Evlendikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı, ne yapmalıyım?

2 yıldır evliyim 25 yaşındayım eşim 26 yaşında 8 aylık oğlum var evlenmeden önce kendime ait arabam vardi ful makyaj kafelerde alışverişlerde gezen birisiydim özel bı sektörde 8 saat masa başı çalisiyordum eşimle severek evlendim evlendikten sonra işi biraktim ama aileler arası çok büyük kültür farkları var evlendikten sonra kesinlikle crop mini etek elbise açık sayilabilecek hiçbirsey giymiyorum eşim aylık 20.000 30.000 gibi bı para kazanıyor istediğim herşeyi alabiliyorum ama bebeğim olduğu için pek dışarı çıkamıyorum alsam bile giyecek yer yok eşimde asla gel cikalim demez kendimize ait şahsi arabamız yok iş arabası var onunla cikamayiz diyor dünyalar tatlısı bı oğlum var ama tamamıyla oglumu tek başıma buyutuyorum eşim çalıştığı için herşeyiyle ben ilgileniyorum temizlik yemek çocuk beni boğuyor nefes alamıyorum dışarıyı tek gördüğüm yer cam ne yapicam bilmiyorum bu şekilde yaşayamıyorum oglumuda esimide çok seviyorum ama benim nefes almaya ihtiyacım var iş hayatınami geri dönsem oğlumu bakicinin eline atmak zorunda kalicam bunuda istemiyorum ne yapabilirim lütfen yardım edin

Evlendikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı, ne yapmalıyım?