AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
Hepsini okuyan varsa nolur bana da özet geçsin 🤯🤯
Bosanmasi gereken bi hemcinsin
Bence Ailenle otur konuş durumu anlat ilk boşanacak kişi sen değilsin daha fazla sürdürme derim ben sana. Belliymiş en başta ama hata yapmışsın bir kere yapcak bişey yok olmusla ölmüşe çare yoktur önüne bakacaksin.
Evet haklisiniz
Dünyadaki şiddet gören tek kadın sen değilsin , şiddetin tek çaresi var boşanmak , başka çaresi maalesef yok , kimseye hesap vermek zorunda değilsin , senin hayatın , elin adamı degil baban bile seni dövemez
Evet bosanacağim kesinlikle yarın ailemle konuşacağım.
Ailen ne derse desin kesinlikle boşan.
Anlattiklarımdan sonra hak vereceklerdir
Benim kızım olsan bir dakika bırakmazdım seni orada
Böyle şiddet kullanan erkeklerden nefret ediyorum keşke idam gelse de onları sallandırsalar
@Gecemavisi1457 o kadar da degil ama daha ciddi cezaları olmalı , genelde ceza almadıkları icin kendilerinde bu cesareti buluyorlar
Yapacağın şey belli değil mi
Boşan
Bununla mi onur sürdüreceksin
Aslında şanslısın birçok kadın senin gibi üzerine ayrılmayıp çocuk yapıyor ve bosanamiyor çocuk yüzünden yani kesinlikle korun ve boşan.
Evet haklisiniz
Çok üzüldüm bu arada senin için
Umarım biran önce boşanır normal hayatına dönersin
Bunlar baya bir travma yaratmıştır sende
Biran önce kurtulursun inşaallah
Güçlü biri oldugumu düşünüyorumm hayatimdan ciktiginda rahatlayacagim
Sen evlenmekle hata yapmışsın. İlk seksini onunla yaptın diye evlenmek zorunda değilsin. Evlilik başka bir şey. Karşındaki insan ruh eşin olmalı, en önemlisi yönetebilmelisin. Yönetemediğin, sözünün geçmediği bir erkekle evlenilmez.
Ahaha kadın mı yönetsin yaşasın feminizm
@Guseeee tamamen değil de biraz yönetebilmek lazım 😅 sözünü dinletebilmelisin
maalesef bir hata yaptim ve diger hatalarda arkasindan tek tek geldiii ama daha 23 yasindayim hayatimi daha fazla mafetmeyeceğim.
Aslında baştan belliymiş ağzı bozuk insandan hayır gelmez bunlara katlanma bir an önce boşan ayrıl el âlem ne düşünür diye düşünme onlar hep konuşur ailenede anlat bunları eminim sana destek olurlar bir an önce kurtar kendini
Ilk tanistigimizdan beri bir tartismada benim canimi yakmadan rahatlayamazdi hata bende gozum kör olmus
Hatanın neresinden dönerseniz kârdır
Buraya yaptığın uzunnn açıklama metnini annene atman kafi ber şeyi yazmışsın. Mutlu rolü yapmakla çok büyük hata ediyorsun. Bir an önce ailenle bu durumu paylas ve bu adamdan kurtul.
Evet doğru
Öncelikle korkmuyorsan korun aylik üç aylik iğne yaptır çocuk yapma sakin çünkü böyle adamlar korunmaz seni elinde tutmak için hamile bırakır o yüzden onlemini kendin al gizlice ve ailenle konuş eve gizli kamera yerleştir
Boşan.
Çocuğun ondan olsa🥺, Ben bile üzülürüm. Hemen boşan. Ailen bu konuda boşanma derse hakkı yok onların. Ailen evlenmemiş o şeref**sizle.. Sen hemen boşan Kendine yeni hayat kur.. Lütfen hepimiz sana diyoruz=Boşan.
Sessizce git boşan
O bunu yapamayacağını düşünüyor hiç bir şey söylemeden mahkemeye ver ailenede ne yaşadıysan hepsini anlat hiç bir şey saklamadan İnan geçen her anına yazık
Evet defalarca boşancam deyip boşanmadigim icin yapamicagimi dusunuyo
Hay mk bu milletin kadını gerçekten embesil
Evlendiği adam tarafından dayak yiyor, boşanmaktan ise ''Ay annem babam hayal kırıklığına uğrar'' diye korkuyor
Ölüp kalırsan annen ''En azından evde kalmadı'' der emin ol!
