7 ay önce evlendim 4 yıllık bir ilişkim vardı çok tartisirdik ama sevgimiz çoktu agzi bozuktu ama bir yere kadar. 2 yıllıkken ilişkimiz her şey çok güzeldi tam istedigim gibi biriydi maalesef çok buyuk bir hata yaptım evlenmeden fazla yakınlaştım bunu yapmamam gerekiyordu bu yüzden bunun sorumlulugunu hep tasidim ilerki yillarda iş yeri açtık dükkanla ilgilenmedi bile her şeyi kendi basıma yaptım geldiginde de uyuyodu. Ama sırf geçmişte yaprigim hata yuzunden benim için vazgecilmezdi artik mecbur gibi hissettim hep kendimi seviyodum da tabi. Benim için evlenmem gereken bi insandı evlendik te ama bana hep agir laflar ediyordu zamanla bende onunla mücadele edebilmek için onun gibi olmaya başladığım agır sözlerle cevap verdim. Evlendik 2. haftasından kavgalar başladı ve gördüm ki brni evlendikten sonra itip kakabilicegi biri gibi görmeye başladı bogazimi sıktı yere yatırıp köpeğim var o beni korumaya çalışırken ona bile vurdu. Daha ilk ayımız diye hiç bir şey yapamadım o kadar dengesiz di ki iyiyken çok iyi her istedigimi yapar ama kucuk bir kavgada gördüm ki hemen sen dayak istiyosun dayak vaktin gelmiş gibi laflar etmeye başlıyo bana şiddet uyguladigindan beri artık gözümden tamame dustu kafama bosanmayi koydum ama aileme nasil soylicegimi bilmiyodum. Evlenmem için bir suru emek verdiler onlari hayal kirikligina ugratmaktann korktum. Bir gün bi tartismada bak bi yerlerin kalkmasjn dedim kafama hizlica vurdu anladim ki artik siddet ilerlicek. O kadar mutsuzum ki anlaatamam kimseye derdimi anlatamiyorum. Edepsizliğin son noktasinda artık benim anneme kadar iğrenç laflar söylüyo kardeşime agza alinmicak bel altı laflar söylüyo kaldıramıyorum artık bende onun dilinde onun gibi laf etmeye calisiyorum amaaa yakistiramiyorum bu igrenclikleri artık. Bu laflar artikkk acitiyo içimi her gün agliyorum bıktım ama ne yapıcagimi bilmiyorum. Insanlara mutlu evlilik rolü yapiyorum sadece. Her şeyi geçtim araba satisindan kalan 200 bin tl vardı kumara yatirmis 100 bini kaybetmiş ve ben bunu 2 ay sonra ögrendim o kadar çok yalanlar söylemiş ki bana benim icin sevilesi hic bir yani kalmadi o kadar soğudum ki anlatamam iğreniyorum ama sadece nasil baslicam napicammm bilmiyorum. Ben nasil boyle bi insani sevmisim benim gözüm körmuymus ilk yillar rolmü yapmis bukadar zaman bilmiyorum ama gercek yzuunu gordugumde iş isten coktan gecmisti. Okadar para yedi bosanicam dedim evden kovdum duzelicem diyip yalvar yakar geldi ama anladim ki hic bir sey duzelmiyor hatta dahada kotu oluyor. Bu kadar sey yaptiktan sonra affetmem ona gittikçe güç veriyor. Boşanmak istiyorum kurtulmak ama yapamiyorum ailemi uzmek insanlarin ne dicegini dusunup duruyorum ama böyle bir insandan çocugum olma dusuncesi bile beni mafediyor bu insan baba olamaz hasta. Benide hasta etti. Böyle olaylsr yasayan insanlar var mı ne yaptilar nasil baslattilar sureci midem kaldirmiyo bana etse neyse aileme ettigi laflari artik kaldiramiyorum. Yanlarinda melek gibi davraniyo onların. nolur eledtirmeden akil veri
Güncellemeler
+1 yıl
Ailemle görüştüm her şeyi anlattım bosanicagimi söyledim. O da evden ayrıldı ailesinin yanina döndü yapamicagimi sandi ama söyledim onun ailesiylede konuştum bundan sonra ki süreç ne getirir bilmiyorum ama yaptım. Bana ruhsal olarak vicdan yaptirmaya calisiyor ama geri adim atmiyorum umarim sorunsuz bir şekilde boşanırım bana hic bir zorluk çıkarmaz. Görüşleriniz içinde çok teşekkür ederim yazan herkese
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Öncelikle merhaba,
Anladığım kadarıyla pek de kulağa hoş gelmeyen talihsiz durumlara maruz kalmışsınız maalesef ki. Açıklamalarıma ne yapmanız gerektiğini değil de neyi “yapmamanız” gerektiğiyle başlamak isterim.
İlk adımımız kendimizi suçlamaktan bir an önce vazgeçmek olmalı.
Siz eşinizle ilişkinizin ilk dönemlerinde yakınlaşmasaydınız da o kişi size bunları yaşatabilecek bir dinamiğe sahip olduğu için bunları yaşama ihtimaliniz oldukça muhtemeldi.
Eğer dikkat ederseniz eşinizin bu tutumunun yalnızca size değil; belki kendi ebeveynlerine, arkadaşlarına ve sosyal çevresine de yaptığını fark edeceksiniz.
Dolayısıyla sebebi her ne olursa olsun hiçbir “İNSAN” ya da “CANLI” şiddeti asla haketmez ve şiddetin olduğu bir yerde eğer biz “DUR” mesajını vermezsek bu durum katlanarak devam eder. Gerek psikolojik veya sözel şiddet, gerekse fiziksel şiddet.
Bu sebeple eşinize sınırlarınızı anlatmanız gerekebilir. Eğer bu evliliğe devam etmek istiyorsanız öfke kontrolü terapisi alması gerekiyor eşinizin. Netice ne olursa olsun mutlaka bir uzmandan destek almanızı önerebilirim. Unutmayın, siz bu şekilde davranılmayı asla hak etmiyorsunuz ve çok değerlisiniz.
Sevgilerimle.
helal abla
Herkes boyle okumuş aklı basında olsaydi zaten bu sorunlar olmazdi😄
:( çok kötü olmuş kıza ya
Hilal Hanım siz daha iyisini bilirsiniz ama bence şiddetin olduğu yerde af olmamalı ve boşamalı diye düşünüyorum.
Görüş her şeyi açıklamış, tebrikler..
Asla ama asla kendinizi suclamamalisiniz diye düşünüyorum. Yakinlasma konusuna gelince; bol bol bu konuda okuma yapın. Durumu iyi analiz etmek; yani ozgurlugun sadece erkeklere tanındıği; kadınlar için cogunlukla sucluluk psikolijisi demek. Doğu toplumlarinda yaygın bir durum. Biz kadınların daha güçlü olması lazım. Eğer işiniz kendi paraniz varsa ne Ala. Yoksa bence plan yapin ve boşanin. Bir kursa baslayin. Bosandiktan sonrasini planlayin. Odaklanin. Hayata Bir kere geliyoruz. Yok o emek verdi. Yok bu beni sevdi ile hayat geçer mi?
Çok teşekkür ederim görüşleriniz için kendimi suçlamayı bıraktım artık üstümden yükler kalktı umarım her şey daha iyi olacak.