Evlilikten sonra eşim değişti, ne yapmalıyım?

Evliligimiz ilk cok guzel ilerliyodu, hamile kaldim cok hayaller kurduk ve esim surekli tutamadigi soyler verdi hep deniyorum diyordu. Kumar bagimliligini ogrendim ve etrafinda herkeze hep borc yapti. Kendi ailesi bu sorunu hemen halletti fakat esim halen devam etti bu durumu hep oynadi borc istedi herkezden ilk uyarimi yaptim ve aileme de durumu anlattim ve uyardik kendine gelmelisin diye. fakat esim halen devam etti ve yetmemis gibi artik benim etrafimdaki samimi oldugum insanlardan Aldi. Ve ben yine aileme gitmeden once uyardim ve yetmiyor gibi eroin kullandigini yakaladim. Ikisi icin yeminler ve sozler verdi hayatindan cikaracagina aileme sadece kumar durumunu anlattim ayri kaldik bi kac gun yine sozler yeminler verdi aileme bile tutmadigi sozleri tekrar verdi ve ailem hamile oldugum icin bu sefer daha sert fakat net bi sekilde artik yolun sonu dediler fakat esim yalvardi yakardi ben tekrardan onun yanina dondum. Ve 3 hafta cok guzel ilerlemeler oldu sanki artik eskiden 6 yildir tanidigim adam geri geldi….. 3 haftanin Sonunda tekrar eroin ve kumar yakaladim direk bitirdim aklimda aileme de bu sefer eroin de anlattim sanki yeni olaymis gibi ailem hepsi bitirdi ve geri donmemi istemediler ben ne yaptim peki, 8 gun ailem evinde kaldim ve artik dusuncelerim diyordu ki 3 hafta icerisinde denedi degismeye zorlandi Evet hata yapti Evet ama 3 haftadir biseylerin savasini vermeye calistigi icin acaba diyordun sadece bi an dalginligina gelip mi yapti. Ve tekrardan kendi istegim ile esim yanina gittim. bu gune kadar esim asla bana siddet uygulamadi asla kotu soz etmezdi hep ben ne dersem ben ne istersem olayi vardi. Simdi kendi ailem bana biraz mesafeli ve bu benim canimi cok yakiyor ve hatta barismali miydim dusuncesine bile girdim. Cocugum icin ve esimi 6yil tanidigim icin degisebilecegine inaniyorum ama cok da korkuyorum…

Evlilikten sonra eşim değişti, ne yapmalıyım?