İlişkilerde her zaman kontrollü olmak şarttır. Sen, kontrolü en başta kaçırıp içindeki o şehvete uyarak hareket edip fazla yakınlaşmışsın. Onun acısını yaşıyorsun şimdi. Peki, sor kendi şunları : "Yaptığım her şey doğru muydu? Bu benim için laik bir insan mıydı?" Gerçekten de kendini kandırmadan cevapla. Gerçekten de sevdiğine (neyi sevdiğine) ve sevildiğine emin miydin? Buna denecek fazla bir şey yok açıkçası ve çözüm ortada.
Yaptigim hic bir sey doğru değildi bu sevgi degildi belkide bilmiyorum ama doğru cozum belli
Sadece boşanmak var ama yalvarırım eger yapacaksanız cocuk sahibi olmadan yapın cunku o cocuklara onu yapmaya hakkınız yok maalesef kı cocuklar annelerini babalarını secemıyorlar 😐😐
Zaten benimde amacim o ben çocuk falan iatemiyorum bu adamdan
Anladım guzelık 🥰
Maddi anlamda bekar/evli herkesin hayatında iniş çıkışlar oluyor. Evli olunca sanırım hep bir yükseliş baskısı var onun sonunca kavgalar. Bence psikolojik destek alınması yeterli olur.
Psikolojik destekle ailem hakkinda durup dururken ettigi igrenclikler duzelirmi en çok bunu kaldiramiyorum
Yani düzelebilir ya, ama gidermi sanmam, çok uzun yazmışsın yarısına kadar okumuştum, şimdi tamamladım. Sözler uçar gider ya yarın öbürgün zamanla kini geçebilir başkalarına, ama kumar olayı söylenti değil gerçekse o zaman daha fena. Ama genellikle beyler para giriş çıkışlarını gizli tutarlar, bunlardan faydalanıp iftira atan da çok olur. Eminseniz delil varsa kumar konusunda mahkemeye vermeniz halinde maddi manevi ciddi tazminat alabilirsiniz.
Ses kaydı var kendi itiraf etti
Tazminat o bu umrumda degil ben kurtulayim yeter
Ses kayıtları sesini kayda alıyorum İsim Soyisim dedikten sonra geçerli. Habersiz alınan telefon, whatsapp, ortam dinleme kayıtları hukuki değil. Çünkü mahkeme o kişiye bir oyun oynanıp o parayı kaybetmesine neden olunup üstüne bir de habersiz ses kaydı alınmış olabilir diye de değerlendirebilir.
Sonunda diyorum ses kaydina aliyorum diye oda tamam diyo
ne yaptın sen bu adama dayak mı yedi kaydı seve seve vermiş
İnsanları boş ver ailen tabiki sadece sana üzülür ve soylemezsen onlari daha cok uzuceksin. Ailene git onlara anlat herseyi terk et o evi. Direkt boşan. Senin mutluluğun daha önemli . Ya tekrar bi kavgada ya da sarhoken sana zarar verirse ya başına bişey gelirse? İnsan sevdiğine eşine bunu yapmaz ya dusun biraz. Cabuk ayril
Tabikide insan sevdigine zarar veremez ve bunu bi yetenekmis gibi goruyor her firsatta senin dayak zamanin gelmis v. s
Sizin adınıza cok sevindim insallah hakkınızda hayırlısı olur. Bu sıkıntılı günleride atlatıcaksınız emin olun. 😊💖
Zor iş kolay gelsin.. yalnız şöyle ki herkes kendine yakışanı yapar onun gibi davranmakla hata etmişsin küfür hakaret şiddet aciz insanların başvurduğu bir yöntemdir. Evlilşk terapistine gittiniz mi?
Her insan hata yapabilir. Hayat bu düşe kalka öğreniriz. kendini suçlamayı bırakmalısın artık böyle olsun kimse istemez. Boşanma konusuna gelince hiç düşünme git davanı aç çocuk olmadan şanslısın ki böyle bir yaratıktan çocuğun yok yoksa her şey daha zorlaşırdı. Ailenin de seni anlayacağını düşünüyorum kimse istemez evladı böyle şeylere maruz kalsın. Allah yardımcın olsun
Evet haklisiniz bu tebiyesizlikler terapiyle duzelicegini hiç sanmam benim anneme agza alinmicak laflar etti kadin biz evlenirken tek basina ugrasti cabaladı bir kez kotu bir laf etmemistir
Onun kendi karaktersizliği. Sen onun seviyesine düşmeyeceksin. Hatta sana bir sır vereceğim sen tepkisiz kaldığında ( kavga sırasında) daha çok sinirlerini bozarsın umrumda değilsin tavrını al. Terapi konusunda böyle diyorsan adam gerçekten çok kötü. Böyle biriyle kendini hayatını harcama derim ben inan boşandığında kendini çok hafiflemiş hissedeceksin buna inan. Keşke daha önce yapsaydım diyeceksin kimin ne dediğini umursama bile sen kimse için yaşamkyorsun bu hayatı kendin için kendi iyiliğin için yapmalısın ne yapıyorsan..
