AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
Bu işler de iyi bir avukat tutup gerekli delilleri sunarak nafaka alma hakkınız var
al bıçağı sok bacağına bak bakalım bi daha el kaldırmaya cesaret edebilecek mi
Ailen kendilerine yapılan bu saygısızca lafları duysalar ilk onlar boşan der ailenle mutlaka konusmaliisn susmakla olcak bisy deyil lütfen susma TV haberlerinde görmek duymak istemiyorum bişey olursa lütfen polis ara
Polis geldi 1 kere zaten
Umarım en yakın zamanda uzaklasirsin o ortamdam
Aynı evin içine girmeden yaşamadan kimse kimseyi tanımıyor aklımıza sokun
Kesinlikle öyleymiş
Geçmiş olsun kumarcıdan bir hayır gelmez sen tuzağa düşmüşsün haberin yok seni gerçekten seven değer veren erkeğe dönüp bakmazsın bile bunun gibilere koşarsan sonun bu olur
O kadar hayal kirikligina ugradim kii benim sevdigim kişiyle alakası bile yok
Sakın geri adım atma ondan Nr köy olur Nr kasaba oh ayrıl hayatına bak canım
Kaza geliyorum demiş zaten ama aşkında gözü kör demek sağlam bahanedir her zaman :) Geçmiş olsun...
Yanlış tanımışsın hayat arkadaşını bacım Allah yardımcın olsun.
Biz mi çok iyiyizde kaybediyoruz yoksa kadınlar mı kötü ruhlu erkeklere hayran anlamadım gitti
akıl verecek bi durum yok işin içine şiddet girmişse eğer zaten çoktan bitmiş her şey sen bi an önce boşan ve kendi yoluna git
Şunu asla unutmayın bekarken size nasıl davranılıyorsa evleneceğinizde de aynısı olur
Bekarken bu kadar degildi asla
Sen çalışıyormusun?
Çocuk yapma bekle sonra kararını ver çocuk olunca zor olur
Düzelir ona bir şans daha ver ki daha beter olsun her şey :D
Çocuk olmadan bosan kurtul ilerde düzgün biriyle yeniden bi hayata başlarsın
Ailen, emin ol, boşanmandan daha fazla, yarın bir gün senin başına bir iş gelirse üzülür, sen zarar görürsen daha da üzülür, bunu aklına koy ve boşan.
Haklisinizz
Boşanmış biri hatta aynı duruma düşmüş biri olarak sana yol göstereceğim özelden yaz bana
Mallığı şurada yapmışsın 'geçmişte yaprigim hata yuzunden benim için vazgecilmezdi artik' yapacak bir şey yok oturup haline ağla
Bir an önce ayrıl kurtul yoksa insanlıktan çıkacaksın.. ailene yapacağın en büyük iyilikte bu olacaktır.. sakın ha sakın hamile kalma
Öyle bir niyetim yok bir kac gün içinde bu işi halledicem
Doğru karar.. 👍
fiziksel şiddetin olduğu yerde 2dk daha durmayın tavsiyem belki zamanında güzel bi ilişkiniz vardı ve siz geçmişin hatrına sabrettiniz ama tavsiyem geçmişi bırakın yoksa geleceğinizde elinizden gidecek
Bizim türk milleti elalem ailem ne der diye kendi hayatının içine eden bir millet bırak ne derlerse desinler boşan aw öyle bir boşan ki cümle alem duysun ite it gibi davran sen hiç bir şeye mecbur değilsin ay sinirlendim şwrwfsizler
Allah yardimcin olsun sevgili uye e tabi bu adami fişleyen illa biri vardir durup dururgen niye boyle bisey olsunki yoksa dedigim gibi bunun aklini iyice doldurmuslar demedi deme bak beni unutma dedigim cikar gunaydin 🌸🌼
Unutma ki en değerli sensin..
Kimse için hayatını mahvetme daha da geç olmadan boşan ailen hayal kırıklığına bile uğrasa (-ki sanmıyorum) zamanla düzelecektir amaa ŞİDDET SUSULACAK BİR ŞEY DEĞİLDİR..
Bir kere o davranış görmezden gelirsen seni edebileceğini nasılsa kalır diye o güven vermeyin kimseye derhal evi terkedin tokat şiddetli ağır sözler dahi olsa Sabrl kadın olun ama kimseden değişmesini beklemeyin insan hep aynıdır
Yazdıkların genç kızlara ders olmalı.
Acı bir tecrübe edinmişsin. Senin adına üzüldüm. inşallah mutlu günler görürsün
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bence kendin için ayrılman en doğru karar ilişkinizde her şey yokuş aşağı kontrolsüz gidiyor kendisini kaybedip daha kötüsünü yapmadan ayrılın belki oda bundan ders çıkarır daha düzgün olur
Seni kafasında bitirmiş bu hayvan sen bunla devam edersen şiddete maruz kalacaksın her pislik var adamda bir kadına el kaldıracak kadar namuzsuz, bence aile bildir
Bu adam yarın bit gün ailene hakaret etmeye başlayacak bundan bir an kurtul gerildim ya
Bildiricem sürekli alakasiz konuda anneme laf ediyor babam vefat etti onunla ilgili konusuyor bende bu sefer onu vurmaya cagliyorum bi yerden ama yoruldum artik
Böyle bir insanla yasanmaz. Gec bile kalmışsın
Kendini nerede mutlu görmek istersen onu yap belki ilerleyen süreçte evliliğin normalde olabilir zindanada dönebilir kalbin git diyorsa git, kal diyorsa ona göre çözüm üret 🖐️
İnsanlar ne der diye hayat yaşarsan mutlu olamazsın. Hayatındaki sorunluları hayatından defetmek endoğrusu. Sancılı olur ama zamanla her şey rayına oturunca iyi ki yapmışım dersin.
