1 ay once evlendim ne yapacagim kafam karisik?

Bu kisi onceden kadin satiyormus ogrenmistim bana acikladi eski karisi onu aldatmis o yuzden kotu yola girmis ama o isleri braktim artik mutlu yuvam olsun istiyorum demisti. herseyi yasadim gordum seninle guzel gelecek iztiyorum dedi ama daha geldigi ilk gunden beri telefonuna sifre koymus ben sinirlendim ve bir kadin ona begeni atmis. yazdim kadina evli o yazma dedim kadin beni ona sikayet etmis buda sen beni rezil etin diye. beni dovdu daha evlilimizjn ikinci gunu ve kadinin ona gonderdi sesli mesajlari bana dinletmedi sidet uygulamaya basladi. gecen hafta yine burnumdan kanlar geldi yerde tekmeledi beni. sevismek istedigi zaman redetigimde yine bana saldiriyor. bu benim 3 cu evliligim simdi yine ayrilirsam utaniyorum artik ve ayrilmak istiyorum ama hislerimde var hala nasil yapachm ne yapacm bilmiyorum ondan ayrilcagimj soyledim zaman brakma beni diyor agliyor sonra tehtit ediyor gelir evini yakarim diye. dun diyor yine kadin satip sana cok para getireyimi sen ne diyorsun asla boyle bisey kabul etmem hicbir kadin para icin kocasini oaylasmaz dedim

1 ay once evlendim ne yapacagim kafam karisik?