Eşim evlenince çok değişti, ne yapmam gerek?

26 yasindayim. 4 senedir sevgiliydik. Geçen sene evlendik. Ben ailemin turizm şirketinde çalışıyorum. Turizmciyim. Eşim de memur. Biz sevgiliyken de çok kibar biri değildi ama en azından sınırlarını biliyordu. Ben rahat büyüdüm. Gece club alkol erkek ortamıma kıyafetlerime ailem hiç karışmadı. Bir merağim kalmadı hiçbirseye zaten herşeyi tattım. Eşim de geleneksel bir ailede büyümüş. Bana geçen gün çocuk yapmanın vakti geldi dedi bende daha yeni evlendik gençliğimizin tadını çıkaralım dedim sanki geç kalmış gibi konuşuyor kendisi daha 27 yaşında. Sonra bana 3 4 çocuk yapalım dedi. Bende saçmalama o kadar çocuk istemiyor bir tane yeter o da zamanı gelince dedim. Geçen hafta kız arkadaşlarımla Alaçatıya gitmeyi planladık ben bavul filan hazırladım sonra beni durdurup başında kocan olmadan hiçbir yere gidemezsin bu bavula koyduğun kıyafetleri de anca benim yanımda giyebilirsin dedi. Bende seni artık taniyamiyorum dedim. Eşim 7 kuşak İzmirli benim gibi Selanik göçmeni. Bunun gerçekten memleketle bir alakası yokmuş Türk erkekleri neden böyle. Kocan olmadan tek başına tatile gidemezsin diyor resmen bu nasıl bir zihniyet bende ona seni taniyamiyorum artık dedim. Birde biz 2 kardeşiz benim 22 yaşında bir kız kardeşim var kardeşim Instagram'daki gece clubu storylerini görüp bana yuh hiç edep kalmamış bu ne böyle kardeşini uyar dedi bende sanane onun başında annem babam var güveniyoruz biz ona dedim. Eşim neden değişti çözemiyorum?
Eşim evlenince çok değişti, ne yapmam gerek?