Giden kadın geri döner mi?

Merhaba, kız arkadaşımla 2 senelik ilişkimiz tüm çabalarıma rağmen bitti.

Askere gitmeden 2 gün önce başladık. 6 ay askerdeydim bekledi, döndüğümde sevgimiz tutkulu şekilde devam etti. Devamında hatalar yaptı ama defalarca, ben bunlara karşılık ayrılıkla tehdit ederek düzelmesini bekledim. Sonrasında düzelme göstermediği için soğudum ama sevmekten vazgeçmedim. Bendeki bu istemsiz soğukluk ilişkimize yansıdı ve onu da istemeden kendimden soğuttum hatalar yaparak. Son 4 aydır bu hatalarımı düzeltmeye çalıştım ve onu hatalarıyla sevdim, kendisine aşırı ilgili davrandım. Kavgalar devam etti, ilk kez 1 ay ayrı kaldık ve barıştık. Ama basit tartışmalara bile toleransı yoktu. Sonuç istenmeyen adam oldum. Beni artık sevmediğini söyledi ilk kez. Soğudunu ve beni görmek istemediğini belirtti. Barışmak için elimden geleni yaptım ve daha kötü oldu her şey maalesef.

Beni gerçekten sevdiğini biliyorum. Sizce geri döner mi? Özellikle karşı cinsin yorumlarını merak ediyorum.

Evet.
Hayır.
Kararsızım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Beni ilişkimizin başında imkansız gözüyle görüyor, ona sevgi besleyeceğime ihtimal vermiyordu. Ama ben duygusal biriyim bir çok şey gerçekten önemsizdi benim için. İyi bir işim, ortalamanın üstünde bir tipim var ve sevilen eğlenceli biriyim.
Giden kadın geri döner mi?