Yani ben senin yerinde olsam kesinlikle boşanırdım, aileni dert etme onlar senin ailen her şartta yanında arkanda dururlar. Şiddete sessiz kalmamalısın, büyük ihtimalle Türkiye'de yaşıyorsundur şiddete uğrayan, öldürülen kadınlardan da haberin vardır kendini düşürme git aç davayı boşan. Ağzımı bozmak istemem ama böyle kocayı * yani aşk her şey değil saygı olmayınca bir bok olmaz emin ol üzme kendini boşuna
Aşk olsa ne olur ben bunlari yasadiktan sonra onun elini tutabilir miyim zaten nefret ettim bu aşk degil zorunluluk
Hiçbir kadın hiçbirşeye zorunlu değildir sen onu kendine zorunlu yapacaksın bu güç senin içinde
Henüz çok erken bence. Öyle yedi ayda dayakla, kumarda 100 bin kaybetmeyle, küfürle boşanılmaz. Az daha bekle ananada tecavüz etsin sarhoş kafa ondan sonra kesin kararını verirsin gönlün elverirse.
Zaten ettiği küfürler bu kadar iğrençlikte bosanıcamm mecburum
İnsan hayret ediyor değil mi artık iğrenç hakaretleriyle kadını hasta etmiş kadıncagiz neyin doğru neyin yanlış olduğunu bile bilmiyor
@55ruya artık psikolojim bozuldu köpege bile vurdu gözümün önunde hic bir sey yapmayan hayvana bana neden vurmasin ki? Çocugu olsa onada vurur hayatimi mafetti
@55ruya Biliyorda duyguları ve bugüne kadar ki çabaları onu esir almış. Daha uzun süre harekete geçemez bu raddede dahi sorguladığına göre.
Çok üzücü ama bu duruma daha ne kadar katlanılırki
Lütfen aileni de kendinide kurtar boşan hiç bir şey isteme normal biri değil ayrıl adam hasta normal değil uzak dur
@55ruya hiç bir şey istemicem zaten bir şeyide yok beni daha fazla batırmasın yeter işim var
Bu adam sırf onunla birlikte olmuşsun diye bunu koz olarak kullanmis sanki sen ahlaksız biriymissin gibi oysa asıl adi olan o insan sevdiğiyle yaptığı şeyi öyle düşünmez asıl pislik olan o
@55ruya evet bunu bile kullandi ben ona güvendim sevdim o yüzden hataydi biliyorum Şu an bu yasadiklarimin sebebide yaptigim bu hata allah belami verdi diyorum. Demin bana annenin altinlari vardi satti mi dedi sanane dedim benim ailemle ilgili konusma agzina alma artik dedim dedigi cevap ne biliyomusunuz tamam agzima almam kucagima alirim bu kadar iğrenç işte annemi aricam onunla karsilikli konusucam yapicak hic bir seyim yok
Piskopat biri sen tavır koy ama normal değil hemen ayrıl seliyle Deli olma ailene sana musallat olur ayrıca o çok namuslu biriyse sözüm ona cinselik yaşamak onun için ahlaksız bir davranissa öyleyse neden seninle birlikte oldu şerefssiz herif
@55ruya bosanicam dedigimd3 bosan diyo ama yaptigim zaman nasil davranir bilmiyorum
Çok fazla tartışmadan onu tahrik etmeden bende bitti de ailenlenede herşeyi anlat ama kavga olusak şekilde değil yoksa sıkıntı olur
@55ruya teşekkür ederim
Rica ederim cessur ol kurtul o pislikten
@55ruya buraya yazmak iyi geldi başka şansım yok kurtulacağım.
