Arkadaşlar benim bir kız arkadaşım vardı, Beni çok seviyor bundan eminim, ben de onu çok seviyorum. 1 haftadır ayrılık aşamasındaydık. Her gün ağlayarak benimle konuşuyordu. Seni çok seviyorum ama güvenemiyorum diyordu. Zaman zaman ben sana git dersem bile gitme diyordu. Ama dün gece net bir şekilde bittiğini söyledi. Kadın üyelere özellikle soruyorum. Sizce geri döner mi? Sizin başınızdan böyle bir ayrılık geçti mi? Neler yaşadınız? Şimdiden teşekkür ederim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadının bazen git demesi sinirle söylediği birseydir evet. Ama bir noktadan sonra sevsende vazgeciyorsun. Mantik olarak bitiyor bazen. Sessizleştiyse, sitem bile etmiyorsa bitmiştir maalesef dostum...
Severek ayrıldı. Ayrılırken baya ağladı seni hala deli gibi seviyorum dedi. Sarılarak benden ayrıldı.
Severek ayrlma diye bsi yk.
Senden daha az seviyordu bahane buldu ayrıldı senden daha iyisini bulmazsa geri gelir bulursa gelmez
Hayır öyle olmadığına eminim
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sevdiğine eminim nasıl diye sorma ama eminim işte.
Eminsen nedn ayrıldı
Birlikte olduğumuz süre zarfında birçok defa onu çok incittim. En sonda dayanamadı ve ayrıldı. Şu an hala beni seviyor ama tekrar onu incitirim diye güvenemiyor.
O zaman zaten dönmemeli
Seviyorsa döner, dönmezse sevgisi bitmiştir daha da dönmez.
Severek ayrıldı. Ayrılırken baya ağladı seni hala deli gibi seviyorum dedi. Sence döner mi?
Eğer gerçekten seviyorsa geri döner ya da unutmaya çalışır. sevmiyorsa geri döneceğini sanmıyorum. Fakat ayrılığınız büyük bişey ise sevse bile geri dönüp dönmeyeceği değişebilir.
Severek ayrıldı. Ayrılırken baya ağladı seni hala deli gibi seviyorum dedi. Sence döner mi?
Seviyor dönme ihtimalı var ama büyük bir şey yüzünden ayrıldıysanız geri döneceğini pek zannetmiyorum.
Dönmeyi düşünüyorum ben
Ne zaman ayrıldınız?
5 ay oldu
Neden ayrılmıştınız
belki ama 💯 emin olmamazsın
Sen birini çok seviyorsun ama güvenemiyorum diyip ayrılıyorsun konuşmalarında bile git dersem gitme diyorsun kendini onun yerine koysan bir kadın olarak sen döner misin?
Dönersee senindir, ben pide söyledim
Bu kız neyini guvenemiyor ve neden ayrıldı?
sen bi umid bekle yinede tabi
Güvenmeme sebebi ne? Vardır ilkaki bir şey
Sen anteplimisin