Merhaba,
Öncelikle sana ilk tavsiyem öyle birinden asla çocuk yapma. Ve hiçbir konuda kendini suçlama. Kimsenin ne diyeceğini de ne yapacağını da umursama. Derhal boşan ve hayatına bak.
Öncelikle böyle bir olay yaşamana çok üzüldüm. Ve asla çekinme utanma asla tepkisiz kalma ve mutlaka böyle bir insanla evli kalma ailne gerçeği anlat şiddet görmene onlar da karşı çıkacaklardır zaten.
elalemin dediğini boş ver ve ailene bir şekilde söyle. ömür boyu nasıl yaşayacağını düşünsene?
Böylesine önemli bir konuda ne aileni nede çevreyi önemse sadece kendini önemse ve Boşan o yaratıktan gerçekten
Evet doğru
Ve emin ol ki böyle doğru ve güzel bir karar verdiğin için ailen üzülmez merak etme tammamı 🥺
Umarımm
İnşallah kendin için en doğru kararı verip hemen boşanırsın ve çok mutlu olursun ❣️🥺
Teşekkürler:)
Rica ederim 💜
Genelde sevgili olup evlenenler hayatı toz pembe görüp evliliği yürü temiyor
cok gecmis olsun cok uzuldum ne kotu insanlar var cidden umarım bi an önce bosanıp atlatırsınız umarım bosandıktan sonra yakanızı bırakır o aptal
Hiç vicdan yapma sen sevmekten başka bir şey yapmamış sin ama keşke daha önce yakinlasmasaydin daha iyi olurdu bence
Allah sana yardım etsin eğer boşanmassan çocuk yapar senden hayatın daha kötü olur hemen boşan o şerefsiz den
Kuzum beni ekle yaz bana anlatıcsm sana her şeyi burdan herkes görüyor tanıyan çıkar anlar direkt beni
Lütfen LÜTFEN HİSLERİ BİR ÇÖP POŞETİNE BAĞLA VE KONTEYNIRA AT. Ve derhal evi terk et çok pişman olacaksın yoksa !!!
Ailen böyle bir durumda eminim ki yanında olacaktır. Hatta bilseler ki böyle bir durumda kızları daha çok üzülürler büyük ihtimalle kendine daha fazla eziyet etme lütfen. Gün geçtikçe daha da iğrenç bir hal alacak bu adam asla iyiye gitmeyecek.
Kendi hatalarından bahsetseydin keşke bu herif nasıl bu hale geldi, hiç mi fark etmedin sorumsuzsun sen de
İşin zor hayırlısı olsun
Sen git mahkemeye dava aç Düşünme hiç bisey
boşan bosan boşan
Anlıyor musun bak Türkçe yazdım
BOŞANNNNNN
Bu ne kız sen kocanı boşa senarist ol yazın sat bir yönetmene köşesin ne uğraşıyorsun ya
kesinlikle ayrıl başklarını düşünme sen yaşıyorsun bu evliliği
Boşan bence ailen bi kere üzülür ama sen yıllarca üzülürsün ve hayatın maf oluyor değmez
Evet mafoluyor mesef
çocuk yapma bence asla ve 1 sene dolmasını bekle git boşan
Çok üzüldüm Allah sabır versin annesinin egitemediği siz başa çıkamazsınız 😢
Bir yerde kopuyor illaki istersen bin sene konuş evlen farketmez takma kafana
Ailene bunları anlat üzülmezler aksine boşanman için ellerinden geleni yapacaklardır
@PiLLy_BheBek ece hanım size mesaj atamıyorum bana dönüş yapar mısınız
Ne için
Bi konuda bişi soracam da
Buyrun dinliyorum
Özelden anlatmak istiyorum size mesaj atamıyorum
Yeminle evlenmeye değmez bu cagda bu okuzlere hic değmez
Ben 7 ay sonra bosandim 3 sene gecti pisman degilim ne 7 ay kaldigima bile aciyorum
Çok çok üzüldüm ne diyim bilmiyorum annene konuyu ac bence arkanda dururlar inslah
İşte evlenmeden önce çiftlerin bir süre birlikte yaşaması lazım. Kısa bir süre de olsa bu şart
Bence avukata git başka yere değil
Öyle yapicam
boşan gitsin bence hem kumar oynuyor hem şiddet uygulamak istiyo sana ileride çok sorun yaşarsınız
Ayñı seyleri hatta dafa fazlasinı bende yaşadım yaşıyorum cocuklarim icin ailem icin katlanmaya calısiyorum ama cok zor dayanamıyorum
yaşlar kaç sizde we kabalığı dewam ediyormu
23 evet
bu yaşında, sen böyle gençken kıymetini bilmiyorsa, yarın hiç kıymetini bilmezki..
bir hata bir ömre mi bedel olmuş yani
Bilmiyorum...