Rabbim yardımcın olsun
@55ruya amin
Bence sen kendi yolunu çiz artık madem bukdr sogudun ettin kendine bı yol çiz hatta başka bir memlekette kendine bı iş bulup hayatına bak zor bir durum geçmiş olsun
Sağolun
Bı arkadaşım da bu durumdaydi kendisine iş ayarladım kalıcak yer ayarladım şu an mutlu hayatına bakıyor sjzde öyle yapın gerekirse tek yaşayın
Zaten benim iş yerim var o konuda sıkıntım yok
Ozmn kalıcak yer bulun oda arkadaşi ev arkadaşı gibi biyer ailenizin yanına gitmenize gerek yok kendiniz de yaşayabilirsiniz bu hayatta kimseye ihtiyacınız olmadan çünkü siz mücadele etmezseniz başkalarına muhtaç kalırsınız
Abin dayın yok mu bir temiz dövsünler canı dayak istiyor itin it bile demeye utanıyorum o hayvan bile seni korumaya geçmiş git ailenede anlat saklama uğraşmış olabilirler ama bir evlattan daha önemli hiç bir uğraş olamaz
Benim ailem çok geniş ve çok yakınız onlara anlatsam beni 1 dk burada tutmazlar anlaticamda artık
Anlat bencede çocuğun olsa daha mı iyi
Canım korkma sakin, sakince tüm bunları ailene de anlat, sen ne yaparsan yap insanlar konusacak tarafini bulurlar bu yuzden nasil mutluysan oyle davran, asla mecbur degilsin boyun eğmeye ve bosan..
Kaç kurtar kendini bacım. Çocuklarına vurmaya başlayınca bugünü hatırlayıp ben nasıl devam ettim diye çok ağlarsın
Çok doğruu
Müstahak sana
Nerede bir it var
Mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz
İyi erkeklerden de it görmüş gibi kaçıyorsunuz
Beter olun...
Çevreyi ve aileyi düşünüp bu eziyete bu haksızlığa razı gelmel seni bereye kadar mutlu edecek kendine olan saygını korumak istiyorsan bu durumu uzatmadan ayrıl ve ayrılma aşamasında da devletten madfi imkanın varsa özel güvenlik tayin et kendine ekstradan koruma kararı aldır ve kasın sığınma evinde kal bir süre böyle karakter yoksunu cellatlar her şeyi yapabilir can güvenliğini önemse lütfen Allah yardımcınız olsun 🙏
Yaşadığın şeyler hiç kolay değil. İnan okudukça senin için çok üzüldüm ne hayallerle evlenip ailemizden kopuyoruz ama sonucun hayal kırıklığı olması çok üzücü Allah yardimcin olsun ilk başta. Eşinide ıslah etsin insallah. Bence senin yapman gereken tek şey müsait bulduğun bir zamanda ailene olduğu gibi açmak konuyu sana nasıl davrandığını ve ne kadar mutsuz olduğunu anlatmak. Eminim ki seni anlayacaklardir ve kol kanat gereceklerdir 🤲 Mutsuz olduğun hiç bir yerde durmak zorunda değilsin
Kimin ne dediğini umursamayın. aileniz de ilk zamanlar üzülür ilk ayrılan siz olmayacksiniz. emin olun o insanla geçen her günün omrunden ömür alacak. bu hayat senin. ilerde daha kötü olaylar yasamak istemiyorsan ayrıl kimseyi düşünme önce sen değerlisin
Ne demişler , gönül otada konae b*kada. Direk boşan hiçbir şekildede ona ihtiyacın varmış gibi gözükmemek için nafaka felanda isteme , hayatının şokunu yaşayacaktır.
Oh ne rahatmış kocan resmen yan gel Osman yapıyor, ve sana tavsiyem ailen üzülmesini istemiyorsan şöyle ailene söylemezsem daha beter olduğunda aranız mesela kocan senin ile tartıştığın da kalbine bir bıçak saplasa ya da silah ile beğnine kurşun döktürse dahamı iyi olacak? Derhal şöyle ailene gecikmeden!
Bak bacım ilk önce benim de başıma böyle bir olay geldi bir psikologla görüştüm onun bana verdiği tavsiye üzerine sadece sabah işim işe gönderdikten sonra valizimi toplayıp hiç bilmediğin bir şehre gittim karakola uğradım darp raporu aldım kadın sığınma evine yerleştirildim bir hafta orada kaldım sonra o şehirde kendime bir ev bulup işe güce kendimi adadım benimkide uyuşturucu bağımlısıydı aynı şiddet görüyordum çok şükür ben böyle kurtuldum darısı sana inşallah
Sevindim senin adına 👏🏻👏🏻
Yakınlaşma derken eşinizle mi yakınlaştınız? evlenmeden önce eğer böyleyse bunda korkulacak utanılacak hiç bir şey yok zaten kanıtlıyamıyacağı bir şeyse siz olanları ailenize anlattıktan sonra ona inanacaklarını hiç düşünmeyin hemen acilen durumu ailenize anlatın emin olun ki her şey düzelecektir geç olmadan lütfen anlatın bilmeleri gereken şeyler bunlar.
