamıyorum hata bende mi ben mi çok yanliş düşündüm benim yerimde siz olsaydınız ne yapardınız kafam çok karışık.4
Sana bir şey söylim çok tehlikeli bir kız. Hem karnım doysun hem pastam dursun istiyo.. Sen aç elini dua et bence bittiğine. Deli gibi kullanmış seni kız ama sizde böylelerini seviyosunuz işte 🤷♀️
Kardeşim normalde yemezdim bu numaraları da onla tanıştığımda kafam çok bozuktu o kadar ilgiliydi ki kendimi çok iyi hissediyordum ulan o kadar inandim ki bak yemin ederim hayatima giren hicbir kadinla evlilik dusunmedim ama bunda dusundum ailemle bile tanistirdim Şu an o kadar pismanim ki anlatamam. Benim yerimde olsan geri dondugunde ne soylerdin o na
Cevap verme kudursun. Hiçbir şey yazma bak destanda yazsa cevap verme. Dahada takıntı yapsın azda o üzülsün. Ki zaten öyle bir insana cevap veripte düşürme kendini daha fazla.. Allahta gönlüne göre versin kardeşim 🙏
Güzel yorunların için sağol eyvallah :)
dönmez
Eyvallah :)
Dönmez