Bir kızla tanıştık. Sonra gerçekten iyi anlaştık. 3 buçuk ay konuştuk. Bu arada 5 kez görüştük. 3. görüşmede annesi bizi gördü ve babasına söyledi. Babasının kesinlikle rızası yokmuş. Hemen evlenmeyi kız istemiyo. Babasıda bu görüşmeye rıza göstermiyo. Biz yinede görüştük. 5. görüşmede artık sona doğru birden bire ailesinden gizli onlara yalan söyleyerek içinin rahat etmediğini söyledi ve ayrılmak istedi. Ben bunu yapmamasını gerekirse ailesiyle tanışabileceğimi söyledim. Ama olmadı. Dindar bir ailesi var, bende öyleyim o da. Gayet seviyeliydik. Ama olmadı. En son tüm sosyal medyasını kapattı. Bende numarası yoktu. Ayrılırken çok üzülmüştük oda bende ağlıcak gibi olduk. En son o ağladı da. Ama yinede ayrıldık ve farklı yönlere gittik. Birbirimize numaralarımızı verdik. Bana eve varabildinmi diye yazdı. Bana buradan yazabilirsin önemli bir şey olursa diye mesaj attı. Son mesajına dönmedim. Ayrılırken birde söz verdik bir süre sonra bir araya geleceğiz ve evleneceğiz diye. Ama o o kadar beklermi beni haztırlamı, sanmıyorum. Daha bir hafta olmadı. Sizce döner mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
adım atma bekle beklerken de onu bekleme önüne bak ondan daha iyi birisi gelir belki kariyerinde iyi bir yere gelirsin ona bağlı kalma dostum
Ağlamışsa sevmiştir kadınlar göz yaşı döküyorsa aşıktır kendini biraz merak ettir uzak dur o sana yanaşır döner
Kiz aile baskısı olmasa zaten devam ederdi. aglamis ise sevmiştir dogru
Dönmeeeeeeeez.
Önüne ve yoluna bak
Ailesi kabul etmediyse zor gibi görünüyor yoluna bak bence
Bence akli sende
donmez
Dönmedi
Adım attım oluyo gibi oldu 3 güne gene ayrıldı. Bence seçenekleri deniyo 22 yaşında heyecan istiyo duvara çarpınca aklına gelirim yine …
donmez
Cinsellik oldu mı
Döndü cinsellik oldu gibi sonra pişman oldu tekrar ayrıldık sonra saçma sapan bi hal aldı amaaaan kadınlar
Hayır dönmez
Neden, yani sonradan yazdı falan hiç mi umut yok
Sen adim at.
Daha 3 gün oldu beklemeyeyim mi