Öncelikle çok geçmiş olsun hiç düşünme boşan ailen için önemli olan senin mutluluğun yaşadıkların gerçekten zor ailen bılse Zaten onlar bosandirir seni bı bakarsın karşına daha iyi biri çıkar seni mutlu eder onu seversin. bosandm dulum kimse almaz beni diye hiç düşünme ben bekarım iyi maaş da alıyorum bakmam dul bekar diye iyi olsn anlasayim yeterki. bos ver onun maksadı seni kullanmak malını mülkünü yemek. dovmk sövmek boşa gitsin gençsin illa ki beyfendi biri çıkar karşına
İnsanlık adına utanç verici bir durum. Ben okurken utandım Bir İnsan namusuna onun ailesine nasıl dil uzatır nasıl bu kadar alçalabilir anlam veremiyorum
Günaydın, işin çok zor gerçekten istersen önce bir profesyonel destek al sonra nihayi kararını ver ama bu kararı verene kadar hamile kalmamaya çalış sakin düşün ve kesinlikle ailenle paylaş muhakkak uzulecekler ama neticede onların bunları bilmesi hakları ama onları olayların içine dahil etme nasıl sen basladiysan aynı şekilde sen son ver
Karşılıklı, el birliğiyle belli bir noktaya kadar getirmişsiniz. 20 bin TL gibi avukata verecek paran illa ki vardır. İlk kavga da büyütmeden olaya son vermelisin. Şimdiden aileni bilgilendir
Kendini suclama sende bilemezdin böyle olcagını yasadıgını yasayan cok kisi olduguna eminim her zaman bi ihtimal daha vardır bosanip bi süre sonra kendine gelirsin isallah
Ailen üzülür mü sanıyorsun. Ne yaşadığını bilseler bugün onlar boşar seni. Yaşadıkların başarısızlık değil. Ömür boyu çekeceğin bir hata bi saplantı haline getireceğine, ailene anlat, buradaki gibi adım adım. Ve boşan…
Akılsız, görmemiş biri değilsin. Kendine gel!!!
En kısa zamanda boşanmanız gerek bu hayat sizin ve sadece sizi mutlu eden insanlarla olmanız gerek aileniz bu durum karşısında arkanızda duracaktır hiç bir anne bana evladının kılına zarar gelsin istemez korkmayın ve susmayın biz kadınlar istediğimizde onlardan daha güçlü olabiliriz yeter ki isteyin ve kurtulmak için çabalayın hayatınızı mqhvetmeyin
Yol yakınken ayrıl bir an önce. Kendine saygın varsa bırak el alemi düşünme onlar mı seni kurtaracak. Kendini kurtar
Evet doğru
Buraya yazdıklarının aynısını ailene söyle. Eminim seni anlayacaklardır. Daha da geç olmadan boşan mutlaka
Evet haklisiniz tesekkurler
bu adam piskopatin teki sehri terk et haberlerde bunun gibileri bela oluyor kezzap felan dokuyor Allah korusun
@nediyorsuncanim allah korusunn
Ne diyeceğimi bilemedim. Allah yardımcın olsun. Bence, Ne olacaksa olsun ama o adamdan kurtul daha kötü olmadan
Haklisiniz
Söylediklerinin aynılarını biz de yaşadık. Süreci burada anlatmak isterdim ama maalesef şu an vaktim yok.
Geçmiş olsun
Geçti çok şükür. Atlattık.
ilk önce geçmiş olsun diliyorum emin ol benim evliğimde 7 ay sürdü bende boşandım aynı eve girince insanlar farklı oluyor
Peki tepkiler ne oldu ne sebeple bosandıniz?
şöyle söyliyim sana piskolojik sounları vardı ve tedavi olmuyordu evde hep huzursuzluk ve şiddet eğilimliydi herkesle kavga ederdi küfür ederdi bunu bir bayandan beklerimsin ben beklemem ama o bunu yaptı eve ailemi ailesini kapıdan kovardı en sonunda dayanamadım ayrıldım
Yahu haberde ölmeyi mi bekliyorsunuz ya, boşan be kadın boşan daha hala soru soruyorsunuz akşam akşam sinir krizi geçireceğim yine
Evet haklısınız
Bunun sonu ölüm haberin olsun kaç kurtar kendini boş ver aileni falan dinleme boşan iş bul kendine ev tut kalk bir şeyler yap bu şiddetler günden güne artacak en son canından olursun.
