Severek ayrılan kadın döner mi?

Bir kızla tanıştık. Sonra gerçekten iyi anlaştık. 3 buçuk ay konuştuk. Bu arada 5 kez görüştük. 3. görüşmede annesi bizi gördü ve babasına söyledi. Babasının kesinlikle rızası yokmuş. Hemen evlenmeyi kız istemiyo. Babasıda bu görüşmeye rıza göstermiyo. Biz yinede görüştük. 5. görüşmede artık sona doğru birden bire ailesinden gizli onlara yalan söyleyerek içinin rahat etmediğini söyledi ve ayrılmak istedi. Ben bunu yapmamasını gerekirse ailesiyle tanışabileceğimi söyledim. Ama olmadı. Dindar bir ailesi var, bende öyleyim o da. Gayet seviyeliydik. Ama olmadı. En son tüm sosyal medyasını kapattı. Bende numarası yoktu. Ayrılırken çok üzülmüştük oda bende ağlıcak gibi olduk. En son o ağladı da. Ama yinede ayrıldık ve farklı yönlere gittik. Birbirimize numaralarımızı verdik. Bana eve varabildinmi diye yazdı. Bana buradan yazabilirsin önemli bir şey olursa diye mesaj attı. Son mesajına dönmedim. Ayrılırken birde söz verdik bir süre sonra bir araya geleceğiz ve evleneceğiz diye. Ama o o kadar beklermi beni haztırlamı, sanmıyorum. Daha bir hafta olmadı. Sizce döner mi?

Evet döner
Hayır dönmez
Senin adım atman lazım hemen adım at
Senin adım atman lazım hemen adım atma
adım atma bekle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Severek ayrılan kadın döner mi?