Boşan ben boşandım yürümüyordu kendini ezdirme çevre konusur durur bişey yapmaz aynı durum şey bendede var konuşuyorlar sadece
Bak sen 😅😅
@ɮǟʏǟռӄǟȶɨʟ49 gene mi sen😀☺️
Evet ben
öncelikle onun Allah belasını versin sakın ama sakın kendini kesse pişmanlıktan geri dönme... şu an mutsuzsun ama düşünsene bir ömür bu adamla beraber olduğunu? İnşallah sorunsuz ilerler boşanma sürecin kolaylıklar diliyorum geçmiş olsun
Araya mesafe koy kesinlikle çocuk sahibi olma ve zaman içinde zaten karşı tarafta bu duruma dayanamaz ve ayrılır. Dua et takıntılı biri olmasın.
Kesinliklr katlanma delirdin mi isterse ailen seni terk etsin mi mesel yuzunden ama bu adam ilerde senin canina kastedebilir aklini basina al
Boşanmalisin ama o eşin olacak şeref yoksunu senin yakanı kolay kolay bırakmaz
Ruh hastası çünkü hiç kimseyi düşünme boşan yarın öbür gün daha beter olur her şey
Allah yardımcın olsun 🌺
Sen uzuldukten sonra hayatın mahfolduktan sonra neye yarar bence olay buraya kadar gelmiş bırak boşan gitsin
Ne kadar uzun sevgili olursaniz olun onu asla iyi taniyamazsiniz, ayni catida yasadiginizda asil ozaman taniyorsun kisiligini
Hiç evlenmeyecektiniz ama olan olmuş boşanın bir an önce. Geçmiş olsun.
Sağolunn
ses kaydı video al ailene de gösterirsin mahkemede de belki kullanılır bilmiyorum yasal olur mu ama
Ses kaydi var
Evlenmeseydin. İkide bir tartışıdığın biriyle evlenilmez
Hata yaptim
Maalesef.. .
Aferin sana ağızı bozuk biriyle ne diye evleniyorsunuz ya anlamıyorum
Cahillikkk
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Boşanacağım bana daha fazla zarar vermeden
Yani sen öyle deyince düzeliyor mu ya kadının eleştiriye değil desteğe ihtiyacı var sen biliyor musun başına ne geleceğini o da bilmiyormuş bunlar olmuş
İnşallah hayırlısıyla boşanırsinız
@Gecemavisi1457 küfür eden bir insanın iyi olmasıda beklenmez
Ben de seninle aynı fikirdeyim zaten ayrıl dedim iyi olacağını kim söyledi ki
Boşanmalisin ailene ne bundan senin mutsuz olmanı istemezler heralde
Evet
Allah yardımcınız olsun kardeşim hiç Umut yokken çocukta yokmuş oda bı nigmet yol yakınken
Evett
Bir dakika bile düşünülecek bir şey olmadığını biliyosun
Evet
Kanka düşünülecek hiçbir şey yok mal ve ezik erkekle evlisin anında kurtulman gerek. Peki ayrılınca seni boşanmış olarak isteyecek birisi var mı olur mu?
Nasıl yani nedemek istedin?
Boşandıktan sonra seni isterler mi diyom
Kim isticek? Ben kimseyi istemiyorum bosanmak kusur değil bana göre ben zaten kendi derdime düstüm inan kimse beni istermi istemez mi umrumda degil böyle cehenmme yaşayacağıma
Aynen şunu bi def et de neyse sonra da evlenmeni isterim ya mutlu olmanı
Inan erkeklere güvenim kalmadı tek başıma daha iyiyim
Erkeklerle alakası yok ne kadınlar var ona kalsa erkekten @rsız
Milletin ne diyeceğini düşünme kesinlikle kendini kurtar bu adamdan bu eziyetle ömür bitmez
Aileme anlattsam arkamda olurlar zaten ama bir dünya rezillik mecburum anlatıcam yarın onun ailesi de beni çok sever onlarada oğullarinin nasil biri oldugunu anlaticam ve bosanicahimi soylicem
Aynen öyle ne geliyorsa millet ne der demekten geliyor başımıza. Hayat senin hayatı
Ezdirme kendini polis cagir attir kapiya. Kimse kimsenin kölesi degil.